Výklad tarotových karet na tento víkend: Lvi, opatrujte si své zdraví, Vodnáři, pamatujte, že risk je zisk

Výklad tarotových karet na tento víkend: Lvi, opatrujte si své zdraví, Vodnáři, pamatujte, že risk je zisk
Konečně je tu opět víkend. I když je venku takové počasí, že nás to láká být spíše zalezlí pod peřinou s dobrou knihou a kávou, neleňte a otevřete se světu. Když totiž budete doma, nic moc se ve vašem životě nezmění. A když změny nastanou, raději se podívejte do tarotových karet, abyste se nakonec rozhodli správně.

Beran

Plány na víkend se vám pravděpodobně zhatí, ale nezoufejte, jen zřídka jde vše podle plánu. Některé události prostě kontrolovat nemůžeme, volbu však máme při našem jednání a odpovědích. Otevřete se novým možnostem a vypořádejte se s každou nastalou situací nejlépe, jak jen dovedete!

Býk

Vylétněte jako Fénix z popela. Dnes je totiž čas žít! Karta Soud vám dodá veškerou odvahu k tomu začít s něčím novým. Neříkejte si, že začnete od pondělí, a první krok udělejte už v sobotu! Žijte život, jaký chcete jen vy a neohlížejte se neustále na ostatní!

Blíženec

Velekněz je kartou náboženskou. I když třeba nejste věřící, zkuste si nedělní dopoledne vyhradit pro sebe a zapřemýšlejte nad svým životem, nad svým vnitřním já a nad tím, co od života doopravdy chcete. Přenechejte své starosti vesmíru a on se o ně již postará.

Rak

Máte dostatek energie na to, abyste se vrhli do života a energicky se vypořádali se vším, co vám víkend přinese. Karta Slunce vám jej prozáří a dodá vám spoustu síly na všechny vaše činnosti. Nepřemýšlejte nad každodenními starostmi a odreagujte se u toho, co máte nejraději!

Lev

Opatrujte si své zdraví, máte jen jedno. Konec pracovního týdne byl pro vás hektický. I karta Umírněnosti vám radí, abyste zpomalili a opečovávali svou vnitřní pohodu. Potřebujete více spánku? Klid? Dobré jídlo? Dopřejte si vše, co vaše tělo potřebujete a hýčkejte jej.

Panna

Skutečná síla není o svalech, ale o vašem myšlení. Tato karta sází na vaše silné a slabé stránky. Uvědomujete si je? Pokud ano, naplno je využijte v sobotní večer. Vydejte se do společnosti a oslňte své přátele. Pro single máme dobrou správu. Karta Síly vám dodá odvahu oslovit toho, kdo se vám již delší dobu líbí.

Zdroj: ViDI Studio / shutterstock

Váhy

Žijeme v době, kdy nás ostatní hodnotí, soudí a my na oplátku děláme to samé jim. Určitě se to týká i vás, ať už jste v jakékoli pozici. Využijte karty Mága a neřešte, jak vás vidí ostatní lidé a co si o vás myslí. Dělejte jen to, co vy sami chcete, a nestyďte se za to!

Štír

Zkuste do svého slovníčku zařadit slovíčko „ne“ a uvidíte, že to změní váš život. O víkendu dostanete hned několik návrhů či úkolů, do kterých se vám nechce, jelikož už jste měli jiné plány a těšili se na ně. Tak se do těch cizích nápadů nenuďte a řekněte NE! Je naprosto v pořádku, že si chcete udělat čas sami na sebe, karta Spravedlnosti vám v tom pomůže.

Střelec

Hvězda je velmi pozitivní kartou, která vás naplní optimismem a ujištěním, že jste na správné cestě. Víkend byste měli trávit s těmi, které máte nejraději. Mohou to být vaši přátelé, členové rodiny i kolegové. Uspořádejte pro ně malé pohoštění nebo si naplánujte společný den.

Kozoroh

O víkendu vás dle karty Věž zastihne nějaká nepříjemná zpráva, na kterou nebudete úplně připraveni. Vězte ale, že i to má svůj důvod a ve vašem životě to bude hrát důležitou roli. Přijměte proto tuto zprávu a pokuste se tím co nejrychleji vypořádat.

Vodnář

Bojíte se selhání, a proto oddalujete rozhodnutí, které by mohlo vést ke štěstí? Risk je zisk! V sobotu vše pořádně promyslete a v neděli to vykonejte, stojí nad vámi karta Vozu, která vás ochrání a pomůže vám k dosazení vašich cílů.

Ryby

Karta Milenců je láskyplným tarotem, a vy si tak užijete víkend plný něžností a pozornosti. Ti, kteří jsou momentálně sami a ani po vztahu netouží, si musí uvědomit, že i to je správné! Pokud to tak cítíte, buďte klidně sami se sebou. Sebeláska a sebedůvěra je nezbytným krokem na cestě naší duše.

Zdroj článku:
  • autorský text