Velký horoskop lásky na únor: Očekávejte atmosféru vášně a významné změny ve vztazích

Velký horoskop lásky na únor: Očekávejte atmosféru vášně a významné změny ve vztazích
Tento měsíc zažijí všechna astrologická znamení jemné, ale přesto významné změny ve vztazích. Hvězdy budou tvořit energii, která rozproudí romantiku, přinese setkání s potenciálními partnery a prohloubení stávajících vztahů.

Hvězdy zařídí, aby nebyla nouze o romantiku. Pro nezadané se otevřou dveře lásky, zatímco ti, kteří ve vztazích již jsou, budou cítit potřebu vyjádřit své city a zvýšit intimitu ve vztahu. Zjistěte společně s námi, jak láska ovlivní vás život tento měsíc podle Vašeho znamení zvěrokruhu. Horoskop lásky je přímo před Vámi!

Vodnář (20. ledna – 18. února):

Dejte si pro únor jeden úkol. A to najít takovou společenskou aktivitu, která Vás oba bude bavit. Sami uvidíte, jak jedna činnost navíc pozvedne energii Vašeho vztahu. Vy co jste  single, využijte svoje sociální cítění a zapojte se do komunitních projektů, díky kterým navážete nové vztahy.

Ryby (19. února – 20. března):

Oddejte se romantickým gestům a zapojte něhu do vyjádření lásky svému protějšku. Zkuste být iniciátory nových společných zážitků, popusťte uzdu své fantazii, jak vrátit romantiku a vášeň do Vašeho vztahu. Pokud jste nezadaní a lákají Vás duchovní či spirituální akce, vrhněte se do nich.

Beran (21. března – 19. dubna):

Vaše vášeň a sebevědomí budou v únoru obzvláště patrné především v milostném životě. Využijte tuto energii k romantickým gestům  a překvapením. Prohlubte komunikaci s partnerem a udělejte si čas na společné aktivity. Pokud jste sigle, buďte otevření novým známostem a spontánním dobrodružstvím.

Býk (20. dubna - 20. května):

Vyjádřete svoji lásku praktickými gesty. Je čas začít budovat opravdu stabilní základy vztahu a citové spojení mezi Vámi. Pro nezadané je únor skvělým časem pro seznámení. Vyhledávejte příležitosti a účastněte se aktivit, které mohou být prvním krokem k poznání někoho nového.

Nezadaní se v únoru mohou seznámit, je čas tedy vyrazit na aktivity, kde můžete někoho poznat
Nezadaní se v únoru mohou seznámit, je čas tedy vyrazit na aktivity, kde můžete někoho poznat | Zdroj: monkeybusiness / Depositphotos

Blíženci (21. května – 20. června):

Jste od přírody zvědaví a tato Vaše vlastnost může být klíčem k posílení citových vazeb ve vztahu. Otevřete brány novým koníčkům, plánujte nové společné cíle a postupnými krůčky je plňte. Pokud momentálně partnera nemáte, je nejvyšší čas otevřít se novým komunitám a sociálním příležitostem, kde se jednoduše seznámíte.

Rak (21. června – 22. července):

Únor bude o emocích, které jste před sebou dlouho skrývali. Je čas mluvit o společných snech a cílech a vytvořit konečně pevný základ pro společnou budoucnost. Vy, co jste nezadaní, ponořte se hlouběji do svých potřeb, dělejte věci, které Vás uklidňují, a buďte otevření jakémukoli kontaktu, který je Vám příjemný.  

Lev (23. července - 22. srpna):

Vaše láska ke kreativitě a zábavě tento měsíc pokvete. Vytvořte si zábavné a romantické chvíle se svým partnerem. Vyjádřete svou kreativitu a lásku pomocí speciálních gest. Vy, co jste svobodní, dejte zelenou společenským akcím a aktivitám které Vás baví, buďte sebevědomí a vyjádřete svou jedinečnost.

Panna (23. srpna – 22. září):

Vaše pozornost věnovaná detailům bude v romantických vztazích důležitá. Vyjadřujte svoji lásku malými, ale smysluplnými gesty. Je také důležité mluvit s partnerem o svých pocitech. Nezadaní, zaměřte se na své cíle a jakoukoli příležitost využijte k projevu lásky Vaší polovičce. Vy, co jste single, poznávejte nové lidi prostřednictvím společných zájmů a aktivit.

Váhy (23. září – 22. října):

Zaměřte se na hledání kompromisů, využijte Vaší schopnosti udržovat klid ve vztazích. Harmonie a rovnováha jsou klíčové pro láskyplný vztah. Svobodní, využijte svou smyslnost a krásu k získání nové lásky. Účastněte se uměleckých akcí nebo komunitních projektů, kde se můžete setkat s podobně smýšlejícími lidmi.

Štír (23. října – 21. listopadu):

V únoru bude Vaše vášeň obzvláště intenzivní. Vyjádřete své hluboké pocity a otevřeně mluvte se svým partnerem. Tento měsíc je vhodný pro obnovu a prohloubení intimity. Jako single využijte svoji vášeň a tajemnost k upoutání pozornosti.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince):

Začněte s partnerem podnikat a objevovat nová místa, nové zájmy a přidat do Vašeho vztahu více zábavy a smíchu. Vy, co jste ještě single, zažehněte zvědavost a věnujte se novým koníčkům, které Vám přinášejí radost, protože právě při nich můžete narazit na stejně naladěného člověka.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna):

V únoru dejte maximum do toho, abyste si s partnerem vybudovali pevné pouto, ve kterém budete cítit jistotu a bezpečí. Svoji lásku vyjadřujte prostřednictvím loajality a oddanosti. Pokud jste svobodní, možná někdy ztrácíte naději, ale nevěště hlavu, únor může být právě tím měsícem, kdy i Vy naleznete svoji spřízněnou duši, jen mějte oči otevřené.

Zdroje článku: