Výklad tarotových karet na tento víkend: Berany čeká bohatství, Štíry láska

Výklad tarotových karet na tento víkend: Berany čeká bohatství, Štíry láska
Už při samotném vyslovení slova tarot se mi ježí chloupky na ruce. Tarotové karty mají mnozí z nás spojené s magií a věštbou. Pojďme tedy společně poodkrýt, co nám karty přinesou zajímavého tento víkend.

Beran

Karta Devítka disků neboli Zisk se hodně odkazuje na finance. Tento víkend byste mohli nějaké snadno získat. Zkuste se zamyslet, zda před vámi v práci není nějaký projekt, který by stál za tu práci a námahu, finančně by totiž mohl být zajímavě ohodnocen. Nebo co třeba zkusit nějaké peníze zainvestovat, vsadit si nebo si koupit los?

Býk

Můžete se v osobním či pracovním životě ještě někam posunout? Pokud ano, neváhejte a okamžitě to udělejte. Královna holí totiž představuje zralost, sebevědomí a pevnou vůli, a právě díky ní je vám cesta k vysněnému cíli otevřená.

Blíženec

O víkendu vám karta Devítka holí přinese dostatek síly na to, abyste dokončili všechny své projekty. Dejte si ale pozor na to, aby nebyla vaše energie využita špatným způsobem. Některé vaše projekty jsou totiž příliš ambiciózní, raději si je důkladně promyslete, než se do nich bezhlavě pustíte.

Rak

I o víkendu nenajdete vytoužený klid a osud před vás předloží úkol, v rámci kterého se budete muset správně rozhodnout, jelikož toto rozhodnutí ovlivní vaši budoucnost. Tarot Pětka holí vám radí, abyste použili zdravý selský rozum a otevřeli se novým myšlenkám.

Lev

Dovolte si být alespoň o víkendu trošku tvrdohlaví, houževnatí a prosaďte si svůj názor. Však ono je to jednou za čas také potřeba. Dělejte to však s mírou a oceňte své okolí za to, že vám vyšlo vstříc. V neděli budete překypovat energií, nechejte si část ale i na pondělí, zejména kolegové to ocení.

Panna

Sobota bude pro vás den plný nadšení a pozitivní energie. Karta Eso holí je spojená s ohnivým živlem, který pro vás bude hnacím motorem. Nežeňte se dopředu příliš rychle a vždy dokončete to, co jste začali, a teprve poté se pusťte do nového úkolu. Pokud se před vámi objeví nový vztah, raději si nechejte zajít chuť. Po náhlém vzplanutí bude rychlý konec.

Váhy

Život je někdy krutý. Karta Krutost vám o víkendu přinese více trápení než radosti. Vše ale není tak černé, jak se může na první pohled zdát, a než začnete nadávat na svůj osud, raději se zaměřte sami na sebe a najděte sílu jít dál. Uvidíte, že už v neděli bude svět zase o trochu barevnější.

Štír

Otevřete se novým milostným setkáním, zvlášť sobotní večer je k tomu přímo stvořený. Pokud jste v dobře fungujícím vztahu, vymyslete s partnerem romantický večer, na který budete dlouho vzpomínat. Pokud jste single, zajděte si do společnosti a třeba potkáte toho pravého či pravou, karta Milenci bude stát při vás.

Střelec

Konečně si užijete zasloužený víkend, protože všechna pouta, která vás svazovala, jsou již konečně odstraněna. Karta Osmička mečů neboli Vměšování radí, abyste se přestali přetvářet i sami před sebou. Zahoďte ten sebeklam a buďte takoví, jací opravdu jste!

Kozoroh

Během sobotního odpoledne vás přepadnou myšlenky, ve kterých začnete hodnotit svůj život. Karta Věčnost vám říká, abyste se tomu poddali, podívejte se na sebe a znovuzroďte se. Odměnou vám budou nové příležitosti, kterých se ještě během víkendu s nadšením chopíte.

Vodnář

Nenechte se rozptýlit zbytečnými pochybnostmi, které se vkradou do vaší mysli. Karta Marnosti se vám bude snažit vnuknout otázky, zda je opravdu důležité pracovat od rána do večera, když nevidíte okamžité výsledky. Hoďte práci za hlavu a dopřejte si víkendový relax třeba u pěkné knížky nebo napínavého filmu.

Ryby

Trojka holí vás ubezpečí, že stojíte na pevných základech a je dobré pokračovat v tom, co jste si předsevzali. O víkendu budete atraktivní pro opačné pohlaví, užijte si tak něžné pozornosti. Pokud jste ale ve vztahu, dejte si pozor na partnerovu žárlivost.

Zdroj článku:
  • Autorský text