Finanční horoskop na srpen 2022: Blíženci dostanou lákavou nabídku na rychlé zbohatnutí, Střelci musí být opatrní

Finanční horoskop na srpen 2022: Blíženci dostanou lákavou nabídku na rychlé zbohatnutí, Střelci musí být opatrní
Postavení hvězd ovlivní i vaši srpnovou finanční situaci. Zatímco některým znamením budou hvězdy přát, jiným, pokud nebudou dostatečně opatrná, můžou zbýt jen oči pro pláč. Podívejte se, co čeká vás.

Beran (21. 3. – 20. 4.)

V srpnu budete mít tendenci finance spíše utrácet, což vám může způsobit problémy s přáteli nebo partnerem, kteří mají rádi peníze pod kontrolou. Pokud se je budete snažit přesvědčit, ať se taky dají na vlnu luxusu, hrozí, že skončíte sami.

Býk (21. 4. – 21. 5.)      

Známý vás požádá o půjčku, ve svém vlastním zájmu byste ale měli být velmi opatrní. Pravděpodobnost, že vám půjčku vrátí, je mizivá, a pokud ano, pak to nebude včas. Jestliže se mu přece jen rozhodnete pomoci, pohlídejte si včasné splátky. Jestliže budete moc štědří, mohlo by toho okolí začít zneužívat.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Dostanete lákavou nabídku na rychlé zbohatnutí. Nepodnikejte však žádné kroky ani nepodepisujte žádné papíry, dokud si smlouvy neprohlédne třetí strana a neujistí vás, že dohoda je dobrá. V opačném případě se může stát, že budete svých rozhodnutí litovat

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Pokud nemáte naplánovanou žádnou dovolenou, zkuste se alespoň o víkendu dostat z města a užít si chvíli letní pohody. Ale dejte si pozor na nadměrný výdej financí. Zkuste si předem stanovit rozpočet a držet se ho. Nenechte se zlákat k placení úvěrem. Pohodový víkend si můžete dopřát i za minimální výdaje.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

V srpnu se vám po finanční stránce bude dařit. Objeví se možnost větší finanční investice. Dejte na svou intuici, pokud vám i po důkladném přečtení podmínek bude radit, ať investujete, poslechněte. Výsledky budou ohromující.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

V srpnu nastane vhodná doba na vytvoření dlouhodobých investičních plánů. Možná zjistíte, že akciový trh je ideálním způsobem, jak navýšit svůj kapitál. Ovšem nebuďte rozhazovační a udělejte si průzkum. Vyhněte se impulzivním nákupům.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Zaměřte se na sebe, svou kariéru a finance. Pokud požádáte o grant nebo investujete na trhu, můžete získat nečekané finanční prostředky. Stejně tak najdou uplatnění vaše diplomatické schopnosti, což by mohlo vést k povýšení nebo k možnosti pracovat na vysněném projektu.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

V srpnu budete moci pohodlně uspokojovat své každodenní potřeby a také šetřit peníze do budoucna. Něco z našetřených peněz můžete vynaložit na opravy domu nebo na splacení některých půjček přijatých od přátel.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Buďte mimořádně opatrní při půjčování peněz nebo při přijímání důležitých rozhodnutí týkajících se financí. Vaše srpnová finanční situace bude velmi proměnlivá, hlídejte si bankovní konto, aby vás na konci měsíce nečekalo nepříjemné překvapení.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Váš příjem se tento měsíc pravděpodobně zvýší. Údržba domu, malování apod. však mohou způsobit vysoké výdaje. Snažte se vyhnout přijímání nebo poskytování půjček a dbejte na to, abyste nedělali impulzivní rozhodnutí týkající se peněžních transakcí.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

V srpnu budou pokračovat výkyvy na vašem finančním kontě. Nenechte se zatáhnout do investic, a to ani do nemovitostí. Snažte se spíše stabilizovat příjmy a výdaje. Ti, kdo se věnují vlastnímu podnikání, budou mít v tomto období lepší zisky.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Tento měsíc nejsou vaše finanční vyhlídky podle hvězd nijak povzbudivé. Jakýkoli rodinný nebo soudní spor, do kterého byste se mohli zapojit, bude téměř jistě rozhodnut ve váš neprospěch. Vyhněte se také investicím a zahajování nových projektů, které budou velmi pravděpodobně nevýdělečné.