Tarot nese nové příležitosti:  Beranům se zadaří vše, na co sáhnou, Ryby si užijí lásky a citů

Tarot nese nové příležitosti:   Beranům se zadaří vše, na co sáhnou, Ryby si užijí lásky a citů
Smělý vstup do srpna sice nepotěšil počasím, ale na poli budoucnosti je naprosto jasno, jen občas nějaký drobný mráček. Čeká nás poměrně úspěšný týden, během kterého máme možnost učinit pokrok. 

Pro tento týden vše zastřešuje karta Páže hůlek. Ta nás vede k nové cestě, novému směru, poznání a postupu za svými cíli. Nemožné se děje právě teď, to, čeho jste se obávali, nyní máte možnost hravě zvládnout. Postavte se svým strachům a pokročte vpřed, aby byl týden završen tak úspěšně, jak předvídá. 

Beran (21.3. - 20.4.) 

Šestka pohárů 

Všechny oblasti vašeho života jsou na skvělé vlně. Čekají vás dobré zprávy a pozitivní dny, které vám mohou pomoci zrealizovat některé své odvážné sny nebo projekty, na které jste si doteď netroufli. Jediným problémem může být minulost. Nevažte se k ní, naučte se ji použít pro lepší budoucnost. Věčné pátrání v tom, co bylo, vás jen zpomaluje, a to vy nechcete.  

Býk (21.4. - 20.5.) 

Pětka mincí 

Vaše budoucnost vypadá nyní vybarvená do růžova. Těžké časy jsou za vámi, ale nezapomínejte na ty, kteří stáli při vás. Říci si o pomoc nebo radu není žádná ostuda. Břemeno, které z vás tím spadlo, vypustí vaši dobrotu a charisma. Tentokrát můžete být vy tím, kdo pomůže jinému. Máte ideální čas, v práci se vám daří a bude i odměna. 

Blíženci (21.5. - 21.6.) 

Královna hůlek 

Pořád jste v letní náladě, těšíte se ze společnosti, kterou umíte okouzlit i pobavit. Mezi lidmi, kteří smýšlejí podobně je vám teď nejlépe, vzájemně se inspirujete, což vás naplňuje. V práci to totiž tak báječné nebude. Vaše ideály narazily na realitu a je jen na vás se s tím nějak vyrovnat. Nemalujte si vzdušné zámky a zůstaňte hezky při zemi. Vždyť i tady je krásně. 

Smiřte se s realitou
Smiřte se s realitou | Zdroj: AntGor / Shutterstock

Rak (21.6. - 22.7.) 

Kouzelník 

Čeká vás aktivní a nabitý týden, který vás ale na konci odmění radostí. Doma i v práci budete v jednom kole, pro vás je to znak, že jste potřební. Cestování bude příjemné a bez zádrhelů a vy můžete v klidu rozmýšlet, jak využít svůj talent. Vaše vnitřní energie je na vrcholu a požene vás kupředu. Užívejte si a o radost se podělte se svými blízkými. 

Lev (23.7. - 22. 8.) 

Královna pohárů 

Poslední dobou vás možná okolí odrazovalo od některých smělých plánů, ale pokud si i nyní stojíte za svým, jděte do toho. Nebojte se vyjádřit svůj názor. Jen u vyřizování složitějších smluv a podobných záležitostí raději řekněte někomu o pomoc. Naletět je snadné a následky mohou bolet. Emočně budete citlivější, naslouchejte okolí a zkuste objektivně pomoci, jak to umíte. 

Panna (23.8. - 22.9.) 

Osmička mincí 

Po celý rok tvrdě dřete na svém životě a teď přichází pocitu úspěchu a štěstí. Daří se vám a život vám místo překážek dopřává dary. Nebojte si jich užít, je to odměna, kterou si zasloužíte. Vydolujte teď své kreativní já a zkuste se zdokonalit v něčem novém. Získáte obdiv, který vám dodá další inspiraci i motivaci. A vy na sebe budete hrdí. 

Váhy (23.9. - 23.10.) 

Císařovna 

Přemýšlíte o změně, ale nemáte dost odvahy ? Teď je správný čas na krok do neznáma. Buďte odvážní a dostaví se úspěch a možná i nějaký nový výdělek. Začíná pro vás týden plný překvapení a novinek. Zpomalte rychlý běh vašeho života a vychutnávejte si své okolí. Otevřete duši a všechny smysly a zjistíte, že krása je v každé drobnosti kolem vás. 

Štír (24.10. - 22.11.) 

Spravedlnost 

Je čas zbavit se strachu a nejistoty. Řada překážek, se kterými se potýkáte, je jen v mysli. Překonat se není snadné, ale někdy je to potřeba. Osud vás postaví před rozhodnutí, které může ovlivnit život váš i vašeho okolí a které může mít spojitost s minulostí. Věřte si, naslouchejte srdci a intuici a jednejte podle svědomí. Na konci čeká posílení a nové začátky. 

Střelec (23.11. - 21.12.) 

Věž 

Jste sice akční a nevyhýbáte se adrenalinu, přesto není vždy snadné se něčemu postavit. Potíže je ale lepší vypořádat hned, uvolníte se a život zase najede na veselou notu. Přicházející, náhlá změna vás děsí a zprvu vám přijde nemyslitelná, ale zrovna vy se svou dobrodružnou povahou přece nebudete utíkat. Je to cesta k pokroku, kdy se naučíte něco o sobě, svém životě a hodnotách. Nic neodkládejte, buďte klidní a přímí. 

Kozoroh (22.12. - 20.1.) 

Velekněz 

Začátek týdne bude vypadat hrozivě, ale nebude to tak strašné. Špatná pracovní atmosféra pramení z nejistot, které vy ale nemáte. Není proto třeba se nechat vtáhnout do negativismu. Rodina a přátelé vám pak náladu zlepší novým nápadem. Proč nevyzkoušet něco neotřelého a nevypustit trochu páru? Zaveďte doma třeba novou tradici pravidelné procházky. Obohatí to všechny. 

Vodnář (21.1. - 20.2.) 

Čtyřka mečů 

Skoky přes překážky jsou u konce a vy si můžete chvilku odpočinout. Budete potřebovat síly k rozhodnutí, které stojí před vámi. Tentokrát nemůžete zbrkle plánovat, je nutné zvážit všechny možnosti a následky. Po náročné době musíte nabrat síly a začít znovu s novou perspektivou. Udělejte si čas na uzdravení těla i duše. 

Ryby (21.2. - 20.3.) 

Šestka mincí 

Radost a štěstí vás ozařují jako aura a všude vnášíte pohodu. Přichází pro vás čas, kdy se dává i bere. Vy tak konečně budete ocenění pro pomoc, kterou poskytnete vždy a každému a budete si užívat náklonnost a lásku. Nepolevujte a pomáhejte, vše se vám vrátí. Jednání neodkládejte a budoucnosti se nebojte. Někdy je sice hůř, ale teď je líp a je třeba si to užít. 

Zdroje článku: