Znamení zvěrokruhu, která milují své děti více než svého partnera

Znamení zvěrokruhu, která milují své děti více než svého partnera
Děti jsou naše radost. Ti, kterým se poštěstilo mít děti, si je většinou hýčkají a mají je ze všech nejraději. Někteří doslova. Dnes vám přinášíme seznam znamení zvěrokruhu, která své děti milují mnohem více než svého partnera. Je to i váš případ?

Štír (24. října – 21. listopadu)

Vaše děti vnímáte jako sebe sama – víte, že zde budou žít mnohem déle než vy, čímž si ve své mysli prodlužujete svůj vlastní život, pouze v jiném těle. Milujete je tudíž mnohem více než svého partnera, který pro vás po narození vašeho prvního dítěte přestane tolik znamenat, což neznamená, že byste ho neměli více rádi, ale vaše dítě je pro vás holt důležitější.

Partner může mít pocit, že ho již více nemilujete, poněvadž těsně před narozením dítěte ho krmíte samou chválou a chováte k němu větší náklonnost, dáváte mu pocit spokojeného partnerství, avšak po narození dítěte se vše změní.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Po narození dítěte téměř začnete ignorovat svého partnera. Celý svůj život si pěstujete rovnováhu mezi soukromým a pracovním životem, tudíž váš partner se musí smířit s tím, že na něj již tolik času mít nebudete, jakmile do vašeho soukromého života vstoupí malý človíček.

Poté, co se vaše rodina rozroste, se váš partner ocitne v pozadí, jelikož se známými mluvíte pouze o svém dítěti, které u vás je na prvním místě. Není výjimkou, že své dítě nosíte do své postele, abyste si se svým potomkem mohli před spaním hrát, což neocení váš partner, který se musí smířit s tím, že intimita půjde stranou.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Vašemu dítěti může být klidně patnáct či více let, ale stále se k němu chováte, jako by se neumělo samo bránit. Děsíte se představy, že by se vašemu potomkovi mělo něco strašného stát. Zda se něco špatného stane vašemu partnerovi, to jde stranou – vždyť je dospělý a umí se o sebe postarat.

To ve vašich očích neplatí o vašem dítěti, které potřebuje vaši lásku po celý život. Když vaše dítě dospěje a vyletí z hnízda, váš partner by pro své dobro neměl předpokládat, že obnovíte váš potrhaný vztah, protože se to v případě vašeho znamení neděje.

Panna (23. srpna – 22. září)

Pokud se s partnerem dáte dohromady, slíbíte mu hory i doly, aby se s vámi cítil dobře. Mezi těmi horami a doly se nacházela také nehasnoucí oddanost, jíž jste mu slíbili až do konce vašeho života.

Ovšem jakmile se vám narodí dítě, váš partner může nabýt dojmu, že jste na váš slib o oddanosti zapomněli. Nemusí se bát, nezapomněli. Pouze jste tu oddanost přesměrovali na vaše společné dítě. Váš partner se bude cítit nedocenění, bude mít pocit, že jím opovrhujete.

Zdroj článku: