Tato znamení zvěrokruhu zůstávají se svými partnery, protože nechtějí být sama

Tato znamení zvěrokruhu zůstávají se svými partnery, protože nechtějí být sama
Pokud se ve vztahu nedaří, většina z nás tíhne k opuštění partnera. Jiní však trpí a zůstávají s partnerem nadále. Je to i váš případ? Zde je seznam znamení zvěrokruhu, která zůstávají se svými partnery, protože nechtějí být sama.

Váhy (23. září – 23. října)

Jste extrémně citlivý člověk, který se ve všem snaží vidět i tu světlejší stránku. Neradi se rozcházíte se svými partnery ze strachu, že byste je mohli zranit. Mnohem raději se proto zaměřujete na nápravu vztahu a doufáte, že bude možná. Pokud vás partner využívá nebo na vás není milý, nepoznáte to hned, potřebujete nějaký čas. Bojíte se, že zůstanete sami a nebude se o vás mít kdo starat, a hlavně vy se nebudete mít o koho starat.

Pokud zjistíte, že vztah je nenapravitelně rozvrácený, stejně s partnerem zůstanete. Nemůžete se totiž rozhodnout, zda je rozchod to, co opravdu chcete. Ovšem jednou přijde čas, kdy si uvědomíte, že váš partner vás táhne směrem dolů a nezpůsobuje vám žádnou radost. Teprve tehdy se rozhodnete vztah ukončit, ovšem nejčastěji to děláte v momentě, kdy se na scéně objeví někdo jiný, kdo si vás váží mnohem více.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Nechodíte s lidmi, kteří by vám mohli ubližovat. Vaše intuice vám pomáhá zjistit, kdo to s vámi myslí vážně a kdo s vámi chodí jen proto, aby si na vás časem mohl vybíjet vztek. Nicméně je pro vás těžší to poznat, jakmile si něco začnete s člověkem, který s vámi sdílí hvězdné znamení. Nerozejdete se však s ním, poněvadž si všímáte, kolik společných vlastností máte.

Tehdy se u vás objeví myšlenky na rozchod, ale je opravdu hodně málo pravděpodobné, že se s partnerem opravdu rozejdete. Zkoušíte ho od sebe odstrkovat, ale končí to přílišnou přilnavostí k němu, protože ho milujete a v jeho chování nacházíte své vlastní. Pouze vás ničí, že jste jeho chování neodhalili dříve, ale váš mozek nedokáže vymyslet jakoukoliv myšlenku, která zařídila, aby váš rozchod byl pro vás pozitivní v jakémkoliv směru.

Beran (21. března – 19. dubna)

Vztah nemáte problém ukončit, ovšem v létě to je jiné. Nenávidíte myšlenku, že byste byli sami, zatímco venku byste viděli všechny ty šťastné páry, které si užívají letní počasí. Vždy někam musíte jít a v létě to není ono bez partnera. Partnera potřebujete, abyste se necítili tak sami. Partnera musíte mít pouze v tomto ročním období. Víte, že si vás neváží a možná vás ani nemiluje.

Na rozdíl od výše uvedených znamení zvěrokruhu máte tu výhodu, že jakmile léto skončí a nastoupí pochmurnější počasí, kdy se příliš lidí venku nenachází, vy okamžitě ukončíte vztah a vrátíte vašemu partnerovi stejnou bolest, jakou vám daroval on.

Zdroj článku: