Výklad tarotových karet na tento týden: Býkům se bude dařit v práci i ve vztahu, Rakům dominuje karta Zklamání

Výklad tarotových karet na tento týden: Býkům se bude dařit v práci i ve vztahu, Rakům dominuje karta Zklamání
Nevíte, kam má směřovat váš život? Stojíte před nějakým důležitým rozhodnutím a zvažujete, kam se vydat dál? Zkuste společně s námi nahlédnout do tajuplných tarotových karet, které se vám alespoň trochu pokusí poodhalit vaši budoucnost.

Beran

Poslední dobou stále přemýšlíte, proč vlastně děláte to, co děláte, a zda to má opravdu smysl? Jsou to jen myšlenky, které se vám pomalu kradou do mysli, netrapte se tím, karta Marnosti vás ujišťuje o tom, že jste na správné cestě, nenechejte se zviklat, seberte veškerou svou odvahu a pokračujte dál v tom, co děláte.

Býk

V práci i ve vztahu se vám bude tento týden dařit, jelikož nad vámi stojí karta Slunce, což je opravdu silná a pozitivní karta. S partnerem si vyříkejte všechny neshody a v práci se soustřeďte na nové pracovní nabídky či úkoly. Čeká vás úspěch a odměna, pracujte tedy s energií a tvořte!

Blíženec

Velekněžka vám radí, abyste tyto dny jednali podle své intuice a řídili se svým srdcem, a to jak v osobním, tak v pracovním životě. Najděte si také čas sami na sebe, pohlédněte do svého nitra a zauvažujte, zda jste spokojení se svým životem, či ne. Pokud je něco, co chcete již delší dobu změnit, dejte se do toho!

Rak

Milí raci, bohužel vám tyto dny dominuje karta Zklamání, která je kartou smutku. Čeká vás nějaká nepříjemná situace, zpráva, která vás velice rozesmutní. Zkuste se však nad tím co nejrychleji povznést. Co se stalo, stalo se a vy s tím již nic neuděláte. I když to bolí, je to tak a váš život musí jít dál. Oprostěte se od starého a hledejte nové začátky.

Lev

V práci budete hravě překonávat veškeré překážky a úkoly, které před vás budou předloženy, a to zejména díky kartě Blázna. Nezadaní si budou užívat nezávazného flirtu, a i pro ty, kteří jsou v páru, přináší tato karta určitou volnost a nekomplikovaný vztah bez pravidel a omezení.

Zdroj: Inside Creative House / Shutterstock

Panna

Dvojka disků neboli Změna s sebou přinese nesnáze a překážky. Vy se však bát nemusíte, vše hravě zvládnete. Tento týden buďte co nejvíce otevření novým příležitostem a změnám, uvidíte, že vám to prospěje, poznáte nové lidi a získáte i nové příležitosti a zkušenosti.

Váhy

Prahnete po smyslu a významu toho, co právě děláte? Pak vám Velekněz možná otevře oči a vy najednou uvidíte, že vaše pracovní nasazení má smysl. Kromě neustálé práce se ale nevzdávejte svých životních potěšení a najděte si čas i sami pro sebe.

Štír

Pokud se před vámi objeví možnost vyrazit v týdnu do společnosti, určitě ji využijte, to vám radí Trojka pohárů. Klidně i vy sami iniciujte výlet do přírody, návštěvu kina či rodinnou večeři v restauraci. Važte si svého partnera, rodiny a přátel, nejsou samozřejmostí…

Střelec

Tak, jak vy se chováte k ostatním, tak se oni budou chovat k vám. Rytíř holí doporučuje, abyste byli tento týden pozorní, milí a přátelští ke všem ve vašem okolí, toto gesto se vám několikanásobně vrátí zpět. Navíc vám karty dodají sebevědomí, které poslední dobou opravdu potřebujete.

Kozoroh

Karta Radosti je jednou z nejkrásnějších tarotů a zaručuje vám, že si celý týden užijete podle svých představ. Vše se vám bude dařit, v práci i doma budete zažívat úspěch. Radujte se i z maličkostí a také se odměňujte, zasloužíte si to.

Vodnář

Tvořte! Trojka disků je činorodou kartou, která vás nabádá k tomu, abyste něco vytvořili. A nemusí to být jen rukama, spřádejte své sny a plány i ve své mysli. Nenechejte však tuto kartu nevyužitou.

Ryby

Projevujte své city a nestyďte se za to. Tyto dny jsou díky Kartě Milenců stvořené pro všechny, kteří chtějí něco vyznat či vzkázat svému partnerovi. Neváhejte a řekněte to, uvidíte, že karty jsou vám příznivě nakloněny.

Zdroj článku:
  • autorský text