Andělský týdenní horoskop: Střelce jen tak něco nerozhodí, Kozorozi si splní svůj sen

Andělský týdenní horoskop: Střelce jen tak něco nerozhodí, Kozorozi si splní svůj sen
Můžeme si splnit kterýkoli náš sen. Stačí jen odhodlání. To nám naštěstí tento týden chybět nebude. Naopak, vymyslíme spoustu kreativních plánů, jak dosáhnout svého, a ještě než začne víkend, si můžeme začít všímat pozitivních změn. Na jakou oblast máme předurčeno se zaměřit nyní?

Andělé vědí moc dobře, že nedosáhneme požadovaného výsledku, budeme-li zbrklí. Proto, pokud se cítíme trochu unavení nebo prostě jen líní, jsme si ukousli moc velké sousto. Uděláme-li něco malého každý den v týdnu, dosáhneme velkého úspěchu. Také bychom potom měli odměnit lidi, kteří nás podporovali v naší činnosti. Jaké dobré zprávy vás čekají, na co si dát pozor a co vám andělé radí na celý týden?

Beran (21. března – 19. dubna)

Máte před sebou nové příležitosti, jak zazářit. Na manuální práce se vrhnete po hlavě a úspěšně je dokončíte, a to ještě s předstihem. Také se těšte na nový úhel pohledu, který vám odhalí, jakým směrem se vydat, aby vaše spokojenost ještě vrostla.

Dobré zprávy: Odhalíte možnosti, jak potěšit lidi ve všech důležitých vztazích. Budete plni příjemných překvapení. To, co pro své blízké nyní uděláte, by neudělal jen tak někdo.

Na co si dát pozor: Chováte v sobě určité negativní emoce, které pramení z problému, který jste dosud nevyřešili. Běžte si to vyříkat s člověkem, kterého se to týká, než začnete křičet na nepravého člověka.

Andělská rada: Předvídejte, kdy obvykle přestáváte zvládat své pocity, a udělejte všechno, co je ve vašich silách, aby se to tentokrát nestalo. Pomoci vám přinejhorším může malý antistresáček.

Býk (20. dubna – 20. května)

Zaměříte se převážně na lásku, upřednostníte ji před čímkoli jiným. To vám může způsobit problémy. Není nic špatného myslet srdcem, ale potřebujete používat také logické myšlení, abyste neudělali nějakou hloupost. Hledáte-li člověka, který vám rozumí, poslouchejte svou intuici.

Dobré zprávy: Bude vám dána možnost strávit volný čas s člověkem, ke kterému máte nejblíže, a společně s ním pracovat na dobré budoucnosti. Nápady vás obou spojené dohromady vám přinesou spokojenost.

Na co si dát pozor: Vaše pocity mohou vyvolat silnou připoutanost k jednomu člověku, který může mít na práci něco jiného než s vámi trávit celé dny. Respektujte jeho hranice, svět se netočí jen kolem vás.

Andělská rada: Ptejte se lidí, jakou budoucnost si s vámi představují. Pokud váhají s odpovědí, zjistěte, proč nejsou tak spokojeni, a v klidu si s nimi promluvte o kompromisech.

Blíženci (21. května – 21. června)

Budete velmi impulzivní, pokud nastanou problémy. To není nutně špatná zpráva. Naopak, vaše mysl bude schopna vymýšlet rychlá a efektivní řešení na každou nečekanou událost. Díky tomu se problémy ani nebudou dát nazývat problémy. Také vaše sny budou mít určitou hodnotu a stojí za pozornost.

Dobré zprávy: Ztrácíte-li člověka, na kterém vám záleží, rozhodne se vrátit se k vám a zůstat u vás. Je to tím, že budete pro ostatní neodolatelní a budete mít zvýšenou schopnost empatie.

Na co si dát pozor: Kvůli tomu, že se vám začne více dařit, začnete být neopatrní a můžete se vydat nesprávným směrem. Než učiníte jakékoli důležité rozhodnutí, promyslete si ho.

Andělská rada: Čas od času prozkoumejte, co znamenají vaše sny, které se často opakují. Jejich výklad vám ukáže alternativní způsob vaší cesty, který je mnohem méně složitý než ten nynější.

Jestliže budete řešit nějaké problémy, hravě si s nimi poradíte
Jestliže budete řešit nějaké problémy, hravě si s nimi poradíte | Zdroj: Goodluz / Depositphotos

Rak (22. června – 22. července)

Setkání s lidmi, které znáte už dlouho, vám bude znít jako lákavá možnost trávení volného času. Zde vám pomůže kreativita. Nebudete chtít dělat to samé jako obvykle, budete se chtít pobavit – a na to kreativita vašich přátel nestačí, budete jim muset pomoci.

Dobré zprávy: Někteří vaši přátelé jsou připraveni prohloubit vztah a svěřit vám své největší tajemství. To samé očekávají od vás. Pokud jim začnete takto důvěřovat, nebudete zklamáni.

Na co si dát pozor: Hádky mohou vyústit ze špatně řečeného sdělení, které jste tak nemysleli. Je lepší říkat své sdělení prokládáním komplimentů, abyste projevili svou náklonnost.

Andělská rada: Potřebujete-li uvolnit vnitřní napětí, udělejte něco, díky čemuž se ocitnete ve slabé nejistotě. To vám umožní si uvědomit, jak spokojený život vedete, a budete opět šťastní.

Lev (23. července – 22. srpna)

Začnete hledat řešení, která jsou zdánlivě až příliš jednoduchá. Budou účinnější než složité postupy, při kterých se může leccos pokazit. Vaše motto na tento týden by mohlo znít, že v jednoduchosti je síla. Na druhou stranu můžete působit samotářky, což značně prodlouží trvání vašeho úsilí.

Dobré zprávy: Najdete nový způsob, jak zjednodušit starání se o svůj zevnějšek a také o psychickou pohodu. Bude toho velmi málo, co vás dokáže rozčílit.

Na co si dát pozor: Budete mít svatou trpělivost, ovšem i ta vás může zklamat, jakmile bude soustavně narušována. Cítíte-li blížící se výbuch emocí, snažte se být produktivní a na špatnou náladu rázem zapomenete.

Andělská rada: Využívejte své tvůrčí schopnosti na maximum. Také můžete někoho požádat, aby vám pomohl s vašimi úkoly. Práce již nebude taková nuda a stihnete udělat mnohem více úkolů.

Panna (23. srpna – 22. září)

Na všechno budete reagovat pozitivně, a to zejména proto, že se zamilujete. Pokud již máte partnera, připravíte mu příjemné překvapení, protože si ho začnete více všímat a vážit. Také láska k vaší rodině vás donutí vymyslet něco výjimečného, abyste všem dali najevo, jak vám na nich záleží.

Dobré zprávy: Jakmile se některý z vašich vztahů začne hroutit, vy to okamžitě poznáte a začnete pracovat na nápravě. Stačí jen poslouchat svou intuici, řekne vám toho o současné situaci hodně.

Na co si dát pozor: Vaše nutkání všem vnutit všechny názory, které zastáváte, se nemusejí setkat s obdivem ani pochopením. Své projevy si připravujte dopředu a ty, které nikomu nic nepředají, odsuňte stranou.

Andělská rada: Zkuste si najít význam snů a zvláštní pozornost věnujte předmětům, které se vyskytují ve většině z nich. Také snění v bdělém stavu se počítá.

Váhy (23. září – 23. října)

Na svůj domov budete mít velmi pozitivní názor. Jakkoli jste ho v poslední době vylepšili, nyní budete s výsledkem naprosto spokojeni. Nastal čas pozvat své nejbližší na rodinné setkání, během něhož si vyměníte své názory na život. Vše se obejde bez jediné hádky.

Dobré zprávy: Změny, které nyní naplánujete, pomůže vaší rodině a přátelům cítit se výjimečně. Také po finanční stránce si nebudete mít na co stěžovat, naopak pocítíte silné zlepšení.

Na co si dát pozor: Mimo domov se nemusíte cítit tak bezpečně jako v něm. Neshledávejte to jako důvod k tomu, abyste se zabednili doma. Vaše zvídavá stránka chce zkoumat dosud nepoznané.

Andělská rada: Zjistěte, jak byste mohli využít svou kreativitu, abyste si něco přivydělali, přestože se nyní nepotýkáte s nedostatkem financí. Situace, kdy jsou peníze navíc zapotřebí, mohou nastat v kterýkoli den v roce.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Svůj intelekt využijete k interpretaci svých myšlenek. Spoustu lidí nadchnete, váš způsob sdílení svých plánů donutí mnohé přemýšlet, jak by vám mohli s vaším cílem pomoci. Budete více sami sebou, nic nebudete skrývat. Díky tomu se kolem vás budou pohybovat lidé s nejčistším srdcem.

Dobré zprávy: Díky vašemu sebevyjádření můžete zlepšit vztahy a donutit někoho, kdo je poslední dobou příliš líný, aby se sebral a udělat něco pro svou budoucnost.

Na co si dát pozor: Na druhou stranu vaše sebevyjádření může vést k problémům, pokud budete smýšlet příliš sobecky a vyčtete druhým, že toho pro vás nedělají tak hodně jako vy pro ně.

Andělská rada: Není radno jednat tak, jak si myslíte, že byste jednat měli. Zkuste více přemýšlet nad důsledky vašich činů. To posílí vaši masku přesvědčivého a přejícího člověka.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Všechny události, které vás donedávna štvaly, náhle přestanou působit tak prudérně. Co se týče vztahů, silně se zlepší, zejména ty, které jste již začali považovat za předem ztracené. Zjistíte, po čem lidé skutečně touží, a pomůžete jim to získat. Vaše popularita vzroste.

Dobré zprávy: Uzavřete svou minulost. Neshody z dřívějška vyřešíte a buď se udobříte, nebo se rozejdete v dobrém. Také vztahy s rodinou se zlepší a vy budete spokojenější.

Na co si dát pozor: Lehce můžete ztratit trpělivost s lidmi, kteří vám nechtějí naslouchat, aby vyřešili svůj vlastní problém. Buďte trpěliví místo toho, abyste jim říkali, že jim už nikdy nepomůžete.

Andělská rada: Pokud vás přepadne touha uzavřít se před celým světem, vzpomeňte si na přátele, kteří vás dokážou rozveselit, a navštivte je, rádi vám pomohou.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Jeden z vašich snů již nebude tak vzdálený. Popřemýšlíte, který váš sen je pro vás ten nejhlavnější, a začnete tvrdě pracovat na jeho splnění. Pokud se budete soustředit na svůj cíl a zároveň budete naslouchat radám ostatních lidí, celý proces ještě urychlíte.

Dobré zprávy: Ve druhé polovině týdne zatoužíte po setkání s přáteli. Energie vám nebude ubývat, spíše ji dobijete. Po celý týden bude vaším rádcem vaše intuice.

Na co si dát pozor: Možná se nadchnete pro svůj cíl natolik, že zapomenete na výši svých finančních prostředků. Moudře rozhodněte o všech svých výdajích, abyste později nezaplakali.

Andělská rada: Nedostatek energie vás může donutit začít jednat neuváženě. Dopřejte si dostatek spánku, abyste byli plně soustředění a zároveň dobře věděli, co se chystáte dělat.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Zbavíte se veškerých negativních emocí, které vyvstávají, když zavzpomínáte na horší části vaší minulosti. Již vám nebude vadit, že vás tolik lidí zklamalo, a svůj volný čas věnujete lidem, kteří společně s vámi utvářejí vaši přítomnost. Budete mnohem vděčnější svým přátelům, poděkujete jim za to, že tu s vámi jsou.

Dobré zprávy: Vaše předtuchy vám o životě prozradí hodně. Hledáte-li spřízněnou duši, pocítíte silné propojení s vhodnou osobou. Chcete-li změnit práci, hledejte v oblasti, která vám přijde atraktivní.

Na co si dát pozor: Motivace je důležitá, abyste dosáhli všech svých snů, ovšem přílišná motivace vás dokáže pořádně vyčerpat. Poznejte své hranice a rozeznejte, kdy je čas skončit s prací a odpočívat.

Andělská rada: Nebuďte překvapeni, pokud náhle změníte názor na svou budoucnost. Je to skvělý začátek, jak začít žít život, který si zasloužíte, přestože zprvu se vám to nemusí líbit.

Ryby (19. února – 20. března)

Nenecháte ovlivnit své činy názory jiných lidí. Kritika se vás nyní příliš nedotkne, začnete argumentovat, proč byste něco udělat měli, místo toho, abyste se stáhli do ústraní. Navštívíte přátele, kteří vám vždy moudře poradili, a strávíte s nimi většinu času.

Dobré zprávy: Někdo z vašich přátel vás seznámí s někým, kdo vám pomůže zbavit se některých vašich problémů. Pochopíte, že některé potíže můžete vyřešit jen vy sami.

Na co si dát pozor: Ne všechno, pro co se nadchnete, má pro vás smysl v ohledu na budoucnost. Než začnete s novou aktivitou, popřemýšlejte, k čemu vám to později bude.

Andělská rada: Nebudete-li vědět, kudy dál, projděte se přírodou či meditujte. Také můžete psát své myšlenky na papír. Tím, že si je znovu přečtete, posílíte své sebevědomí.

Zdroj článku:
  • Autorský text