Štíři, připravili jsme pro Vás velký výklad z oblasti lásky, zdraví a práce

Štíři, připravili jsme pro Vás velký výklad z oblasti lásky, zdraví a práce
Budou Štíři prožívat dny plné lásky a úspěchů? Jak se jim bude dařit zdravotně? A na co si mají dát pozor v práci? Pojďme se na to společně podívat, ať víme, co Vás čeká. 

Láska  

Máte velkou touhu pracovat na Vašem vztahu (ať už nynějším, nebo budoucím) a Vašim snem je mít vztah, který bude mít silné a pevné základy. Pokud se tak ještě nestalo, brzo Vás okouzlí osoba, se kterou to mezi Vámi bude velmi jiskřit. Vaše společné chvíle budou jedno velké dobrodružství a Vy budete nadšení, že Vám tato osoba věnuje tolik své pozornosti.

Dokonce budete oceňovat i jeho ohleduplnost vůči Vám. Mohlo by se zdát, že je pro Vás tento člověk naprosto ideální. Dejte si ale pozor. Jedná se o osobu okouzlující, ale hodně volnomyšlenkářskou. Vztahy prozatím nebere příliš vážně a může mít sklony partnery/partnerky velmi často střídat. Miluje flirt, a právě ono zmíněné dobrodružství a jiskření.

Pokud je pro Vás tato hloubka citu dostačující, není žádný problém a vy můžete s touto osobou prožít nezapomenutelné chvíle. Pokud ale chcete budovat pevný, silný a stabilní vztah, bylo by vhodné, ujasnit si s tímto partnerem/partnerkou, co od vztahu očekáváte. Můžete se tak vyhnout zbytečnému trápení. 

Nezapomínejte i na dostatečnou relaxaci a odpočinek, zdroj: Prostock-studio / Shutterstock

Zdraví 

Po zdravotní stránce se Vám bude dařit opravdu skvěle. Pokud Vás doposud nějaké zdravotní problémy trápily, velmi brzo se situace začne zlepšovat. Drobné obtíže by Vám mohl způsobit Váš imunitní systém. Zaměřte se proto na prevenci. Základem je samozřejmě vyvážená strava a dostatek vitaminů, které můžete získat z ovoce a zeleniny.

Skvělé jsou také vitaminové doplňky volně dostupné v lékárně. Dejte si také pozor, abyste zbytečně nepodléhali napětí a stresu. Psychika má vliv na velké množství nemocí a může zhoršovat také činnost imunitního systému. Nezapomínejte tedy i na dostatečnou relaxaci a odpočinek.  

Vaše pracovní pozice může být ohrožená, zdroj: fizkes / Shutterstock

Práce  

V oblasti práce a financí Vás čeká zhoršení Vašich pracovních podmínek a také Vaše pracovní pozice může být ohrožená. Velké problémy v práci Vám můžou způsobit nesplněné sliby kolegů a nadřízených. Dokonce by se mohl provalit i nějaký průšvih, kterého jste se dopustili. Jste často velký snílek a toužíte po penězích. To je samozřejmě přirozené a není na tom nic špatného. Neoddávejte se ale pocitům nespravedlnosti a raději vezměte svůj osud do vlastních rukou. Buďte pečliví a snažte se stále vzdělávat a získávat nové informace a zkušenosti.

Pokud budete srdeční, spolehliví a budete mít touhu zdokonalovat své schopnosti, nejen že se tak můžete vyhnout problémům, ale můžete se také dočkat finančních prémií. Nedívejte se na drobné problémy jako na nezdolatelné překážky, ale jako na výzvy, které Vás mohou posunout dál. Dávejte si také pozor, abyste měli všechny své pracovní záležitosti v pořádku. 

Zdroj článku:
  • Autorský text