Horoskop na poslední dubnový týden: Střelci si vytvoří novou rutinu a Vodnáře čeká zábava

Horoskop na poslední dubnový týden: Střelci si vytvoří novou rutinu a Vodnáře čeká zábava
Je před námi intenzivní týden, který přinese důležité změny. Přečtěte si, co vás v následujících dnech čeká.

Beran

Tento týden zaujměte k důležitým věcem nový postoj. Nedávná zklamání vás mohla hluboce zasáhnout. Negativita však plodí další negativitu, proto se zastavte a podívejte se na situaci pozitivnějším pohledem.

Býk

Udělejte si čas na odpočinek, Býci. V poslední době pracujete přesčas a veškerou energii věnujete pomoci druhým. Dlouhodobý stres vám vůbec neprospívá, proto si udělejte čas na relaxaci a dostatečně dlouhý spánek.  

Blíženci

Pusťte konečně tu záležitost z minulosti a jděte vpřed. Některé situace a vztahy prostě nevycházejí. Abyste mohli pokračovat v pokroku, musíte to přijmout a jít dál. Uzavřete tuto kapitolu jednou provždy. 

Rak

Tento týden vás čeká zásadní rozhodnutí. Naslouchejte svému srdci a nechte se vést. Stanovte si hranice s každým, kdo využívá vaší starostlivé povahy a vyhněte se situacím, které vás vyčerpávají. 

Lev

Chcete-li přijít na jiné myšlenky, přestaňte se soustředit na zbytečné detaily a zaměřte svůj pohled na smysluplné věci. Nečekejte, až si vás stejně smýšlející lidé najdou, ale jděte jim sami naproti. 

Panna

Zůstaňte při zemi, Panny. Nevytvářejte si zbytečné domněnky a neberte si poznámky druhých osobně. Soustřeďte se spíš na to, co je jasné, abyste se vyhnuli zklamání kvůli špatným očekáváním. 

Váhy

Tento týden se řiďte heslem „všeho s mírou“, milé Váhy. Nejdůležitějším nástrojem při komunikaci bude zvědavost a smysl pro humor. Avšak ujistěte se, že vaše vtipné bonmoty neuvádějí do rozpaků někoho, na kom vám záleží.  

Štír

Nedovolte starostem, aby vás přemohly, Štíři. Tento týden se pokuste alespoň některé omezující myšlenky dostat z hlavy. Hlavně před spánkem si zajistěte dostatečný klid na odpočinek.

Střelec

Pokuste se vytvořit si novou rutinu, Střelci. Čím otevřenější budete vůči tomu, co přichází, tím více budete schopni přijmout nové možnosti. Můžete například narazit na ideálního profesního partnera.

Kozoroh

Zbytečně se netrapte špatnými činy jiných lidí, Kozorozi. Pravda vždy vyjde najevo. Místo toho, abyste se pokoušeli o nápravu hříšníků, věnujte energii prozkoumání svých emocí. Buďte si jistí, že lži ostatních budou brzy odhaleny. 

Vodnář

Po několika týdnech melancholického rozjímání jste nyní připraveni vyjít ven z úkrytu a začít se bavit. Smích je tím nejlepším receptem na bezpečnou komunikaci. Pokud jste měli s někým napjatý vztah, tento týden se vše vrátí do pořádku.

Ryby

Se svým časem hospodařte pečlivě, Ryby. Tento týden vás čeká mnoho povinností, proto se nenechte rozptylovat svými sny. Stanovte si realistické termíny, abyste mohli splnit všechny úkoly. 

Zdroje článku: