3 důvody, proč když Vodnář chodí s Rakem, je jejich vztah odsouzen k zániku

3 důvody, proč když Vodnář chodí s Rakem, je jejich vztah odsouzen k zániku
Některé páry si prostě nejsou souzené a zdá se, že je tomu tak i v případě znamení zvěrokruhu Raka a Vodnáře. Rak je vysoce emocionální vodní znamení, které je milující, pečující a docela tradiční. Na druhou stranu Vodnář je vzdušné znamení milující svobodu, uvažuje logičtěji, je intelektuální a nekonvenční.

Když zvážíme kompatibilitu těchto znamení, uvidíme, že jedno je vodní znamení, zatímco druhé je vzdušné. Kromě toho je Rak kardinálním znamením, zatímco Vodnář je občas fixní. V podstatě tyto aspekty vypovídají o jejich přístupu k životu a lásce.

Zatímco Rak přivítá nové lidi a nový začátek tím, že bude emocionálně otevřený, Vodnář je spíše analytický typ. Podívejme se tedy na tři důvody, proč je jejich vztah považován za odsouzený k záhubě.

Vodnář bude bojovat s výkyvy nálad Raka

O Vodnářích je známo, že jsou vyrovnané znamení a nemají příliš trpělivosti na dramata ve vztahu. Zatímco Rak věří, že je svým autentickým já, toto je znamení, které je náchylné ke změnám nálad a jejich pocity oscilují. Vodnář tedy bude kvůli vodnímu znamení podrážděný, což zraní Rakovy city a způsobí, že se bude cítit osamělý.

Jsou emocionálně neslučitelní

Zatímco Raci jsou známí jako velmi emocionální, Vodnáři jsou odtažití. Mají tendenci být polárními protiklady, pokud jde o jejich pocity, protože přijdou chvíle, kdy se Rak bude chtít držet pohromadě, zatímco vše, co Vodnář hledá, je prostor v jejich vztahu. Zatímco jeden se honí za svobodou, druhý touží po zranitelnosti, což je činí ve vztahu emocionálně neslučitelnými.

Rak se rychle zavazuje, zatímco Vodnář má svobodného ducha

Rak se o lidi hluboce stará a často je lidem příjemný. Pokud by si všiml, že Vodnář má sebemenší potíže, přišel by pomoci a odmítl by odejít. I když si Vodnáři váží loajality, jsou neměnným znamením, a proto by potřebovali dlouhou dobu, než určí rozsah svých citů a oddají se partnerovi. To nemusí být v souladu s Rakem, který hluboce miluje, ale také se rychle zavazuje.

Zatímco obě tato znamení se nestarají o krátké úlety, je také pravděpodobné, že si najdou lepší partnery jinde ve zvěrokruhu.

 

Zdroje: