Velký andělský horoskop na měsíc listopad: Raky čekají nové příležitosti, Vodnáře čekají opravdu nádherné změny

Velký andělský horoskop na měsíc listopad: Raky čekají nové příležitosti, Vodnáře čekají opravdu nádherné změny
Co by Vám chtěli vzkázat Vaši strážní andělé? Co máte v listopadu vědět, abyste se mohli správně rozhodnout? Pojďme se podívat na vzkazy, které mají andělé pro jednotlivá znamení.

Beran (21. 3. –⁠ 20. 4.) 

Cítíte se vyčerpaní a ve stresu. Situace, kterou si v listopadu budete procházet, pro Vás nebude jednoduchá. Je ale velmi důležité, abyste se nevzdávali. Nebojte se říct si druhým lidem o pomoc a zaměřte se také na meditaci. Pomůže Vám zklidnit svou mysl a urovnat si myšlenky. 

Býk (21. 4. –⁠ 21. 5.) 

V listopadu pro Vás bude velmi důležitá Vaše intuice. Dobře Vám poradí, jak se máte ve svém životě rozhodovat a postupovat. Nedovolí Vám vzdát se, a to je rozhodně dobře. Tento měsíc musíte myslet pozitivně. Pozitivní myšlenky Vám do života přinesou také pozitivní situace a zážitky. Zahoďte proto smutek a chmurné myšlenky. 

Pro býky bude důležitá intuice, Zdroj: mentalmind/ Shutterstock

Blíženec (22. 5. –⁠ 21. 6.) 

V listopadu se Vám bude krásně dařit. Pokud budete spolupracovat se správnými lidmi ve Vašem okolí, dočkáte se opravdové hojnosti. Nejen finanční, ale také vztahové a duchovní. Věnujte se v listopadu prohlubovaní svých znalostí a dovedností. Může se Vám to opravdu vyplatit. 

Rak (22. 6. –⁠ 22. 7.) 

V listopadu na Vás čekají nové příležitosti. Pro někoho to mohou být příležitosti pracovní, pro jiného zase vztahové. V každém případě se nemusíte bát. Chopte se těchto příležitostí, protože úspěch máte zaručen. Stačí se nebát a vytrvat, i když se Vám bude chvílemi zdát, že se nikam neposouváte a situace se nevyvíjí podle Vašich představ. 

Lev (23. 7. –⁠ 22. 8.) 

V listopadu budete mít nápad na nějaký nový projekt. Dobře si to rozmysle. Není příliš pravděpodobné, že by Vám do života přinesl radost a úspěch. Nepouštějte se do věcí po hlavě a raději si celý plán pořádně promyslete. Můžete si také nechat poradit od zkušenějších lidí a kolegů. 

Panna (23. 8. –⁠ 22. 9.) 

V listopadu se zaměřte na sebe. Urovnejte si své priority a myšlenky. Ujasněte si, co od života chcete, jaké máte přání a sny. Pomoci Vám může také meditaci, procházky, jóga, nebo relaxační cvičení. Naučte se dělat kompromisy, protože právě díky nim se Vám začne v listopadu opravdu dařit. 

Váha (23. 9. –⁠ 23. 10.) 

Tento měsíc se můžete potýkat s nepříjemnými zdravotními problémy. Není třeba se bát. Věřte, že se Vaše zdraví zase brzo zlepší. Abyste zmírnili následky těchto zdravotních komplikací, zaměřte se na prevenci, včasnou návštěvu lékaře, pravidelný odpočinek a kvalitní spánek. 

Štír (24. 10. –⁠ 22. 11.) 

Listopad Vám může přinést nepříjemné zklamání. Bude ale pouze zdánlivé. Rychle totiž zjistíte, že je tu pro Vás něco lepšího. Díky tomuto zklamání začnete hledat nový směr, který Vám do života přinese radost, lásku a spokojenost. Někdy může být malá prohra prvním krokem k vítězství. 

Střelec (23. 11. –⁠ 21. 12.) 

Zaměřte se v listopadu na komunikaci. Nebuďte tolik přísní na sebe a své okolí. Buďte laskaví a naučte se nejen dělat kompromisy, ale také odpouštět. Komunikujte s blízkými lidmi a jasně jim řekněte, jaké jsou Vaše představy a očekávání. To Vám celou komunikaci usnadní. 

Kozoroh (22. 12. –⁠ 20. 1.) 

V listopadu se budete cítit poněkud nekomfortně a vyčerpaně. Můžete si ale za to svým způsobem sami. Nakládáte si toho na bedra více, než jste schopní unést. Požádejte o pomoc lidi ve svém okolí a část práce s důvěrou delegujte na ostatní. Velmi se Vám uleví a načerpáte nové síly.

Vodnář (21. 1. –⁠ 20. 2.) 

V listopadu na Vás čekají opravdu nádherné změny, kterých se nemusíte vůbec bát. Jediné, co musíte udělat, je vyčkat a odpoutat se od problémů a lidí, kteří Vás svazují. Popřemýšlejte, jaké stereotypy ve Vašem životě jsou pro Vás přínosem a jaké už v něm nemají své místo. 

Ryby (21. 2. –⁠ 20. 3.) 

V listopadu budete chtít posunout svůj život o krůček dál. Vaše intuice Vám ale bude našeptávat, abyste to nedělali. A je dobré ji poslechnout. Na změnu, kterou plánujete, ještě opravdu není vhodný čas. 

Zdroj článku:
  • Autorský text