Znamení, která se do svatby rozhodně neženou. Také patříte mezi ty, kteří se pravděpodobně nikdy neusadí?

Znamení, která se do svatby rozhodně neženou. Také patříte mezi ty, kteří se pravděpodobně nikdy neusadí?
Někdo se na svatbu připravuje a těší celý život, ale pro jiné to zkrátka není. Buď je vážný vztah a závazky děsí nebo jsou zkrátka hodně vybíraví a mají problém najít toho pravého. Patříte mezi 4 znamení, u kterých je největší pravděpodobnost toho, že zůstanou navždy svobodná?

Střelec

Střelci jsou prostě svobodná a nezávislá stvoření, která potřebují mít svou volnost. Rádi flirtují a poznávají nové lidi, ale svatbu většinou nemají v plánu. Závazky a povinnosti, které s manželstvím a usazováním přicházejí, je děsí. Bojí se, že je takový vztah bude hodně omezovat a nebudou mít čas na svá vlastní dobrodružství. Nemohou tedy svého partnera neustále obskakovat a dělat s ním úplně všechno. Potřebují také nějakou volnost.

Neznamená to však, že svou lásku nikdy nenajdou. Jen musí hledat někoho s podobnými prioritami, což nemusí být vůbec lehké. A právě to je dělá znamením, pro které je nejtěžší najít si toho pravého a usadit se.

Vodnář

Vodnáře od svatby odrazuje jejich potřeba nezávislosti. Bojí se však také před někým vyjadřovat své emoce a chovat se zranitelně. Kvůli tomu jim může trvat i několik let, než si k někomu vytvoří citové pouto. Ne každý je ochotný na ně tak dlouho čekat.

Navíc se chovají trochu sebestředně a o svého partnera příliš neprojevují zájem. Usadit se prostě nechtějí, protože si váží sami sebe a své jedinečnosti. Chtějí zkrátka dělat to, co si přejí a kdy si to přejí. Pokud to tedy jejich partner nedokáže pochopit a tolerovat, pravděpodobně jejich vztah nebude fungovat.

Lev

Lvi mají ve vztazích úplně jiný problém. Jde o to, že si myslí, že si od partnera zaslouží opravdu hodně. Vlastně chtějí, aby měli úplně všechny nejlepší vlastnosti a aby se k nim chovali co nejuctivěji. Není tedy jednoduché je uspokojit. A i když jsou ve vážném vztahu, neustále se rozhlíží po něčem lepším.

Říkají si, že by se opravdu usadit chtěli, ale osud jim to neumožňuje. Ve skutečnosti to však je jejich arogance, kvůli které od sebe všechny odstrkují. Většinou kvůli své pýše tedy končí sami, protože svou neexistující vysněnou lásku nemohou najít.

Býk

Býci mají také problém spíše se svou vybíravostí než s tím, že by se báli tak velkého závazku. Jsou autoritativní a ve vztahu mohou být až moc tvrdohlaví, nekompromisní, majetničtí a budou chtít, aby měli vše pod kontrolou právě oni. Jsou také materiálně založení a kariéra a finanční jistota jsou pro ně v životě důležité.

Na svého partnera si tedy ani nezvládnou najít moc času. Je proto těžké pro ně najít někoho, kdo jejich chování bude tolerovat a kdo se s nimi bude chtít usadit. Býci by se tedy měli zamyslet, jestli to možná trochu nepřehání, a měli by druhým více naslouchat a být o něco shovívavější.

Zdroje článku: