Víte, které 4 věci byste nikdy neměli říkat Býkovi?

Víte, které 4 věci byste nikdy neměli říkat Býkovi?
Lidé narození ve znamení Býka (20. dubna – 20. května) jsou většinou sice tvrdohlaví, ale i tak mírumilovní lidé. Vždy si na vás udělají čas a nezáleží na tom, zda k nim jdete s dobrou, nebo špatnou náladou. Pokud jim však řeknete něco nepěkného, dusí to v sobě, dokud imaginární pohár nepřeteče.

Přestaň už být líný/á

Býci toto nenávidí. Nechávají se unášet životem zlehka, nikam nespěchají. Za tuto větu by vás nejraději potrestali, ale pokud je předtím nikdo nenaštval, máte štěstí, jinak byste si pěkně zavařili. Takto to Býk uschová do své mysli, aby za váš výrok mohl potrestat náhodnou oběť, která jen vyřkne nevinný vtípek. Normálně by to bylo v pořádku, pokud byste to před týdnem nezkazili tímto vaším výrokem.

Pokud však Býka naštval někdo ještě před vámi, obzvláště pokud takových lidí bylo více, můžete si být jisti, že křik vašeho známého Býka uslyší sousedé několik desítek metrů vzdálení.

Nepotřebuješ další pár bot? (či libovolný počet čehokoliv jiného)

Ano, tato věta nebývá řečená proto, že bychom Býkům nabízeli, aby si za naše peníze koupili něco nového na sebe. Spíše to lidé vypouští z pusy, když se ocitnou u Býka na návštěvě a nejde jim do hlavy, proč potřebuje tolik bot (či čehokoliv jiného). Pokud toto vyřknete před svým známým narozeným v rozmezí druhé poloviny dubna a první poloviny května, stoprocentně se naštve.

Býci totiž jsou zvyklí na luxus, pokud si ho mohou dovolit, a pokud ze sebe vypustíte tuto uštěpačnou a nevhodnou poznámku, buďte si jisti, že okamžitě opustíte toto místo a pěkně dlouho se tam nebudete moci ukázat.

Při multitaskingu můžeš pracovat rychleji

Multitasking se neshoduje se způsobem života jakéhokoliv člověka narozeného ve znamení Býka. Žijí si svůj vlastní spokojený život, který si sami rozvrhnou, jak potřebují. Nechtějí, aby jim kdokoliv radil, a tato dobře myšlená rada, kterou vyřknete, se vám těžce nevyplatí. Energii spalují po malých dávkách, multitasking by pro ně byl příliš vyčerpávající.

Pojďme prostě s proudem

Chtít po Býkovi, aby se přizpůsobil ostatním lidem a dělal to, co dělají oni, to je prostě sebevražda (či alespoň vražda dobrého vztahu s Býkem). Lidé narozeni v tomto znamení zvěrokruhu jsou extrémně tvrdohlaví, neboť spadají do toho nejtvrdohlavějšího znamení, s nímž se můžete setkat.

Klidně se s vámi budou hádat, jen aby jasně projevili svůj názor a ujistili se, že pochopíte fakt, že je nikdy nezměníte k obrazu svému. Oni neznají hádky, oni znají pouze svobodné vyjádření názoru mezi čtyřma očima (přestože to nezachytí pouze čtyři uši).

Zdroj článku: