Znamení zvěrokruhu, která v sobě dusí negativní emoce, dokud nevybuchnou

Znamení zvěrokruhu, která v sobě dusí negativní emoce, dokud nevybuchnou
Člověk by neměl příliš vypouštět negativní emoce, jinak všem ostatním zkazí celý den a stane se málo oblíbeným pro své jednání. Nicméně všeho moc škodí. Patříte mezi znamení zvěrokruhu, která v sobě dusí negativní emoce, dokud toho na ně není příliš? Podívejte se.

Beran (21. března – 19. dubna)

Může se vám stát naprosto cokoliv – někdo vás může naštvat, může vám zesnout zvířátko nebo můžete mít problémy se svými financemi. Své emoce vždy skrýváte, snažíte se žít okamžikem a tvářit se, že vás nic nemůže vykolejit. Jenže opak je pravdou.

Jakmile se vám tyto negativní emoce přemnoží v nitru, začnete běsnit a dáte najevo celému světu, jak hodně vám ublížil. A proč to vlastně děláte? Poněvadž před svými přáteli a svou rodinou nechcete vypadat slabě.

Rak (22. června – 22. července)

Věříte, že pokud budete předstírat, že problém neexistuje, zbavíte se ho alespoň dočasně. Máte spoustu starostí o ostatní lidi a na sebe příliš nehledíte. Nechcete o svých problémech mluvit a nechcete vědět, že nějaké máte.

Pokud se tyto vaše problémy nahromadí, máte v povaze mívat záchvaty paniky a také jste vždy špatně naladění, dokud si vaše problémy nevyřešíte. Jste neustále nervózní a veřejnost to i přes vaši snahu, aby nikdo nezjistil, že něco u vás není v pořádku, pozná.

Lev (23. července – 22. srpna)

Víte, že vaše rodina i vaši přátelé za vámi vždy stojí a pokud budete potřebovat, budou tu vždy pro vás. Nicméně vám to nebrání skrývat před nimi všechny své problémy. Zaprvé vám přijde trapné o tom hovořit a zadruhé nevěříte, že pokud si nedokážete poradit sami, oni to dokážou.

Emoce se ve vašem nitru hromadí a někdy to musí vyjít najevo, bohužel v tu nejnevhodnější chvíli. Máte velkou pravděpodobnost nervového zhroucení, když toho na vás začne být opravdu příliš. Lidé kolem vás nebudou chápat, jak se mohl tak silný člověk jako vy nervově zhroutit.

Blíženci (21. května – 21. června)

Nechcete si připustit vaši negativní náladu, proto své špatné emoce skrýváte přede všemi. Snažíte se vyhnout zbytečným otázkám ohledně toho, proč máte špatnou náladu, nikdo proto nemůže předpokládat, že své emoce projevíte. Dusíte je v sobě dost dlouho na to, abyste jednoho krásného dne vybouchli vzteky a dali celému světu najevo, jak hodně trpíte.

Též máte sklony k depresím, tudíž vaše vystoupení bude rozhodně stát za to. Váš zásadní problém je, že nesdílíte své problémy s nikým a necháváte si je pouze pro sebe, což váš psychický kolaps ještě více uspíší. Každý z vašeho okolí si dobře uvědomí, že čeho je moc, toho je příliš.

Zdroj článku: