Horoskop na druhou adventní neděli: Býci mají nervy na pochodu, Střelci přehodnotí své plány

Horoskop na druhou adventní neděli: Býci mají nervy na pochodu, Střelci přehodnotí své plány
Čas běží neúprosným tempem a my tady máme druhou adventní neděli. Podívali jsme, co si tato neděle přichystala pro jednotlivá znamení zvěrokruhu. Co na Vás čeká

Advent je jedním z nejkrásnějších období v roce. Doma začíná vonět cukroví a svařené víno, ve městech je krásná vánoční atmosféra a mnoho světýlek a my trávíme více času v klidu a s rodinou. Mnoho lidí toto období miluje. Přesto se ale může stát, že někoho z nás potrápí melancholické a depresivní pocity, nebo potkají nepříjemné události. Co si druhá adventní neděle připravila pro jednotlivá znamení? Na co se můžete těšit právě Vy a na co si máte dát raději pozor? 

Beran (21.3. - 20.4.) 

Tuto neděli budete hodně přemýšlet nad svou budoucností. Především nad svými sny. Máte pocit, že se Vám příliš nedaří a splnění Vašich snů je až nereálné. Opak je ale pravdou. Právě tato neděle Vám dá obrovskou příležitost zapracovat na tom, po čem opravdu toužíte a brzo toho dosáhnete. 

Býk (21.4. - 21.5.) 

Procházíte si hektickým obdobím a nervy máte na pochodu. Začínáte se přiklánět k radikálním řešením a to se Vám může vymstít. Dopřejte si v neděli dostatek času pro odpočinek a zaměřte se na sebe a pročištění myšlenky. Běžte do přírody a načerpejte její klid a rovnováhu. 

Blíženec (22.5. - 21.6.) 

Neděle pro Vás bude skvělým časem pro urovnání a posilnění vztahů v rodině. Naplánujte si společné aktivity a vychutnejte si společně trávený čas. Nejen, že zažijete spoustu zábavy, ale můžete si k sobě najít také opět cestu. 

Rak (22.6. - 22.7.) 

Po dlouhém období nezdarů v různých oblastech Vašeho života Vás čeká velká změna. Kolo štěstí se obrátí ve Váš prospěch a Vám se začne tuto neděli konečně zase dařit. Bude to vyžadovat sice i Vaši práci, ale výsledek bude stát opravdu za to. Šťastný konec máte už za dveřmi. 

Lev (23.7. - 22.8.) 

Druhá adventní neděle Vám předurčuje velký úspěch. Ať už toužíte po lepší práci, vztazích, nebo zdraví, začněte plánovat postup, jak svého cíle dosáhnout. Mějte optimistická očekávání a důvěřujte si. Tuto neděli uvidíte věci mnohem jasněji a díky tomu můžete vytvořit skvělý plán, jak dojít svému štěstí. 

Panna (23.8. - 22.9.) 

V neděli budete okolnostmi donuceni přehodnotit některá svá rozhodnutí a očekávání. Dostanete se do situace, která Vám otevře oči a Vy ji najednou uvidíte v úplně jiném světle. Všechna svá rozhodnutí si dobře rozmyslete a nenechejte se zaslepit nečekaným probuzením. 

Váha (23.9. -23.10.) 

Tuto neděli se budete muset obrnit trpělivost. Budete mít pocit, že se Vám nic nedaří a nic se neděje tak, jak jste si přáli a naplánovali. Nevzdávejte se. Najděte svou vnitřní sílu a nepřestávejte bojovat za svá přání. Situace se brzo zlepší a bude lépe. 

Štír (24.10. - 22.11.) 

Neděle pro Vás bude ideálním časem pro poznávání nových lidí a získávání nových přátel. Tito lidé Vám mohou velmi pozitivně změnit život, jelikož Vám do něj přinesou nový směr. Díky tomu se posunete nejen v pracovní oblasti, ale také v osobní. 

Střelec (23.11.- 21.12.) 

V neděli přehodnotíte některé své plány. Zjistíte, že cíl, který jste si již před nějakou dobou nastavili, pro Vás není vlastně tak dobrý, jak jste si mysleli. Rychle ale začnete pracovat na novém plánu, který Vás přivede k opravdovému štěstí. 

Kozoroh (22.12. - 20.1.) 

V neděli se zaměřte především na odpočinek a své vlastní tělo. Hoďte práci a starosti za hlavu a dopřejte si den klidu. Vyrazit můžete do přírody, vánoční trhy, nebo si užít klidný den s knihou. 

Vodnář (21.1. - 20.2.) 

Druhou adventní neděli můžete být vystaveni vlivu negativních lidí, kteří se Vás budou snažit natlačit do něčeho pro Vás velmi nepříjemného. Nedejte se. Buďte asertivní, chraňte sami sebe a prosaďte především své dobro a zájmy. 

Ryby (21.2. - 20.3.) 

Neděle odstartuje Vaše šťastné období. Vše co Vás trápilo, se jako zázrakem zlepší. Dočkáte se také nové příležitosti, nebo výhodné nabídky. Neváhejte a chyťte příležitost za pačesy. 

Zdroj článku:
  • Autorský text