Výklad tarotových karet na víkend: Karta Čtyřka pohárů zní pro Berany pozitivně, opak je však pravdou, Raky čeká víkend plný radosti

Výklad tarotových karet na víkend: Karta Čtyřka pohárů zní pro Berany pozitivně, opak je však pravdou, Raky čeká víkend plný radosti
Co nám karty přinesou zajímavého na tento víkend? Užijeme si dny plné štěstí, zábavy a odpočinku, nebo nás bude čekat nějaké trápení? Pojďme společně nahlédnout do tarotových karet a poodkrýt si naši budoucnost.

Beran

Karta Čtyřka pohárů neboli Nadbytek zní pozitivně, ale opak je pravdou. O víkendu vás totiž čeká rozmrzelá nálada. Budete lehce podráždění, nevrlí – a to vše bez zjevné příčiny. Vaše špatná nálada vás bude udržovat v přemýšlení o svém životě. Možná jste teď dlouhodobě nespokojení, je nejvyšší čas s tím něco udělat!

Býk

Víkend je pro vás jako stvořený k tomu, abyste se pustili do nějaké tvořivé práce. Karta Dílo totiž symbolizuje vytrvalost a pracovitost. Chcete něco už dlouho vyrobit nebo opravit? Pusťte se do toho! Pracovat ale můžete i sami na sobě, sobota je pro vás tím správným dnem.

Blíženec

Věřte své intuici a svým pocitům a zařiďte se podle toho, jak to cítíte vy. Nechce se vám o víkendu něco dělat? Tak to nedělejte! Nebo se naopak chcete pustit do něčeho, co již dlouho odkládáte? Tak vzhůru do toho! Karta Blázna vám v tom pomůže, jen radí před zbytečným chaosem a vaší podrážděností.

Rak

Čeká vás víkend plný radosti a štěstí. Vaší dominantní kartou je Devítka pohárů, která je velmi pozitivním tarotem. Ve svém volnu se tedy věnujte tomu, co vás naplňuje a přivádí ke spokojenosti. Radujte se i z drobných maličkostí a obklopte se přáteli a rodinou.

Lev

Již delší dobu se vám daří a vše vyvrcholí právě o víkendu. Dojdete totiž pocitu naplnění a realizace. Neusněte však na vavřínech a dále rozvíjejte své plány a sny, díky kartě Desítka disků se vám to bude dařit zejména v neděli. V partnerském vztahu vás o víkendu čeká příjemné překvapení.

Panna

Překvapte svého partnera víkendovou snídaní do postele nebo společným piknikem na výletě. Rytíř pohárů totiž rád pečuje o své bližní. Pokud jste single, je to právě zejména sobotní večer, který vám bude přát štěstí v lásce. Někdy tato karta symbolizuje i rytíře na bílém koni, čeká vás období krásné zamilovanosti.

Váhy

Je potřeba si uvědomit, že život nepřináší jen samé dobro, ale občas nám také dokáže pořádně zavařit. O víkendu se možná dozvíte nějakou nepříjemnou zprávu, ale nezoufejte, nebude to tak hrozné, jak se může na první pohled zdát. Karta Devítka mečů vás bude nutit hledat vinu u sebe, ne ve svém osudu. Nepodléhejte ale depresím.

Štír

Otevřete se vlastním touhám, ale i svým strachům a rozmyslete si, co od života chcete. O víkendu budete mít dostatek času k přemýšlení, tak toho využijte. Karta Královna pohárů vám také přináší dny plné lásky, podívejte se do svého okolí, zda mezi vašimi přáteli není někdo, kdo se po vás již dlouho dívá.

Střelec

Během sobotního odpoledne uděláte rozhodnutí, které vás naplní pocitem štěstí a přinese vám duševní klid. Vyřešte si své spory, udobřete se a odlehčete tak atmosféru mezi vámi. Karta Dvojka mečů je vám nakloněna a uvidíte, že si pak víkend užijete mnohem radostněji.

Kozoroh

Pravděpodobně vás čeká řešení nějakých majetkových záležitostí, karta Rytíř disků je totiž tarotem, který je hodně zatížen právě na majetek a peníze. Jmění sice není vše, ale momentálně hraje ve vašem životě důležitou roli. Zamyslete se tedy nad tím, do čeho své peníze investujete.

Vodnář

Nevyšly vám plány na víkend? Možná za to může karta Desítka mečů neboli Zkáza. Berte ale nastalou situaci jako novou příležitost k tomu vymyslet něco jiného. Uvidíte, že si víkend nakonec užijete o to víc!

Ryby

Úspěch se nakonec dostaví, i když vás to, milé ryby, stojí spoustu mravenčí práce. Věnujte se svým plánům i o víkendu, pracujte pečlivě na svých snech a uvidíte, že brzo se již budete radovat z toho, jak se vám vše vyvedlo. Karta Sedmička disků radí trpělivost a klid.

Zdroj článku:
  • Autorský text