Andělský týdenní horoskop: Býkům se otevřou nové možnosti, Ryby budou všímavé

Andělský týdenní horoskop: Býkům se otevřou nové možnosti, Ryby budou všímavé
Je tu opět nový týden. Ten čas, kdy si většina z nás řekne, že se změní k lepšímu. Ne vždy se to ale povede. Jak si povedete vy? Dostojíte všem slibům, které jste dali sami sobě? Andělé nám radí, že pokud nám něco nevyšlo, měli bychom to zkusit znovu.

Není nic špatného na tom pochybit. Důležité je snažit se svou chybu napravit. Andělé si přejí, abychom alespoň vynaložili snahu něco ve svém životě změnit. Jaké dobré zprávy vás tento týden čekají a čemu byste se naopak měli vyhnout? Přečtěte si, co k tomu říkají andělé.

Beran (21. března – 19. dubna)

Je čas experimentovat. Do práce se vám příliš chtít nebude, je to ale důležité, abyste se stali jedním z nejlepších zaměstnanců a měli šanci obdržet trochu více peněz, které můžete investovat do svých zájmů. Vše, co uděláte, bude pochváleno a stanete se inspirací pro lidi, kteří chtějí být kreativnější.

Dobré zprávy: Pochvaly vás motivují k tomu, abyste své úkoly dělali pořádně. Také si najdete čas na drobné výlety, během kterých si odpočinete a naberete potřebnou energii.

Na co si dát pozor: Nehádejte se s autoritami, zejména v zaměstnání. Je velká pravděpodobnost, že nemáte pravdu. Zároveň ne každému člověku můžete důvěřovat na sto procent.

Andělská rada: Nenechte se rozptylovat jinými lidmi. Ti, s nimiž jste v kontaktu přes mobilní telefon, za vás práci neodvedou. Napřed dokončete práci, teprve poté se bavte.

Býk (20. dubna – 20. května)

Splňte si všechny své sny, nyní na to máte. Události, které se vám přihodí, mohou nastartovat vaši slibnou kariéru nebo vám poskytnout možnost usmíření s člověkem, se kterým jste si navzájem řekli nepěkné věci. Také budete o něco více utrácet, abyste si připadali výjimečně.

Dobré zprávy: Komunikace bude lepší než obvykle. Jakkoli špatné skutky jste udělali, nyní vám bude odpuštěno, protože se to přece stalo už tak dávno. Navíc se setkáte s úspěšnými lidmi, kteří vám poradí, co dělat dál.

Na co si dát pozor: Neutrácejte příliš, nepotřebujete mít doma všechno, co vidíte v obchodě. Máte-li pocit výjimečnosti, můžete to oslavit jinak než drahými položkami.

Andělská rada: Držte se osvědčených postupů, které zaručeně fungují. Tak máte jistotu, že nic nezkazíte. Při komunikaci se dívejte lidem do očí, aby věděli, že mají vaši plnou pozornost.

Blíženci (21. května – 21. června)

Budete se zlobit za pravdu. Můžete mít pocit znudění, když vám lidé budou říkat, co si o vás myslejí a co je podložené. Nejraději byste zmizeli z tohoto světa a přestěhovali se na jinou planetu, pokud by to bylo možné. Vaším nynějším úkolem je přijmout pravdu a díky tomu zlepšit svůj život.

Dobré zprávy: Malé změny, jako koupě nové záclony či malého plyšáka, vás naplní pocitem výjimečnosti a radostí ze života. Také strávíte spoustu času ve svých představách a zjistíte, co máte na svém životě změnit.

Na co si dát pozor: Jednou za čas budete muset zkrotit své myšlenky. Jakkoli je vaše představa úžasná, realita vás srazí na dno – za předpokladu, že na nečekané změny nebudete připraveni.

Andělská rada: Nejste-li spokojeni se svými dovednostmi, není nic jednoduššího než je zdokonalit. Můžete se přihlásit na kurz či strávit čas s někým, kdo je trochu lepší než vy.

Rak (22. června – 22. července)

Budete mít tendenci slibovat, ale neplnit. Také si budete přibarvovat pravdu, což se vám krutě vymstí, pokud se vámi vypuštěná informace donese k tomu nesprávnému člověku. Také budete mít nesplnitelné nároky, co se týče vaší vlastní budoucnosti. Trochu zvolněte, nebuďte vůči sobě tak přísní.

Dobré zprávy: Nejlépe vám bude s kreativně zaměřenými lidmi. Umělci všech kategorií z vás budou mít dobrý pocit a zaučí vás ve svém oboru. Umění se můžete věnovat jakožto zábavě nebo si na něm postupně založit živnost.

Na co si dát pozor: Na žádost vašich přátel budete říkat ano ještě předtím, než si uvědomíte, co po vás vlastně chtějí. Jakmile si to uvědomíte, stále můžete couvnout.

Andělská rada: Nezvládnete-li něco sami, požádejte členy rodiny, kteří mají čas. Dobrý přítel, po jehož boku stojíte již celá léta, vám také rád pomůže.

Dávejte si pozor na slovo ano, budete ho říkat ještě dřív, než si uvědomíte, na co vlastně odpovídáte
Dávejte si pozor na slovo ano, budete ho říkat ještě dřív, než si uvědomíte, na co vlastně odpovídáte | Zdroj: DmitryPoch / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Stanou se vám určité události, které vás donutí zamyslet se nad tím, zda vedete skromný život. Budete utrácet ve velkém, ale ještě ten samý večer budete svého nákupu litovat. To vám nezabrání další den pokračovat. Nakonec strávíte čas s přítelem, který vás ve vašich nákupech bude brzdit.

Dobré zprávy: Vaše schopnosti, které jste si doposud pouze představovali, že je máte, vyplujou na povrch a pomohou vám dokončit důležitý úkol.

Na co si dát pozor: Nehledejte situace, kdy můžete lidem říkat, že jste jim to říkali. Není jim to příjemné a snižuje to vaši popularitu. Místo toho jim vysvětlete, co přesně dělají špatně.

Andělská rada: Vaše situace mohla vždy být lepší, ale také horší. Buďte více spokojeni s tím, jaký život žijete.

Panna (23. srpna – 22. září)

Pomyslíte si, že v nedávné době jste nebyli tak pilní jako obvykle, a rozhodnete se s tím něco udělat. Vypěstujete si další zdravé návyky, jako například dochvilnost a nadměrná píle. Jen uprostřed týdne zvolněte, nebo nebudete vědět, kam dříve skočit, vaše pracovitost se stane posedlostí.

Dobré zprávy: Pochopíte, co vás celou dobu brzdilo v úspěchu. Se svou prací budete naprosto spokojeni, pokud budete ctít hranice vlastní únosnosti.

Na co si dát pozor: Ke svým nejbližším se nemusíte chovat nejlépe, pokud vás budou zdržovat od práce. Vaše pracovní morálka není nejdůležitější, vyhraďte si pár minut času na lidi kolem vás.

Andělská rada: Nedávno jste slíbili svým přátelům, že s nimi jednou někam zajděte. Alespoň jeden den nebuďte ponořeni do práce a splňte jim to, i kdyby to mělo trvat pouze půl hodiny.

Váhy (23. září – 23. října)

Povinnosti vám příliš mnoho říkat nebudou. Nebude se vám chtít dostát vlastním závazkům. Trochu zodpovědnosti neuškodí, ale budete se muset snažit. Vzpomínky na stará přátelství vám budou připomínat staré dobré časy, ale vaši touhu pracovat to nijak nezvýší.

Dobré zprávy: Ukončíte svou minulost, co se týče nešťastných vztahů. Půjdete dál. Pokud již máte partnera, zjistíte, jak zažehnout uhasínající jiskru. Smysl pro romantiku vám chybět nebude.

Na co si dát pozor: Můžete se stát středem pozornosti. Jenže budete odstrašujícím příkladem. Dělejte proto své povinnosti řádně a včas, aby na vás všichni nehleděli jako na líného člověka.

Andělská rada: Budete-li svou práci zanedbávat delší dobu, v lepším případě se vám bude kupit. V tom horším můžete obdržet výpověď. Myslete na svou budoucnost.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Zatoužíte po společnosti přátel. Mnoha. Nakoupíte hromadu jídla a všechny pozvete na společnou večeři u vás doma. Také investujete do svého domova, aby se v něm hostům líbilo, a to buď peníze nebo větší množství času. Také se pochlubíte, co je u vás nového. Nechte ale mluvit i ostatní.

Dobré zprávy: Slova nedokážou popsat, jak šťastní budete. Tento týden patří k jednomu z těch nejlepších v celém roce. Nic pro vás nebude nemožné a budete velmi aktivní, co se týče práce samotné.

Na co si dát pozor: Vaše rodina vás bude bránit, kdykoli někdo řekne něco proti vám. Dobré zprávy? Vám to ale tak připadat nebude, budete se cítit poníženi.

Andělská rada: Netoužíte-li mít svého osobního ochránce, není nic jednoduššího než si promluvit se členy vaší rodiny a sdělit jim, že se dokážete ubránit sami.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Vaše slova budou velmi hodnotná. Šíření mouder vám nyní velmi půjde, předáte je těm správným lidem. Jediná překážka může být pocit, že si hrajete na někoho příliš chytrého. Nezáleží na tom, zda si to někdo skutečně myslí. Záleží na tom, že vaše slova se pro někoho stanou spásou.

Dobré zprávy: Máte skvělé přátele, na které se můžete spolehnout stejně jako oni na vás. Pozvete je někam a sdělíte jim, jak jsou pro vás výjimeční. Jejich reakce vám vykouzlí úsměv na tváři a nejspíše i slzu štěstí.

Na co si dát pozor: Na své přátele můžete v průběhu víkendu klást vysoké nároky. Budete mít energii na kino, návštěvu památné zóny a ještě na fitko, to vše v jednom dni. Většina z nich ale ne.

Andělská rada: Snažte se nejen rozdělat co nejvíce věcí, ale ještě více jich dokončit. Pocit z dobře odvedené práce vás pohltí a naplní vás silnou motivací dokončit něco jiného.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Budete mít tendenci vykašlat se na rodinu, abyste vydělali trochu více peněz. Měli byste se zamyslet, zda je to dobrý nápad. Pokud vaše vztahy skřípou, napjatá situace se ještě zhorší. Práce pro vás bude únik před osobním životem, ale postupně zjistíte, že svému osobnímu životu stejně neuniknete.

Dobré zprávy: Váš šéf z vás bude mít velkou radost. Spolupracovníci budou skvělí lidé, pokud si o svých problémech budete chtít s někým promluvit. Někteří vám poradí, jak zlepšit soukromý život.

Na co si dát pozor: Přílišné plánování vás od vaší rodiny ještě více odcizí. Udělejte to, co udělat máte, a místo plánování na příští týden se domluvte s rodinou na rodinném výletu.

Andělská rada: Peníze nejsou všechno. Je dobré, že pro své nejbližší chcete to nejlepší, ale čas strávený s vámi by ocenili mnohem více.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Nandáte si na talíř mnohem více, než dokážete sníst. To alespoň platí o všech plánech, které vytvoříte. Den by musel mít alespoň třicet hodin, abyste to všechno stihli. Nakonec vám nezbyde nic jiného, než požádat někoho o pomoc.

Dobré zprávy: Najdete si nový zájem a nové přátele. Hodně se pobavíte, díky čemuž vám celý týden rychle uteče.

Na co si dát pozor: Ti stávající přátelé vás již přestanou bavit. Měli byste se ale na ně zaměřit také, vždyť oni investovali velké množství času, aby vás učinili šťastnými. Neoplácejte dobro zlem.

Andělská rada: Domov je místo, kde byste měli odpočívat, abyste nabrali energii. Nezapomínejte na to, jinak se můžete přetáhnout a vaše nálada se zhorší.

Ryby (19. února – 20. března)

Vaše všímavost vám bude velkým pomocníkem. Jen se příliš nezasněte, jinak se vaše všímavost zhorší a vy spadnete do imaginární jámy, kterou přehlédnete. Také se budete snažit působit chytře, sdělujte jen ty informace, které si nedobarvujete k obrazu svému.

Dobré zprávy: Kreativně vyjádříte všechny své myšlenky a emoce. Přenesení negativních pocitů do uměleckého díla vám přinese radost a nechá tyto negativní pocity zmizet.

Na co si dát pozor: Neměli byste chtít vyřešit všechny své problémy. Nedokážete se plně zaměřit na problém jako na celek, přehlédli byste mnoho detailů.

Andělská rada: Mějte svůj život rádi takový, jaký je, nehrajte si na něco, co nejste. Nefungovalo by to dlouhodobě. Každá lež se jednou odhalí.

Zdroj článku:
  • Autorský text