Znamení, která jsou stvořená pro podnikání

Znamení, která jsou stvořená pro podnikání
Možná už znáte osobnostní rysy vašeho znamení i jaké profese se k vám hodí. Ale přemýšleli jste nad tím, která znamení mají nejlepší dispozice pro podnikání? A patříte dle Roye Gilletta mezi ně?

Kozoroh

Jedno z nejambicióznějších znamení je vysloveně předurčeno k podnikání nebo minimálně k významné vedoucí pozici. Pokud člověk v Kozorohovi pracuje v roli podřízeného, existuje vysoká pravděpodobnost, že se brzy osamostatní nebo změní zaměstnání, aby mohl stoupat do vyšších pozic, ne-li přímo na místo generálního ředitele. Také v podnikání neustále usiluje o vzestup a trpělivě pracuje na tom, aby se posunul na žebříčku těch nejlepších podniků. 

Zdroj: Autor: Gorodenkoff / Shutterstock

Váhy

Váhy jsou rozenými optimisty a mají dar dávat věci do pořádku. Neúnavně se pokouší měnit své podnikání k lepšímu. Umí do práce vnášet zábavu a jejich podnikání je často i jejich koníčkem. Nejlépe se pohybují v kreativních podnicích, kde mohou vytvářet krásné věci nebo zprostředkovávat estetické zážitky. Často zakládají firmy v oblasti interiérového designu, módy nebo umění. V uměleckých aktivitách, kde využijí své vrozené schopnosti, dokáží vytvářet dokonalou harmonii, krásu a rovnováhu. 

Beran

Lidé narození ve znamení Berana jsou odvážní, výstřední a impozantní. Bývají přirozenými vůdci a tahouny. Pokud podnikají v oboru, který je zajímá, jsou dynamičtí a ambiciózní. Rychle jdou dopředu a v daném oboru bývají mezi nejlepšími. Často inspirují ostatní, kteří si myslí, že dosáhli svých limitů. Berani jdou ještě dál a stejné nadšení dokážou vyvolat i u druhých. Nejlépe vynikají v podnicích spojených s řízením projektů, reklamou a vysíláním.

Býci mají schopnost tvrdě pracovat i na něčem, z čeho nejsou ze své podstaty nadšení. Dokáží se zapřít i tam, kde necítí zápal a dlouhodobě tak dosahují vynikajících výsledků.

Panny

Lidé narození v tomto hvězdném znamení se cítí nejvíce v klidu, když je vše kolem nich dokonale na svém místě. Jsou to vysoce organizovaní jedinci, kteří nesmírně trpí, když se věci nedějí podle jejich představ. A to je většinou jejich hlavní důvod pro start podnikání. Každý detail mají předem promyšlený tak, aby vše fungovalo co nejefektivněji. Jejich perfekcionismus může dobře posloužit v profesích, kde jsou důležité operace jako je logistika, technologie a jakýkoli druh agentury. 

Lev

Zrozenci ve Lvu jsou hrdí, odvážní a často ve firmách zaujímají ústřední postavení. Nezřídka se stávají vedoucími nebo se vydávají na dobrodružnou cestu vlastního podniku. Lvi mají dar z ostatních vytáhnout to nejlepší a motivovat lidi k práci. Jsou proto výbornými manažery nebo průvodci v rozvíjejících oblastech. Práci s lidmi milují a obětují pro ni i svůj soukromý čas. Dobře uplatnit se může v kariéře cestovního ruchu, módy, umění, prodeje nebo interiérového designu.

Býk

Býci mají schopnost tvrdě pracovat i na něčem, z čeho nejsou ze své podstaty nadšení. Dokáží se zapřít i tam, kde necítí zápal a dlouhodobě tak dosahují vynikajících výsledků. Toto hvězdné znamení je také dobře známo svými výbornými organizačními schopnostmi. Mohou se skvěle rozvíjet tam, kde je třeba dobrých organizátorů. Ať už se jedná o nejrůznější akce nebo finanční sektor, Býci se v této roli organizátora cítí zpravidla dobře. Nejeden Býk je majitelem hotelu, penzionu nebo restaurace.

Zdroje: