4 znamení zvěrokruhu, která jsou dominantní

4 znamení zvěrokruhu, která jsou dominantní
Dominance je některým lidem naprosto cizí –⁠ rádi plní rozkazy svých přátel i rodiny, aby byli všichni spokojení. Na druhém břehu pomyslné řeky však stojí lidé, kteří jsou věčně nespokojení a chtějí, aby ostatní plnili jejich příkazy, jejichž splnění vede k dočasnému pocitu radosti.

Patříte mezi dominantní lidi? To můžete zjistit zde.

Většina z nás zná nebo se dokonce přátelí s lidmi s přímou, rozhodnou a dominantní osobností. Pokud tedy někoho z blízka znáte, pochopíte, že jednat s někým, kdo chce mít poslední slovo nebo si dává načas s přiznáním, že za to může i on, může být více než obtížné. Lidé, kteří (byť nevědomě) snižují hodnotu názorů ostatních, jsou ovlivněni svým znamením, v němž se narodili. Patříte mezi dominantní jedince i vy?

Štír (24. října – 21. listopadu)

Nechcete, aby někdo poznal vaši pravou osobnost, a proto se schováváte za tvrdý krunýř. A máte rádi, když vás někdo poslouchá. Pokud nemáte nikoho, kdo by se vámi nechal ovládat a kdo by vás poslouchal, změníte se ve věčně nespokojeného člověka. Potřebujete mít kolem sebe někoho, koho byste mohli za každou cenu komandovat. Jakmile se ujistíte, že jste ti nejmocnější lidé široko daleko, teprve poté jste se svým postavením spokojeni.

Rak (22. června – 22. července)

Jste dominantní, ale pouze proto, abyste druhým lidem dělali radost. Aby se ostatním nic špatného nestalo, děláte za ně různá rozhodnutí. Většinou to dopadá tak, že někteří z vašich známých mají vaší péče až nad hlavu a opustí vás, aby dělali všechno po svém, ale v drtivé většině případů si později uvědomí, že jste měli celou dobu pravdu, a opět se s vámi spojí. Vy jim to nezazlíváte. Váš smysl pro rodinu a přátele vám to nedovoluje.

Býk (20. dubna – 20. května)

Jste milí, přátelští a loajální ke svým nejbližším. Nicméně, schopnost dominovat máte a dělá vám radost, když ji můžete naplno využít k dobrým účelům. Někdy se vám to však příliš nepovede a vy své blízké vaším přístupem zraníte. Poté, pokud si uvědomíte svou chybu, se však patřičně omluvíte. Nechcete ovládat lidi kolem sebe, ale někdy se to stane, a to vás učiní smutnými. Váš problém je, že jen zřídkakdy si uvědomíte, že jste udělali něco špatně.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Domníváte se, že aby všechno probíhalo hladce, musí se to stát vaším přičiněním. Rádi ovládáte lidi, ovšem ne se zlým úmyslem. Vaše inteligence a zvláštní přístup k životu vám předsouvají domněnku, že Vy jste ti praví na řešení všelijakých problémů. Přestože vy osobně si to o sobě nemyslíte, spousta lidí okolo vás má dojem, že jste dominantní a arogantní jedinec, s nímž se nedá prohodit kloudná řeč. Příliš ostatní neposloucháte, pokud jde o řešení sporů a problémů, což patří k vašim horším stránkám.

 

Zdroj:

Zdroj článku:
  • www.pinkvilla.com