Výklad tarotových karet na tento týden

Výklad tarotových karet na tento týden
S dalším týdnem přichází nový výklad tarotových karet. Ať už jste Beran, Panna nebo Rak, přečtěte si, co vás čeká příští týden. Doufáme, že bude plný radostných okamžiků.

Beran

Tenhle týden na vás mohou doléhat omezení. Možná vám někdo připomene, že je třeba se postarat o některé důležité detaily. Možná potřebujete ve svém životě zaujmout disciplinovanější přístup. Nebojte se změn a nenechte se omezovat pocity odpovědnosti.

Býk

Snažte se nedělat si příliš velké starosti. Postarejte se o detaily a pracujte na tom, aby se věci podařily. Odškrtněte si věci ze seznamu a budete mít mnohem lepší pocit ze sebe i ze směru, kterým se ubíráte. Mějte oči otevřené a snažte se nemít na každou záležitost tunelové vidění. Soustřeďte se na to, co musíte udělat.

Blíženci

Aspekty vašeho života, které jste v poslední době zanedbávali, vás mohou pronásledovat. Ujistěte se, že stíháte plnit všechny své povinnosti. Věci mohou v této době dramaticky vyvrcholit a vy se můžete ocitnout na důležité křižovatce. Nervózní energie by mohla způsobit, že budete zběsile pobíhat a hledat správnou cestu. Nedovolte, aby vám nerozhodnost zabránila dostat se tam, kam potřebujete.

Rak

V této době by se vám mohlo snáze navazovat kontakty s ostatními. Bylo by vhodné, abyste se znovu spojili s přáteli nebo členy rodiny, se kterými jste možná ztratili kontakt. Jejich energie může do vašeho života přinést zcela jiný pohled, který by vás mohl překvapit svým bohatstvím. Tyto aspekty jsou také vhodné pro setkávání s novými lidmi. Neváhejte a vyrazte mezi lidi!

Lev

Zjistíte, že disciplinované jednání je tím nejlepším způsobem. Soustřeďte se na svou cestu. Pokud budete správně hrát s kartami, můžete splnit mnoho úkolů najednou. Snažte se nezabředávat do detailů. Lidé by vám mohli způsobit přílišné starosti. Nedovolte, aby jejich energie stála v cestě vašemu pokroku.

Panna

Rozhodování bude dnes ještě těžší než obvykle. Na jedné straně můžete cítit potřebu se stabilizovat, na druhé straně zjistíte, že vaše energie se rozbíhá milionem různých směrů, protože chcete vyhledávat nové zážitky a společenské kontakty s ostatními.

Váhy

Nedivte se, že vás tíží pocit omezení a povinností. Časy odpočinku a rozjímání jsou v přirozeném cyklu velmi důležité. Nemyslete si, že musíte být stále v pohybu, abyste dosáhli pokroku. Odložte dnes svou bojovnou povahu stranou a odpočívejte.

Štír

V příštích čtyřech týdnech se budou věci vyvíjet stále více ve váš prospěch. Je možné, že na vaše tělo doléhá trochu stresu a že se necítíte příliš motivováni k tomu, abyste se zvedli a šli. Nedělejte si s tím starosti. Tento pocit brzy přejde a vy se budete za chvíli cítit jako dřív.

Střelec

Disciplína a smysl pro povinnost jsou pro vás v poslední době hlavními tématy. Může se zdát, že někdo zbrzdil váš současný plán. Snažte se to nevnímat negativně. Ve skutečnosti je to pro vás důležitý čas, kdy můžete zpomalit a plánovat. Uvědomte si, jak čas plyne, a zvažte, zda toto období nevyužít k uspořádání své rozptýlené energie. Je to vhodná doba pro soustředění a zefektivnění vašeho života.

Kozoroh

Vaše ego a fyzická vitalita by dnes měly zažít povzbuzení. Snažte se zaměřit na pevnou, uzemňující energii, která vás povzbuzuje k tomu, abyste se vyrovnali se svými emocemi. Uvědomte si, že váš často pochmurný postoj může začít těžce doléhat na ty, které máte rádi. Dávejte si pozor, abyste někomu neublížili jen proto, že víte, že vám odpustí.

Vodnář

Může být těžké najít přesně ten směr, který hledáte. Může se stát, že na vás bude působit silná síla, která vás bude nabádat, abyste zpomalili a se svou energií nakládali praktičtěji. Možná to není rada, kterou byste chtěli slyšet, ale pravděpodobně je to rada, kterou se musíte řídit. Pamatujte, že svět se netočí kolem vás, i když byste si to možná rádi mysleli.

Ryby

Zrovna když se cítíte dobře a pevně v kramflecích, může vám něco nebo někdo překazit plány. Můžete mít pocit, že děláte jeden krok vpřed a dva kroky vzad. Možná se k vám vkrádá pocit pochybností. Snažte se nedovolit, aby vás tyto dotěrné, omezující energie brzdily. Buďte si jisti svými schopnostmi.

Zdroje článku: