Velký podzimní horoskop pro všech 12 znamení zvěrokruhu

Velký podzimní horoskop pro všech 12 znamení zvěrokruhu
Na 22. září připadne podzimní rovnodennost – první podzimní den a důležitá událost v astrologickém kalendáři. Během rovnodennosti se množství denního světla rovná jeho množství v noci – něco, co se děje pouze dvakrát do roka.

Z astrologického hlediska podzimní rovnodennost označuje okamžik, kdy se Slunce přesune do znamení Vah. Co tato energie přinese jednotlivým znamením zvěrokruhu?

Beran

V práci pocítíte novou energii. Mnoho projektů, které byly na nejistém území, nakonec projde a otevře dveře pro duši naplňující projekt. Hlavu skloňte a pracujte. Pocítíte důvěru, se kterou přistupujete ke schůzkám a lidem obecně. Tento podzim je skvělý čas jít do všeho po hlavě a požádat o vše, co jste kdy chtěli. Vaše kariéra se v této sezóně rozběhne na plné obrátky. Nenechte se rozptylovat několika pochybovači a odpůrci.

Býk

Váš podzim bude plný náhodných setkání, ale také hluboké touhy po minulosti. Věnujte nějaký čas přemýšlení o nevyřešených vztazích, které vás stále trápí. Pak kolem větve stromu uvažte červený provázek a pusťte ho. Jak se dostáváme hlouběji do podzimu, začnete se cítit silnější a méně nostalgičtí. Dovolte si vše procítit. Jen to vámi prochází.

Blíženci

Vaše velmi blízké vztahy vás letos na podzim prověří. Budou vyžadovat trpělivost, kterou jste hledali, ale nemohli jste ji najít. Nebuďte na sebe moc tvrdí. Pamatujte, že vaše výstřednost je jednou z vašich velkých předností a něco, co na vás lidé hluboce obdivují.

Dovolte si být hraví. Abyste nepřemýšleli a nedusili se. Jak se dny zkracují, budete cítit potřebu být trochu více uzavření a introspektivní. Pamatujte, že některé odpovědi dorazí za dlouho.

Blíženci, dovolte si být hraví, Zdroj: Ruslan Huzau / Shutterstock

Rak

Mnoho blízkých přátel bude letos na podzim potřebovat vaše pečující ucho. Tuhle roli správce dobře znáte a většinou vás baví. Nezapomeňte se starat o svůj vlastní klid a pohodu, a to i uprostřed potřeby. Energii vám k tomu dodá úplněk v Beranu koncem října. Říct ne je stejně silné jako říkat ano. Být sám může být stejně posilující jako být s ostatními.

I když jste znamením, které získává energii hlavně od ostatních, všimněte si, o kolik lépe se pohybujete světem, když si uděláte čas pro sebe.

 Lev

Pokud jste se zasekli v práci, vše se změní s novoluním ve Vahách na začátku října. Většinou jste se mohli cítit bez inspirace. Možná jste dokonce pochybovali o tom, proč pokračujete hlouběji do určitých projektů. Jasnost přichází k vám, i když pochyby vás jistě změnily. Naučilo vás to něco o vytrvalosti. Že jste mnohem odolnější, než jste si mysleli. Nechte se vyhřívat v této nové důvěře. Zasloužili jste si to.

Panna

Tento podzim vás bude pokoušet mnoho minulých románků. Přistihnete se, jak posedle přemýšlíte o vztazích, které nefungovaly, a můžete dokonce narazit na jednoho nebo dva bývalé. Představte si to jako vesmír, který testuje vaši vůli, která je silná. Určitě jste se poučili ze svých chyb.

Neuvažujte o návratu zpět. Můžete se cítit osamělí, dokonce i s přáteli, i když úplněk v Beranu podnítí vaši touhu znovu se tam dostat. Pamatujte, že všechno vyžaduje čas a pomalé budování víry.

Váhy

Už nějakou dobu máte pocit, že si nejste jisti, zda jste na správné cestě. Ptali jste se na všechno – kde bydlíte, kde pracujete, s kým jste – a nebyli jste si úplně jisti, zda všechno jde tak, jak chcete. Tento slunovrat vám některé z těchto napětí zmírní. Ujasní vám to, že z větší části už děláte věci, díky kterým budete růst a budete šťastní. Můžete se dokonce cítit klidněji, když oslavujete změnu ročních období. Chcete-li tento čas oslavit ještě více, podívejte se na některé své staré fotografie.

Přemýšlejte o tom, jak daleko jste od té doby ušli, a pociťujte naději do budoucna. Jste silní a vaše intuitivní schopnosti také. Vždy budete vědět, co je pro vás nejlepší.

Štír

Se vším, co se ve světě děje, budete mít pocit, jako byste zachytili všechny duchovní podněty kolem vás. A s proměnlivými ročními obdobími budete mít pocit, že je i váš čas na změnu. To může znamenat přestěhování, nový vztah (nebo novou fázi stávajícího) nebo jednoduše změnu vašich priorit.

Ať děláte cokoli (a navzdory tomu, jak moc byste si to přáli), neohlížejte se do minulosti. Vnímejte, že jste v souladu s budoucností a všemi dobrými věcmi, které přinese. Na oslavu slunovratu vytáhněte všechny své speciální svíčky a další magické nástroje a zaměřte své srdce na veškerou velikost, která teprve bude.

Střelec

Zhruba za poslední rok jste rostli způsobem, že jste neměli potřebu se předvádět. Ale teď je váš čas zazářit a nechat svět vidět vše, na čem jste pracovali. Budete na sebe hrdí za vše, čeho jste dosáhli, a tyto pozitivní pocity pravděpodobně povedou k dalším fantastickým úspěchům v budoucnu. Buďte ve střehu na nového přítele, který vám může pomoci posunout vaši kariéru kupředu. Jakmile se s nimi setkáte, pocítíte, že věci skutečně zapadají na místo a že jste na správné trajektorii.

Kozoroh

Pád vás vždy přiměje přemýšlet o lásce, zvláště o lásce a vztazích v minulosti. Máte tendenci jít hluboko do toho, co se přesně stalo a co způsobilo, že tyto vztahy fungují nebo selhávají. Analýza těchto okamžiků může být dobrá, ale nenechte se přemoci tam, kde se momentálně nacházíte, pokud jde o lásku. Zda se v tuto chvíli cítíte dobře nebo ne tak dobře, je stále něco, co můžete ovlivnit, a ne něco předem určeného vašimi minulými činy.

Vodnář

Všechno o této době vám může připadat ohromující, ale zvláště teď máte pocit, že vás ten pád docela předběhl. Udělejte si nyní čas a soustřeďte se na sebe a na to, jaké jsou vaše cíle do budoucna. Snažte se neztratit se v očekáváních ostatních od vás, a dokonce ani v očekáváních svých vlastních od vás samotných. Místo toho se zamyslete nad tím, co od života skutečně chcete a koho a co v něm chcete.

Využijte tento okamžik k revizi všech částí svého každodenního života, které nepřispívají k této budoucí vizi. Na oslavu podzimu se vydejte na sérii procházek a obdivujte měnící se listy.

Ryby

Do vašeho vztahu vstoupí všechny dobré věci týkající se vztahů: žár a vášeň, slastná a neukojitelná touha. Užijte si tento čas nejen pro váš vztah, ale také jako kreativní odbytiště. Budete se cítit více inspirováni k plnému životu v každodenním životě, zatímco budete nasyceni touto romantickou energií.

Během podzimního slunovratu si věnujte nějaký čas na zaznamenání a připomenutí si těchto pocitů, abyste je mohli znovu a znovu navštěvovat. Dávejte si také pozor, abyste nezanedbávali své přátele. Chtějí oslavovat vás a všechno, čím jste.

Zdroje článku: