Astrologická znamení, která se nikdy nehádají pomocí zpráv SMS

Astrologická znamení, která se nikdy nehádají pomocí zpráv SMS
Když jsme na někoho naštvaní, většinou se to nejdříve dozví pomocí zpráv SMS, pokud se zrovna nenachází v naší blízkosti. Avšak následující znamení zvěrokruhu vždy čekají na osobní setkání, a pokud dojde na psaní SMS zpráv, nedávají nic znát. Patříte mezi ně?

Beran (21. března – 19. dubna)

Hádání se pomocí zpráv SMS vám nedává žádný smysl, proto se tímto způsobem s nikým nehádáte. Mnohem „raději“ se hádáte osobně, poněvadž u toho můžete dělat něco užitečného, kdežto psaním textových zpráv byste se pouze zdržovali.

Musíte všem dokázat, že jste ve všem nejlepší, ale psaní zpráv vám to nedovoluje. Divíte se, proč se osoba, která se s vámi snaží hádat prostřednictvím svého telefonu, nevěnuje jiným činnostem jako vy. Na takové zprávy pochopitelně vůbec nereagujete. Také se vám nelíbí, že člověk, s nímž byste se hádali, bude mít čas promyslet si odpověď.

Býk (20. dubna – 20. května)

Kdykoliv se s vámi někdo pokouší hádat, zachováte klidnou hlavu, je-li to možné, a uklidníte také protistranu. Pečlivě sledujete reakce dotyčného a podle toho upravujete svůj styl jednání. V případě zpráv SMS to však nelze.

Také se vám nelíbí, že odpovědi skrze zprávy by nebyly řečeny od srdce. Dotyčný si může kdykoliv před odesláním zprávy svou odpověď promyslet a změnit. Tato konverzace tudíž není upřímná a pro vás je naprosto frustrující, obzvláště trvá-li odpověď příliš dlouho, než vám konečně zazvoní telefon. Upřednostňujete živou diskuzi.

Blíženci (21. května – 20. června)

Jakmile se musíte s někým pohádat prostřednictvím telefonu, upřednostňujete klasický telefonický hovor spíše než SMS zprávy. Na takovou hádku nereagujete téměř nikdy, poněvadž dobře víte, že by si druhá strana mohla vaše slova špatně vyložit, jelikož nemůže vědět, jaký tón byste použili, kdyby jste tu danou informaci řekli.

Také víte, že SMS hádky jsou zdlouhavé. Vy nemáte čas číst a psát dlouhá vysvětlování toho, na čí straně stojí pravda. Též vám SMS zprávy přijdou nejasné, a pokud se cítíte nepochopeni dostatečně dlouhou dobu, začnete dotyčného ignorovat. Aby se to nestalo, nikdy se nehádáte pomocí zpráv SMS.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Při hádkách se snažíte zůstat nezaujatí, jenže tento váš postoj nemusí druhý člověk jasně vidět, proto se psaní textových zpráv s negativním tématem přímo vyhýbáte.

Pomocí zpráv SMS se také může stát, že druhá strana přestane zpochybňovat vaše názory, což vede k vaší nudě. Potřebujete mentální stimulaci, abyste se nenudili, a tuto mentální stimulaci vám hádky prostřednictvím SMS zpráv opravdu neposkytnou.

Zdroj článku: