Výklad tarotových karet na druhý dubnový víkend pro jednotlivá znamení

Výklad tarotových karet na druhý dubnový víkend pro jednotlivá znamení
Druhý dubnový víkend bude snad plný slunce. Některá znamení čekají podle tarotových karet příjemné dny, ale některá znamení by se měla mít na pozoru. Pokud chcete vědět, jaký bude váš víkend podle výkladu tarotových karet, čtěte dále.

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Držte své emoce pevně na uzdě. Karty mají společně tendenci vyvolávat majetnické sklony a žárlivost vůči vaší milované osobě. Vaše vášně a emoce je třeba důkladně prověřit, než je projevíte!

V opačném případě se raději připravte na několik potyček a domácích scén. Večer by mohly létat talíře... Spojenectví dalších karet naznačuje, že frustrovaně koušete do koberce a sžírá vás spalující touha po moci.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Pocity mohou způsobit, že vám dnes uklouzne jazyk. Můžete mít pocit, že se vám chce něco vyjádřit, ale může jít o dočasný názor, než si myslíte. Vaše současné poznání může být jen malou částí většího obrazu, takže jednání kvůli tomu, co právě cítíte, by vám mohlo na vaší cestě životem podrazit nohy. Než někoho odsoudíte, dejte si oddech a ujistěte se, že máte všechny relevantní informace.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

I ty nejlepší úmysly mohou nyní vést k nečekaným cílům. Možná přesně víte, co máte udělat, aby pro vás konverzace nebo událost dopadla dobře, ale jednání druhých může mít úplně jiný výsledek. Namísto truchlení nad tím, co se neprojevilo, buďte připraveni jít s dobou a užívat si, ať už se realita ukáže jakákoli!

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Syndrom podvodníka se může objevit kdykoli. Bez ohledu na to, jak skvěle se vám ve skutečnosti daří, se můžete obávat, že nesplňujete očekávání někoho jiného. Pravděpodobně si v mysli vytváříte tento domnělý nesouhlas a představujete si, že selháváte, přestože se skutečně ukazujete a dáváte do toho všechno!

Lev (23. 7. – 23. 8.)

Možná se právě teď cítíte ve vztazích nejistě, ale pravděpodobně nedokážete přesně určit, proč tomu tak je. I když se zdá, že se věci vyvíjejí dobře, pochybnosti se mohou snažit tuto pozitivitu vymazat. Minulé zkušenosti s jinými lidmi mohly dopadnout špatně, a proto se bojíte, že byste s novým přítelem znovu prožili bolest.

Panna (24. 8. – 23. 9.)

Možná jste právě teď uvízli ve vyjetých kolejích a máte pocit, že ostatním neukazujete své nejlepší já. Než abyste zcela změnili styl, zvažte jednoduše osvěžení toho, co vám již vyhovuje. Spíše oživte, než předělávejte!

Váhy (24. 9. – 23. 10.)

Stabilitu lze v současné době nalézt v opakování. Staré neřesti se mohou pokusit znovu vynořit v podobě bývalých milenců, bývalých přátel nebo osobních zlozvyků, které jste si již stanovili.

Ačkoli pokušení vrátit se zpět může být silné, víte, jak daleko jste nyní došli, když jste to všechno nechali za sebou! Dovolte si nadále směřovat k příznivějšímu místu v životě.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Odpovědnost může být dnes nejasná. Obvykle uvolněná skupina může každou chvíli zvážnět a vy si nemusíte být jisti, jakou roli v konverzaci máte hrát. Zlehčování vážných záležitostí, i když se snažíte pomoci, by mohlo vaše vzájemné vztahy ztížit.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Slova druhých mohou mít silnější účinek než obvykle. Slova povzbuzení a podpory, která dnes obdržíte, vás pravděpodobně povzbudí a motivují. Na druhou stranu, pokud se vám dostane kritiky nebo dokonce urážek, mohlo by to být o něco silnější.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Dokonalosti dnes nelze dosáhnout. Ať už si myslíte, že je to špatně, nebo ne, je to fakt, který vám umožní přijmout chyby a připsat je na vrub zkušenostem. Můžete dosáhnout až ke hvězdám, ale strhnout všechno a začít znovu pokaždé, když uděláte chybu, by mohlo způsobit dlouhou a frustrující cestu do vesmíru.

Vodnář (21. 1. – 19. 2.)

Vaše schopnost myslet dopředu se může kdykoli projevit. Finance mohou být pod vlivem dnešní energie poněkud mlhavé, což vám brání mít pevné základy pro jakákoli nezbytná rozhodnutí týkající se vašich těžce vydělaných peněz. Pokušení nebo nedostatek předvídavosti by mohly způsobit, že utratíte více, než jste očekávali.

Ryby (20. 2. – 20. 3.)

Vaše sebeúcta je klíčová, právě teď a obecně. Ostatní mohou vaše světlo ztlumit, i když neúmyslně, zatímco se jim nebo někomu jinému snažíte co nejlépe vyhovět. Bez ohledu na to, jak dobré nebo špatné jsou jejich úmysly, může jejich jednání výrazně ovlivnit vaši duševní a emocionální pohodu.

Zdroje článku: