Znamení zvěrokruhu, která nikdy nedosáhnou štěstí

Znamení zvěrokruhu, která nikdy nedosáhnou štěstí
Je všeobecně známo, že člověk je věčně nespokojený tvor. Někteří lidé to však přehánějí. Mohou mít štěstí při sobě, a přesto nikdy nebudou šťastní. Neustále štěstí hledají, ale nikdy ho nedosáhnou. Jste i vy jeden z těchto lidí? Podívejte se, zda si své neštěstí nezpůsobujete sami.

Blíženci (21. května – 21. června)

Máte tendenci si myslet, že nikdo na tom není hůře než vy. Můžete být šťastní, jak chcete, ale nikdy si to nepřiznáte. Váš život pro vás není dokonalý a nikdy nebude. Váš zásadní problém je, že se to snažíte zlepšit svými zbytečně drahými nákupy jen proto, abyste za chvilku zjistili, že váš nákup byl naprosto zbytečný a vás šťastnými neudělal.

Panna (23. srpna – 22. září)

Víte, že svět je nedokonalý. Jakmile dosáhnete všeho, čeho dosáhnout chcete, víte, že opravdu šťastní nejste a nikdy nebudete. Nepatříte k těm optimistickým lidem, kterým stačí ke štěstí málo. Neustále o sobě pochybujete, myslíte si, že nejste dostatečně dobří. To je hlavní příčina vašeho skutečného neštěstí.

Panny stále pochybují o tom, jestli jsou dost dobré. Zdroj: Krakenimages.com/ Shutterstock

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Ačkoliv jste se narodili jako velký optimista, váš vnitřní svět není tak růžový, jak interpretujete ostatním lidem. Pravdou je, že raději žijete ve svých představách, než abyste žili ve skutečném světě, kde žijí negativně naladění lidé. Důvod vaší nespokojenosti je fakt, že chcete dostat to, co prostě v realitě neexistuje.

Beran (21. března – 19. dubna)

Nemáte pochybnosti o tom, že víte, co potřebujete, abyste byli šťastní a spokojení. Nicméně pokud se vám podaří dosáhnout svého cíle, myslíte si, že jste vašeho štěstí již dosáhli, ale tato víra vám příliš dlouho nevydrží. Tíhnete po chtíči dostat více. Nakonec ale přijdete na to, že pokud se vám daří, vám to nepřijde nikdy dost dobré.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Máte silnou pracovní morálku, což není vždy dobré. Také to vás dostalo na tento seznam znamení, která nejsou nikdy spokojena, přestože se mají dobře. Máte hodně vysoké nároky nejen na ostatní lidi, ale převážně sami na sebe. Vždy se snažíte, abyste měli lepší budoucnost, že si nikdy nemůžete užít přítomnost, a v budoucnosti to nebude jiné.

Rak (22. června – 22. července)

Svým způsobem se spokojíte i při sebemenším úspěchu, avšak hlavní problém u vás jsou vaše nerealizovatelné sny. Máte velké cíle a dobře víte, že je nedokážete nikdy splnit. Tento fakt, který si dobře uvědomujete, je hlavní příčinou vaší náladovosti. Vaše sny jsou opravdu obrovské a vy si uvědomujete, že nemůžete mít všechno, co si zamanete, čímž od sebe odstrkujete skutečné štěstí. Nikdy se vnitřně nespokojíte s tím, co skutečně máte.

Zdroj článku: