Výklad tarotových karet na tento týden: Štíry čeká týden plný bohatství, Berani, dejte si pozor na ukvapené jednání

Výklad tarotových karet na tento týden: Štíry čeká týden plný bohatství, Berani, dejte si pozor na ukvapené jednání
Co zajímavého nám přinesou první podzimní dny? Změní se něco v našem životě? Obrátí se nám naruby, nebo vše zůstane při starém? Pojďme společně nahlédnout do tarotových karet, které nám alespoň trošku přiblíží, co nás čeká a nemine.

Beran

Následující dny vás čeká nějaká událost, dobře se na ni připravte. Dejte si pozor na příliš rychlé nebo ukvapené jednání, mohli byste toho později litovat. Karta Osmička holí vás před tím varuje, ale nedokáže vás zcela ochránit. Tato událost bude mít na váš život zásadní vliv, proto vše dobře a v klidu promyslete.

Býk

Máte za sebou již mnoho zkušeností, které vás posílily. Využijte jich a stavte na tom, v čem jste dobří a nepřekonatelní. Karta Šestka pohárů vám radí, abyste vystavili svou budoucnost právě na tom, v čem jste si jistí, a uvidíte, že rychle dosáhnete kýženého úspěchu.

Blíženci

Možná máte pocit, že se vám tento týden nic moc nedaří. Nezoufejte, může za to tak trochu karta Devítka mečů, která vám přinese nějaké ty starosti navíc. Počítejte s tím, že v tyto dny budete pociťovat trému, úzkost a budete lehce podráždění. Všechno však hravě zvládnete a brzy se nad vámi opět vyjasní obloha, která vám přinese klidnější dny.

Rak

Pro život je nesmírně důležitý balanc – a ten zrovna pocítíte v tyto dny. Váš život bude trochu jako na houpačce, a to díky Velekněžce, která vám chce ukázat, že dobré dny se střídají se špatnými a že je to naprosto v pořádku. Někdy jsme unavení, někdy nabití energií. Nepřepínejte se a berte život takový, jak k vám přichází.

Lev

Zkuste nabídnout své zkušenosti kolegům v práci, i rodině doma. V tyto dny totiž snadno a lehce prorazíte se svými nápady. Královna mečů vás podpoří, a pomůže vám se prosadit. Využijte toho a uvidíte, že se před vámi objeví nové možnosti! Jen buďte trochu flexibilnější a otevření novým nápadům.

Panna

Šestka mečů je hodně racionální kartou, díky které je nejlepší čas zbavit se starých věcí a otevřít prostor pro něco nového. Může se jednat o materiální záležitosti či vztahové věci. Chcete za něčím udělat tlustou čáru nebo se vypořádat s domácím nepořádkem? Jděte do toho!

Váhy

Osmička pohárů je velmi silnou kartou, která vám pomůže pohnout se svým osudem. Nesmíte ale čekat, že vám modré spadne z nebe a jít si za svým cílem sami. Život je občas nevyzpytatelný, není se ale čeho bát, a tak trochu zkuste zariskovat. Litovat rozhodně nebudete!

Štír

Čeká vás týden plný bohatství. Díky kartě Desítka disků si uvědomíte, že jste na tom finančně velmi dobře. Je také nejlepší čas k tomu, abyste si polepšili i v zaměstnání. Nezapomeňte však pracovat i na sobě a budujte si své vnitřní já.

Střelec

Konečně se vám podaří vyřešit něco, co vás dlouho trápilo, a díky tomu zažijete pocit úlevy a zadostiučinění. Své úspěchy nezapomeňte pořádně oslavit, protože si to zasloužíte! Díky úspěchu se budete cítit dobře, čehož si brzo začne všímat i vaše okolí.

Kozoroh

Vyčistěte si hlavu hned na začátku týdne. S čistou myslí se vám totiž bude lépe pracovat. Díky tomu se vám budou nápady jen hrnout, což ocení zejména vaši kolegové v práci. Ve vztahu si vyjasněte problémy, které vás už dlouhou dobu pálí, a důvěřujte svému zdravému rozumu.

Vodnář

Dvojka holí symbolizuje nadvládu. Nikoli však nadvládu nad svým okolím, ale sami nad sebou. Zkuste se zamyslet nad svým životem. Jste spokojení, nebo je nejvyšší čas něco změnit, abyste byli šťastnější? Nesnažte se také tento týden ovládat své blízké a kolegy a buďte naopak otevřeni novým nápadům.

Ryby

Nejlepší bude, když se trošku stáhnete do ústraní a popřemýšlíte nad tím, co dál, a to jak v pracovním, tak v osobním životě. Než najdete to, co vás naplňuje, odpočiňte si a dejte si malou přestávku od všeho a od všech. Však si to také zasloužíte.

Zdroj článku:
  • Autorský text