České fitness influencerky, které se jednoznačně vyplatí sledovat

České fitness influencerky, které se jednoznačně vyplatí sledovat
Propagují zdravý životní styl, sebelásku a dodají vám motivaci, zkrátka dělají to, co je baví. Tyhle fitness influencerky na českém Instagramu se určitě vyplatí sledovat.

@jmenujisepeta

Pokud hledáte inspiraci na zdravá jídla, motivaci ke změně životního stylu, ale i trochu optimismu po náročném dni, určitě se vyplatí Péťu sledovat. Na svůj profil nedává jen recepty na jídla a cvičení, ale i střípky z osobního života, se svou instagramovou rodinou sdílí třeba i čekání na miminko. Na jejím profilu naleznete i spolupráce, díky kterým můžete na různých e-shopech ulovit všelijaké věci a dobroty se slevovými kódy.

@katy_blazcikova

Na profilu věčně usměvavé veganky Katy naleznete spoustu motivace na cvičení, ale sem tam i recept na nějakou tu veganskou dobrotu. Katy ještě před 2 lety soutěžila v bikini fitness, dnes však propaguje hlavně sebelásku. Ukazuje, že 50 kilo na váze vám zdraví nezaručí a pomocí cvičení a zdravého stravování mohou i ženy s plnějšími tvary vypadat sexy. 

Katy ještě před 2 lety soutěžila v bikini fitness, dnes však propaguje hlavně sebelásku.

@persina_bangfitness

Hledáte účinné rady pro hubnutí, tvarování postavy, nebo zkrátka pro úpravu zdravotního stylu? Na profilu Valerie Peršiny užitečné informace jak o stravě, tak cvičení. Jednotlivé příspěvky prokládá zajímavými fotkami a videy z Ománu, kde momentálně žije. Taktéž propaguje sebelásku a často na svém Instagramu sdílí příspěvky, které mají za cíl zabránit dezinformacím v oblasti zdravého životního stylu, které se na internetu často objevují.

@verunka_s

Také Verča ještě nedávno soutěžila v bikini fitness, dnes se ale věnuje hlavně své malinké dceři, propagaci zdravého životního stylu a podnikání se svým snoubencem. Na jejím profilu najdete mnoho motivace ke cvičení, kde hrajou prim hlavně jejich vlastní pomůcky ke cvičení. Kromě rozdávání motivace na Instagramu totiž provozují vlastní e-shop s vybavením pro domácí cvičení, doplňky stravy a výbornými oříškovými krémy.