Wuykü horoskop na únor: Pavoukům se konečně splní přání, želvy dost možná čeká povýšení

Wuykü horoskop na únor: Pavoukům se konečně splní přání, želvy dost možná čeká povýšení
Na rozdíl od čínského nebo druidského horoskopu jsou ve wuykü horoskopu pouze čtyři znamení: pavouk, mravenec, štír a želva – tato symbolika není náhodná, protože tato zvířata byla dříve Tibeťany považována za bohy. Počátky tohoto horoskopu se datují tisíciletí před narozením Krista. A co si tento horoskop z doby tibetských buddhistů připravil pro vaše znamení?

Pavouk (leden, únor, březen)

Tradičně nejsou pavouci spojováni s velkou fyzickou krásou a lidé tak nemají tendenci se do vás zamilovat na první pohled, jste ale krásní uvnitř, což vás činí přitažlivějšími na duchovní úrovni.

Příslušníci tohoto znamení horoskopu wuykü mají ve zvyku nadměrně utrácet za určité záležitosti, jako je například cestování nebo volný čas.

V únoru 2024 je pro vás připraveno mnoho nečekaných životních změn. V novém měsíci se vám pravděpodobně naskytnou nové příležitosti a projekty, které vám přinesou velkou radost. Vše, co jste si přáli, se konečně splní. Možná vás v práci povýší nebo začnete podnikat. Věci se obecně zlepší. Nebuďte na sebe příliš přísní, všechno, co se děje, vám časem začne dávat smysl.

Mravenec (duben, květen, červen)

Mravenec – pro buddhisty toto malé zvíře představuje materialistické aktivity, a to díky dokonalosti jeho společenského uspořádání a podobnosti jeho chování s lidským, díky čemuž je Tibeťané považovali za příklad síly, píle a vůle.

Pokud jste narozeni ve znamení mravence, nejspíše jste velmi štědří a máte ve zvyku zahrnovat své blízké dary, což vás ale může dostat do finančních potíží. Dbáte také na to, abyste pro svého partnera udělali spoustu výjimečných věcí a vyznali mu tak nehynoucí a bezpodmínečnou lásku.

Únor 2024 vám přinese nemalé finanční potíže, které byste se měli s chladnou hlavou pokusit zvládnout. Na pracovišti nebo v podnikání můžete čelit tvrdé konkurenci či nečekaným výdajům. Ostatní se vám mohou snažit zabránit v životním růstu, proto se vyhněte jakémukoli rozptylování a odstřihněte všechny lidi, kteří by mohli bránit vašemu úspěchu.

Vyhněte se lidem, kteří by Vám mohli bránit v úspěchu
Vyhněte se lidem, kteří by Vám mohli bránit v úspěchu | Zdroj: Prazisss / Depositphotos

Štír (červenec, srpen, září)

Štír má v buddhismu zvláštní posvátný význam, protože toto zvíře je spojováno s hrdostí a inteligencí.

Příslušníci tohoto znamení se obvykle těší dobrému zdravotnímu stavu bez přílišných starostí, ačkoli jsou lehce náchylní k zažívacím potížím. Tito jedinci jsou obdařeni dlouhověkostí a stárnutí se u nich projevuje pomaleji, než by bylo běžné.

Štíři, čekají vás dobré věci. Dostane se vám uznání jak v profesním, tak běžném životě. Vaše práce a schopnosti budou náležitě oceněny. Svým úsilím dosáhnete nemalých úspěchů. Tento měsíc máte navíc šanci získat nové přátele či kontakty, které vám pomohou kariérně vyrůst.

Želva (říjen, listopad, prosinec)

Zdraví osob narozených ve znamení želvy bývá často křehké, a dokonce mohou trpět velmi bolestivými nebo neobvyklými nemocemi. Nejlepší, co můžete udělat, je vyhýbat se škodlivým návykům, jako jsou kouření a konzumace alkoholu. Dbejte na zdravý životní styl, dostatek pohybu a vyváženou stravu.

V milostných vztazích se želvou bývá přítomna žárlivost. Mají sklon vážit si peněz a materiálních statků do té míry, že by to mohlo být považováno za přehnané, často si dávají pozor na výdaje a finanční gramotnost.

Želvy, v únoru můžete očekávat velké změny, co se profesního života týče. Možná budete přeloženi na jiné pracoviště nebo se dostanete na vyšší pozici. Můžete se také dostat do partnerství s velmi vlivnými lidmi. Ve druhé polovině měsíce se však lehce sníží vaše produktivita – ničemu to však nevadí, protože alespoň získáte více času sami na sebe a vaše zdraví. V tomto měsíci je také dobré vyhnout se jakýmkoli konfrontacím – pomůže vám diplomatický přístup, a to nejen v práci. Pokud jste nezadaní, je vysoká šance, že v únoru potkáte spřízněnou duši, se kterou zanedlouho navážete hluboký vztah plný harmonie, lásky a smíchu.