Horoskop pro arogantní: Předurčuje vás vaše znamení ke sklonu k aroganci?

Horoskop pro arogantní: Předurčuje vás vaše znamení ke sklonu k aroganci?
Znáte všechny znamení zvěrokruhu a jejich typické vlastnosti? Zajímá vás, kteří jedinci bývají arogantní a zda k tomu má předpoklady i vaše znamení? Zjistěte více v tomto horoskopu. 

Beran 

Nejenom že znamení Berana je velice dominantní a často chce být středem pozornosti, na mnohé další znamení může působit nejvíce arogantně. Tuto aroganci však nejvíce vnímají jiná znamení zvláště v ženách ve znamení Berana.  

Býk 

Býci jsou velice dobrosrdeční jedinci a mnohdy by se pro své nejbližší rozkrájeli. Jdou si také tvrdě za svým i přes různé překážky. V tom někteří závistivci vidí problém, a proto jim občas Býk může připadat namyšlený nebo arogantní, avšak uvnitř se skrývá milující duše.  

Blíženci 

Blíženci mají především dvě osobnosti, což ostatní znamení občas velmi rozčiluje. Je těžké být připravený na to, která osobnost se zrovna projeví. Blíženci se tak mohou jevit až příliš nečitelně. Spíše, než arogantně na vás bude Blíženec působit příliš teatrálně. 

Rak 

Raci jsou romantické duše a velmi často dokážou být i sentimentální a přecitlivělí. Občas na sebe nasadí drsnou masku, pod kterou skrývají citlivou stránku. Někdy jsou zachmuřelý a najednou zase rozzáření. Zejména pro jiné ženy mohou působit dost povrchně.

Lev 

Lvi potřebují neustálou pozornost ostatních a očekávají, že se kolem nich budou všichni točit. Vždy chtějí být středem pozornosti a dělají vše pro to, aby tomu tak bylo. Zatímco muži Lvi nemusejí být vždy tak dominantní, ženy Lvi se často musí ukazovat a předvádět. Mají větší sklon k aroganci než jiná znamení, a to nejvíce vnímají opozitní znamení jako je Býk, Panna nebo Kozoroh. 

Panna 

Pro Panny je velice důležitý luxus a dokonalost. Jak ženy, tak muži ve znamení Panny mají poněkud zženštilé vlastnosti. Vše musí být na svém místě, jejich účes musí být perfektní a outfit podle poslední módy. Často u nich zdravé sebevědomí přesahuje k namyšlenosti. Sebejistější z nich mají sklony i k aroganci.  

Váhy 

Zrozenci ve znamení Vah bývají největší lamači srdcí. Muži i ženy v tomto znamení jsou často velmi atraktivní pro jiná znamení. Musí však mít vše perfektní a velice jim záleží na svém vzhledu i diplomatickém vystupování. Kvůli tomu jsou občas až poněkud strojení. Se všemi se snaží být za dobře a na ostatní působí na první pohled mile. 

Štír 

Štíři jsou často nabiti silnou sexuální energií a jsou tak velice žádostiví. Dokážou téměř kohokoli zatáhnout do svých pastí. Dělají vše proto, aby byli neodolatelní a málo kdy jim jejich plán nevyjde. Ale takového Raka, Býka nebo Pannu neuloví. Nejen pro ně mohou být až příliš sebestřední a k aroganci také nemívají daleko.  

Střelec 

Střelci často střílí naslepo. Myslí si, že mají podobnou moc jako amor, který zasáhne kohokoli a slepě se do něho zamiluje. Střelec dokáže hodiny hovořit o různých tématech a pro ostatní je to často pouze plytké žvanění. Zrozenec ve znamení Střelce může působit někdy příliš důležitě, a proto se některým jedincům může protivit.  

Kozoroh 

Kozorozi si často jedou to svoje. Jsou pohlceni svou prací nebo čímkoli, čemu se věnují. Názor ostatních je nezajímá. Většinou mají jen pár dobrých přátel a jinými mohou i pohrdat, ale názor si často nechají jen pro sebe. Kozorozi mají velkou hrdost, která někdy přerůstá v namyšlenost. Někteří zástupci tohoto znamení mají sklony i k aroganci, kterou vnímají všichni, kteří nepatří mezi jejich přátele.  

Vodnář 

Vodnáři jsou velice společenští a největší potěšení jim dělá, když mohou bavit své okolí. Typická je pro ně také touha po svobodě a strach ze závazků. Muži Vodnáři jsou velmi přátelští a arogantně mohou působit pouze na lidi, kteří je blíže neznají. Ženy Vodnáři mají větší sklony k aroganci, jelikož si vybírají pouze svoje oblíbence a těm neoblíbeným to dají patřičně najevo.  

Ryby 

Zrozenci v tomto znamení jsou křehké a citlivé duše. Ženy Ryby bývají něžné a elegantní dámy a projevit se umí jen před svými přáteli. Podobně to mají i muži Ryby, kteří se rádi předvádí jen před blízkými lidmi a na okolí pak mohou působit poněkud namyšleně. Opak je však pravdou a pod touto maskou oblíbeného baviče se skrývá velice citlivý člověk. 

Zdroj:

  • autorský text