Znamení zvěrokruhu, která jsou odvážlivci

Znamení zvěrokruhu, která jsou odvážlivci
Některá znamení zvěrokruhu riskují více než jiná, a to i za předpokladu, že se mohou setkat s neúspěchem. Co podle jejich názoru za pokus stojí, to se musí vyzkoušet. A můžete věřit, že v následujících čtyřech znameních se toto děje pravidelně, poněvadž to jsou ti největší odvážlivci v celém zvěrokruhu. Podívejte se, zda nepatříte k nim.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Svůj život řídíte podle své rodiny. Chcete, aby všichni byli spokojení, a jste velice společenští. A aby lidé kolem vás byli šťastní, neváháte jít po hlavě do různých nebezpečí. Také jste velmi kariérně založení, a proto se nebojíte po pracovní stránce vyzkoušet neprozkoumané postupy, abyste získali více klientů, nebo aby s vámi váš šéf byl naprosto spokojen.

Štěstí ostatních je totiž to, na čem vám nejvíce záleží, a také to, proč se vrháte do různých neprozkoumaných situací, kdy předem nevíte, jestli se setkáte s úspěchem, nicméně vidina šťastných lidí kolem vás vás nutí pokračovat.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Milujete dobrodružství a výzvy, které si sami nastavíte pomocí svých cílů. Nejste ten typ, který by se dvakrát či vícekrát rozmýšlel, zda se mu dané chování v dané situaci vyplatí, nebo ne.

Hlavně pokud jste zamilovaní nebo si myslíte, že někdo s někým nejedná férově, vaše proslulá opatrnost se rázem vytratí do neznáma. Láska je to, v čem jste odvážlivci. Častokrát se vám stane, že si pro sebe vyberete nevhodného člověka a zjistíte to až po nějaké době. To má za následek vaše zlomené srdce, protože jste v lásce měkcí a často zkoušíte lepit nefunkční vztah dohromady.

To má za následek Vaše zlomené srdce, protože jste v lásce měkcí. Zdroj: Rawpixel.com / Shutterstock

Beran (21. března – 19. dubna)

O vás je známo, že jste odvážní a nikoho ani ničeho se nebojíte, protože chcete lidem ve vašem okolí dokázat, že cokoliv si zamanou, nic není nemožné dotáhnout do konce. Jste též velice soutěživý typ a chcete za každou cenu vyhrát, proto se vrháte do způsobů, jaké by ostatní lidi ani ve snu nenapadlo udělat, protože je to příliš riskantní.

Důvod, proč to děláte, je ten, že nechcete přijít o dobrou příležitost tím, že byste byli nerozhodní, a proto raději zariskujete a rozhodnete se špatně. Pro vás je mnohem lepší udělat něco, než neudělat nic.

Lev (23. července – 22. srpna)

Patrně jste prohlíželi celý tento seznam a hledali jste své znamení. Z celého znamení zvěrokruhu totiž riskujete nejčastěji. Jen zřídka se staráte o názor ostatních, což vám dovoluje být odvážní. Ve svém životě děláte spoustu rozhodnutí a všechny jsou bez pomoci ostatních lidí. Všechno má své důsledky, ale vy s nimi dokážete žít vzhledem k vaší apatii k názorům ostatních. Nic pro vás není nemožné, na všechno vymyslíte řešení. Neděláte si hlavu s tím, zda bude dobré, či nikoliv.

Zdroj článku: