Na co se v květnu můžete těšit podle jednotlivých znamení zvěrokruhu

Na co se v květnu můžete těšit podle jednotlivých znamení zvěrokruhu
Každé znamení zvěrokruhu se může radovat z něčeho jiného. Chcete vědět, na co se vaše znamení nebo znamení vašeho blízkého může těšit v měsíci květnu? Přinášíme vám průvodce radostí pro každého.

Beran

Má rád nával adrenalinu

Většina Beranů miluje pořádný nával adrenalinu v žilách. Vyhledávají dobrodružství a vrhají se po všem, co jim rozproudí krev a rozbuší srdce. Jsou to lidé, kteří se po hlavě vrhnou do jakékoli činnosti, pokud jim slibuje nějaké vzrušení. Ať už je to skok padákem, jízda na horské dráze nebo jen přechod mostu vysoko nad horskou strání, tyto druhy aktivit vykouzlí Beranům úsměv na tváři.

Býk

Srdcem sportovec

Mnoho Býků se věnuje nějakému sportu. Ať už se účastní soutěžního sportu nebo jen fandí svému týmu od postranní čáry. Vstupenky na sportovní událost nebo pozvání k účasti na nějaké sportovní soutěži vytáhnou každého Býka z postele. Býci mají tendenci dávat přednost mnohem aktivnějším sportům, jako je fotbal nebo cyklistika, před sporty, které vyžadují velké soustředění, jako je golf nebo kriket.

Blíženci

Milovníci dobrého jídla

Hodně si váží dobrého jídla. I když si vystačí s běžným jídlem s sebou, skutečnou radost jim udělá, když je někdo pohostí luxusním nebo doma připraveným jídlem. Dobré teplé jídlo s velkým srdcem nebo luxusní restaurace, která nešetří na velikosti porcí, je tou správnou cestou k srdci nebo žaludku. Nabídnout pohoštění je dobrý způsob, jak prolomit ledy.

Rak

Den doma

Raci dávají přednost aktivitám, které nevyžadují, aby opustili své vlastní území, známé také jako jejich domov. Většina Raků dá přednost klidnému dni strávenému doma sledováním filmů nebo péčí o rostliny před návštěvou večírku. Nic je nedělá šťastnějšími než možnost užívat si ve svém vlastním příbytku. Proč by chodili ven, když mají všechno, co potřebují, na dosah doma?

Lev

Skvělá společnost

Nic neudělá Lvi šťastnějšími než to, že mohou najít někoho, s kým mohou sdílet chytrou konverzaci. Jejich partner však musí být schopen držet krok s vtipem, humorem a intelektuálními znalostmi. Milují, když mohou s ostatními nenuceně debatovat nebo probírat složitá témata. Když najdou někoho, kdo dokáže držet krok s jejich typem konverzace, cítí se šťastní, protože s danou osobou cítí spřízněnost a intelektuální spojení.

Panna

Řešení hlavolamů

Jsou velmi inteligentní znamení, které s radostí řeší nějakou hádanku, hlavolam nebo záhadu. Milují jak proces řešení, tak i vyřešení jakékoli věci, kterou je třeba vyřešit. Nejhorší noční můrou je pro ně nuda. Činnosti, které jsou mentálně stimulující a umožňují jim uplatnit jejich intelekt nebo logiku, je činí přirozeně šťastnými.

Váhy

Milovníci historie

Někteří jsou milovníky historie i mimo předmět ve škole. Cokoli z minulosti je bude zajímat. Rádi se uchylují k nostalgickým vzpomínkám, poslouchají vyprávění o tom, jak to kdysi chodilo, nebo navštěvují muzea prezentující památky minulosti. Ať už je to daleko do minulosti nebo jen pár let, Rak to rád studuje.

Štír

Shromážděná rodina

Štíři cítí velmi silnou citovou vazbu ke svým přátelům a rodině. Přestože jsou introverti, nejvíce si užívají, když tráví čas ve svém úzkém kruhu společníků. Nejšťastnější jsou, když je jejich rodina pěkně pohromadě na jednom místě, rozumí si a společně se věnují jedné činnosti. Harmonie v rodinné skupině podporuje štěstí Štírů nejvíce.

Střelec

Zábavné filmy

I když se nerad zaplétá do skutečných životních dramat nebo nepříjemných problémů, ve filmech, televizních pořadedech nebo v knihách rád sleduje začátek, prostředek i konec každého dobrého dramatického příběhu.

Kozoroh

Intelektuální konverzace

Mají rádi dobrou společnost a stýkání se s ostatními. Nejšťastnější jsou, když najdou někoho, s kým mohou sdílet podrobnou intelektuální konverzaci. Bývají nejšťastnější po boku svých blízkých přátel.

Vodnář

Užívají si luxusu

Jsou skutečně znamením, které si umí užívat luxusu. Netěší se však jen z věcí, jako jsou drahé dárky nebo vybavení, ale vyhledávají luxusní zážitky, které si mohou uchovat ve vzpomínkách. Relax v lázních, vzlet horkovzdušným balónem nebo drahý výlet na nějaké vzdálené ostrovy.

Ryby

Relax hádankami

Mají rády, když si mohou vyzkoušet a procvičit svou mysl. I když se to většině znamení nemusí zdát jako způsob relaxace, pro ně je to způsob, jak se odreagovat a užít si volný čas. Když jim věnujete knihu s křížkovkami nebo sudoku, dáte jim najevo, že opravdu víte, co je baví.

Zdroj článku: