Pokud patříte do jednoho z následujících znamení, vždy proklínáte svého bývalého partnera

Pokud patříte do jednoho z následujících znamení, vždy proklínáte svého bývalého partnera
Důvěra je ve vztahu opravdu důležitá. Věřit někomu je značná výhoda, pokud ve vztahu setrváte. Ovšem pokud patříte do jednoho z následujících znamení, všechno, s čím se vám váš důvěřivý bývalý partner svěřil, rázem otočíte proti němu. Je to i váš případ?

Býk (20. dubna – 20. května)

Do vašeho vztahu vnášíte opravdovou lásku a důvěru. Ovšem jakmile se něco pokazí a váš vztah nečekaně skončí, začnete svého partnera urážet a proklínat od konce vztahu až do konce vašeho života. Nechápete, jak vás mohl opustit a jak s vámi mohl být nešťastný, když vy jste mu dali veškerou svou lásku. Jakmile se stane, že se ze dne na den ocitnete bez partnera, opravdu se rozzuříte. Svému partnerovi každý den přejete jen to nejhorší za to, jak se k vám zachoval. Stále žijete s myšlenkou, jak jste se o partnera dobře starali, a nebýt jeho hloupého rozhodnutí, setrvalo by to dodnes.

Rak (22. června – 22. července)

Pro svého partnera si přejete jen to nejlepší. Přejete mu štěstí v jeho životě. Říkáte si, že i kdyby váš vztah skončil, stále mu budete přát splnění všech jeho životních přání. Jenže následně vztah skončí. A váš slib, který jste dali v duchu sami sobě, se rázem poruší. Ocitnete se v návalu negativních emocí, což má za následek, že svého bývalého partnera začnete urážet a pomlouvat, kamkoliv se hnete. Špiníte jeho jméno a šíříte o něm nepravdivé informace. A pokud je to možné, začnete ho pronásledovat, kamkoliv se hne.

Blíženci (21. května – 21. června)

Patříte do toho znamení zvěrokruhu, které si neuvědomuje, že když něco řekne, má to své následky. Pokud jste s partnerem, citově ho podvádíte. K někomu jinému se častokrát chováte stejně mile jako k němu, často v jeho přítomnosti. To je nejčastější důvod, proč se s vámi partneři rozcházejí. A jakmile se tak stane, cítíte se opravdu ublíženi, tudíž začnete svého ex partnera opravdu ošklivě pomlouvat, přestože si to váš bývalý partner ani nemusel zasloužit. 

Beran (21. března – 19. dubna)

Věříte na karmu. Věříte, že vše, co člověk udělá, se mu za nějaký čas vrátí ve větší míře. Pokud vám někdo zlomí srdce, vyčkáváte, až se mu stane to samé s někým jiným, a rozhodně nesečkáváte v tichosti. Jakmile se setkáte s nějakým známým, okamžitě se mu svěříte se svými bolestmi a nezapomenete svého bývalého partnera co nejvíce očernit. Uděláte cokoliv, aby váš ex partner pykal za to, co vám způsobil. Nejspíše častokrát slýcháváte od svých přátel, že se musíte naučit rozcházet se v dobrém a přát tomu druhému to nejlepší, ale vy se to pravděpodobně nikdy nenaučíte.

Zdroj článku: