Tato znamení zvěrokruhu jsou nejlepšími přáteli

Tato znamení zvěrokruhu jsou nejlepšími přáteli
Podpora v podobě dobrého přítele je ten největší dárek, který můžeme ve zlých dobách dostat. Někteří lidé se na vás ve zlých časech vykašlou, zatímco jiní jsou těmi nejlepšími přáteli, na něž se můžete vždy spolehnout. Jestli vás přítel podrží, to závisí také na jeho datu narození. Která znamení jsou těmi nejlepšími přáteli?

Beran (21. března – 19. dubna)

Obvykle máte velký okruh přátel, ale máte také několik blízkých přátel a vynakládáte velké úsilí, abyste si toto přátelství udrželi. Jste ten typ lidí, který si ze svého nabitého programu vybere dostatek času na trávení volna s přáteli. Stojíte po boku svých přátel v době potřeby bez ohledu na to, co se děje.

Býk (20. dubna – 20. května)

Nikdy neopustíte své přátele. Dáváte jim tvrdou lásku, když to bude potřeba. Pomáháte ostatním stát při zemi, když se věci vymknou kontrole. Jste cílevědomí přátelé, a ostatní ve chvíli, kdy to potřebují, nasměrujete správným směrem.

Blíženci (21. května – 21. června)

Jste přesně ten přítel, kterého ostatní potřebují. Děláte ti nejlepší kamarádi ve zlých časech a znáte dokonalé řešení dramatického problému vašich přátel a jste také důvěryhodní. Lidé se nemusí bát, že budou před vámi zranitelní, protože toho nikdy nevyužijete.

Lev (23. července – 22. srpna)

Jste rození vůdci, což znamená, že máte spoustu přátel a fanoušků, ale je jen pár lidí, kteří jsou součástí vašeho života z dlouhodobého hlediska. Budete stát po boku svého přítele v těžkých časech bez ohledu na to, jak dlouho. Pokud vaši přátelé nezlomí vaši důvěru, nezraní vás nebo vás nezradí, budete jim vždy nápomocní.

Váhy (23. září – 23. října)

Míváte fajn partu celoživotních přátel. Jste od přírody společenští lidé a nacházíte si neustále nové přátele, ale to neznamená, že zapomenete na své staré přátele. Vážíte si svých starých přátel a děláte vše, co je potřeba k udržení vašeho přátelství a lásky.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

O vašem znamení je známo, že je velmi soustředěné, spolehlivé, trpělivé a podporující. Nechcete velký společenský kruh; jste naprosto spokojení, když máte jen pár blízkých přátel. Jste lidé, kteří lidem vždy budou stát za zády a při nich, a nejste ten typ lidí, který odejde bez jakéhokoli vážného důvodu.

A pokud vás zajímá, jaké znamení se hodí pro přátelství k tomu vašemu, pokračujte ve čtení.

 

Beran (21. března – 19. dubna)
Hodí se k vám Blíženci a Střelci.

Býk (20. dubna – 20. května)
Spřátelíte se s Rakem a Pannou.

Blíženci (21. května – 21. června)
Svůj komunikační talent uplatníte s Beranem a Lvem.

Rak (22. června – 22. července)
Nejvhodnější znamení pro přátelství s vámi jsou Býk a Ryby.

Lev (23. července – 22. srpna)
Šťastni budete s Blíženci a Váhami.

Panna (23. srpna – 22. září)
Vyhledejte přítomnost Býka a Kozoroha.

Váhy (23. září – 23. října)
Svou klidnou mysl posílíte s Vodnářem a Lvem.

Štír (24. října – 21. listopadu)
Potěší vás Kozorozi a Ryby.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)
Podporu najdete v Beranovi a Vodnářovi.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)
Vždy vás podrží Panna a Štír.

Vodnář (20. ledna – 18. února)
Můžete se svěřit Vahám a Střelci.

Ryby (19. února–20. března)
Své neklidné myšlenky sdělte Rakovi a Štírovi.

 

Zdroje:

Zdroj článku:
  • www.pinkvilla.com