Horoskop na 3. červnový týden: Váhy se posunou kupředu, Lvi si najdou přátele

Horoskop na 3. červnový týden: Váhy se posunou kupředu, Lvi si najdou přátele
​​​​​​​V úterý nastane úplněk, kdy měsíc bude pod vlivem Střelce. Dá se tedy očekávat, že tento týden se ponese spíše v dobrodružném duchu. Vzhledem k optimismu, který je pro toto hvězdné znamení charakteristický, by se nemělo stát nic špatného. Co hvězdy předurčili vám? Podívejte se.

Beran (21. března – 19. dubna)

Na začátku týdne si budete chtít popovídat se všemi známými a zahltit je vašimi náměty na zahnání každodenní nudy. V úterý vás naplní dobrodružný duch, budete chtít cestovat. Vaše plány si však můžete zhatit sami svým ignorováním detailů. Obavy z nespravedlnosti se mohou objevit přes víkend.

Býk (20. dubna – 20. května)

Hned v pondělí se vzbudíte s geniálním nápadem, jehož realizace vám může vydělat slušné peníze. Úterý bude spíše o intimitě, dejte si však pozor, s kým ji sdílíte. To platí až do víkendu. O víkendu se můžete setkat s někým, kdo sníží vaši důvěru ve společnost. Měli byste ho strávit s pozitivně naladěnými lidmi.

Býci dostanou nápad, jak si vydělat pěkné peníze, Zdroj: Watchara Ritjan/ Shutterstock

Blíženci (21. května – 21. června)

Na začátku týdne budete mít schopnost vyjádřit své myšlenky, a to zcela svobodně. Nebudete si lámat hlavu nad tím, co si o vašem názoru myslí ostatní lidé. V průběhu týdne se můžete dostat do stavu, kdy nebudete příliš racionálně přemýšlet. O víkendu si dejte pozor na špatnou náladu.

Rak (22. června – 22. července)

Tento týden budete uzavřeni do sebe. Nebudete vyhledávat pozornost, spíše si budete všímat svého a pocítíte potřebu postarat se o vylepšení vašeho zázemí. V úterý příliš nepřemýšlejte nad vašimi činy, jinak byste mohli posmutnět a svůj plán nedokončit.

Lev (23. července – 22. srpna)

Již od pondělí pocítíte silnou touhu udělat si nové přátele, s nimiž byste mohli sdílet všechny své životní zkušenosti. Pokud jste nezadaní, je možné, že jeden z vašich nových přátel se stane vaší krátkodobou romantickou známostí. Na falešné lidi tento týden nenatrefíte. Víkend strávíte vesměs pracovně.

Panna (23. srpna – 22. září)

Myslíte na práci dnes a denně, ovšem tento víkend bude vaše mysl doslova přeplněná prací. Vyrazte na veřejnost, tento týden máte vysokou šanci, že potkáte svůj budoucí pracovní kontakt. Ovšem v pracovním životě si dejte pozor, aby byl váš úsudek správný, a to zejména o víkendu.

Váhy (23. září – 23. října)

Vaše mysl je tento týden připravena vás posunout kupředu. Již od pondělí se zaměříte na získání nových zkušeností a informací, které vám budou v budoucnu k užitku. Můžete také pocítit potřebu odcestovat na vzdálenější místo v souvislosti s vaším sebevzděláváním. Od úterý sledujte detaily, bez nich byste viděli svět zamlženě.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Již od počátku týdne vás bude zajímat spousta filozofických i psychologických otázek, přílišné přemýšlení o nich je však nezdravé. Jak bude týden ubíhat, budete na sebe příliš tvrdí. V práci se vám nepovede, což vás donutí si myslet, že nejste dost dobří.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Váš partner či zájem o romantiku, pokud jste nezadaní, bude hlavní téma pondělního dne. V průběhu týdne bude pro vás lepší se tolik nezajímat o ostatní lidi a zaměřit se pouze na sebe. Odpočiňte si, poněvadž o víkendu vás místo zaslouženého odpočinku čeká hodně práce.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Budete přemýšlet o své práci a pohodě, nebudete umět najít rovnováhu mezi těmito oblastmi. Nedělejte žádná rozhodnutí, jen by vás to poté mrzelo. To platí pro celý tento týden. Zároveň můžete podpořit svou kreativitu. O víkendu si dejte pozor, abyste nezranili city někoho, koho máte rádi.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Tento týden byste se ke svým přátelům nejraději nastěhovali, abyste jim stihli říci vše, co se ve vašem životě za poslední týden odehrálo. Pokud jste nezadaní, mohli byste někoho požádat, aby vám někoho dohodil. Dopadne to k vaší spokojenosti. O víkendu budete doma, ven vás to táhnout nebude.

Ryby (19. února – 20. března)

Tento týden začnete být zvědaví, z jakých kořenů vlastně pocházíte, a něco vás donutí zjišťovat si informace o vašich předcích. Ovšem mějte se na pozoru, ne vše, co zaslechnete od svých příbuzných, musí být nutně pravdivé. O víkendu si dejte pozor na neshody s člověkem, kterého milujete.

Zdroj článku: