Víte, které 4 typy Berana můžete potkat?

Víte, které 4 typy Berana můžete potkat?
Člověk narozený ve znamení Berana se může zdát jako někdo, kdo si neváží žádné živé duše. To je však pouze pocit ostatních lidí. Berani mají rádi lidi, kteří jsou upřímní a na které je spolehnutí. Ale jaký je mezi nimi rozdíl? Podívejte se na 4 typy Berana, které můžete v životě potkat.

Riskující

Všichni Berani si rádi zariskují, aby si dokázali, že jsou ještě stále dobří ve všech oblastech života, avšak tento typ Berana riskuje mnohem více než ti ostatní. Dá se říci, že se narodili proto, aby celý život riskovali, a nepřestanou riskovat ani za předpokladu, že budou zvoleni nejschopnějším člověkem v celém vesmíru.

Tito jedinci riskují hlavně proto, aby rozšířili své názory a získali nové zkušenosti. Riskují také proto, aby si dokázali, že oni nejsou bojácní. Kvůli svému potěšení z výhry jsou dost často neopatrní, což je může přivést do nejednoho problému. I ten problém berou jako další výzvu, jsou nepoučitelní.

Nebojácný šéf

Pokud si myslíte, že váš známý Beran posouvá sebevědomí Beranů na úplně jinou úroveň, patří do tohoto typu. Pokud se kolektiv nedokáže dohodnout, kdo bude vůdcem nějakého projektu, tento člověk je prvním, kdo se přihlásí, a pokud bude mít nějakého soka, udělá a řekne všechno pro to, aby byl zvolen vůdcem on a nikdo jiný.

Tento typ lidí je dobrý ve všem, co udělá a čeho se dotkne, což někdy může působit poněkud obtěžujícím dojmem, avšak dělá to z něho toho nebojácného šéfa, kterého si každý přeje mít po svém boku. Tohoto Berana lidé následují zcela dobrovolně, protože ho chtějí následovat.

Všichni berani si rádi zariskují, Zdroj: BLACKDAY / Shutterstock

Starý mládenec

Staří mládenci jsou ve svém nitru stále mladí. Nikdy jim nedojde energie, vždy jsou plni smíchu. Jejich vrstevníci jim častokrát závidí, protože se zdá, že tito jedinci nikdy nestárnou, alespoň ne ve svém nitru. Na druhou stranu, pokud se jim něco nedaří, chovají se hodně dětinsky.

Kňučí a trucují, pokud se jim nedaří, stejně jako to dělají malé děti. Pokud se k nim nezachováte nejlépe, s největší pravděpodobností odejdou někam, kde si myslí, že se s nimi bude zacházet lépe. Nečekají, až si uděláte čas na omluvu, protože by to byla pouze ztráta jejich drahocenného času.

Král večírků

Kam tento typ Berana přijde, tam se člověk rozhodně nenudí. Nejvíce je možno je zahlédnout na večírcích, kde se postarají o zábavu. Mají kolem sebe společenskou a veselou auru, tudíž večírek je místo, kam se budou uchylovat, pokud se potřebují odreagovat od všedního života a užít si nějakou tu zábavu.

Pokud půjdete někam na večírek a hlavní slovo bude mít povětšinou jeden člověk, je to tento typ, pokud se narodil ve znamení Berana. Nuda pro něj neexistuje, neustále se stará o tu správnou zábavu.

Zdroj článku: