Znamení zvěrokruhu, která mají ráda déšť. Jste na podzim ve svém živlu i vy?

Znamení zvěrokruhu, která mají ráda déšť. Jste na podzim ve svém živlu i vy?
Déšť je neoddělitelnou částí podzimu, ale setkat se s ním můžeme v každém ročním období. Někomu sice připadá nesnesitelný, ale jiní si na něm umí najít něco pozitivního. Tato 4 znamení si deštivé počasí umí opravdu vychutnat a s obdivem pozorují každou kapku. Patříte mezi ně?

Býk

Býci špatně snáší velká horka, ale déšť si naopak umí pořádně užít. Špatné počasí je většinou příliš netrápí, protože si bez výčitek mohou užít den doma s dobrou knihou a jejich oblíbenými dobrotami. Jsou to požitkáři, a tak si celý podzim vychutnávají plnými doušky.

Toto období je pro ně příjemným přechodem mezi parným létem a mrazivou zimou. Ani jeden z těchto extrémů se jim příliš nezamlouvá, a tak si váží i chladného podzimního počasí. Déšť jim také přináší příjemnou atmosféru na přemýšlení i práci. Rádi u něj ale také odpočívají. Nejraději u okna, kde mají dobrý výhled na zmoklou ulici i lesklé dešťové kapky na okně.

Blíženci

Blíženci jsou hraví, proměnliví, spontánní a dokážou se v podstatě nadchnout pro každé počasí. Záleží u nich zrovna na tom, jakou mají náladu, ale protože jsou tak nepředvídatelní, nedá se na jejich pocity vždy spolehnout.

Déšť si umí užít, a to hlavně ve společnosti svých blízkých. Kvůli jejich společenské povaze rádi hledají jakoukoliv příležitost k setkání s přáteli i rodinou, a tak jim déšť dává skvělou záminku k jejich návštěvě. Nejraději tedy odpočívají se svými nejbližšími a obdivují déšť v hřejivém pohodlí domova. Klidně ale vyběhnou i ven a budou si kapky užívat na vlastní kůži.

Zdroj: Ruslan Huzau / Shutterstock

Rak

Raci jsou jako vodní znamení na déšť zvyklí. Mohou se kvůli němu sice cítit unaveně a sklesle, ale na druhou stranu se za deště přimějí k větší produktivitě a jejich instinkty zesílí. Extrémní počasí nesnáší příliš dobře, a tak je pro ně déšť zlatou střední cestou mezi horkem a zimou. Nejraději déšť pozorují z okna a v této atmosféře nostalgicky vzpomínají na své zážitky.

Ryby

Pro Ryby je taktéž nejlepším obdobím podzim nebo jaro, protože se vymyká extrémním teplotám. Na ty jsou Ryby totiž hodně citlivé. Chladnější děštivé počasí si proto umí užít. Hlavně s hrnkem čaje pod teplou dekou. Déšť si také rády fotí, protože jim někdy připadá až umělecky obdivuhodný.

Po delší době se ale za deště mohou cítit melancholicky a zasmušile a upadnout do svých depresivních nálad, ze kterých se jim jen těžko dostává.