Tarotové karty na příští týden: Býci musí využít situace a Raci najít chybu sami v sobě

Tarotové karty na příští týden: Býci musí využít situace a Raci najít chybu sami v sobě
Čtete rádi horoskopy? Pojďme se společně podívat na netradiční horoskop v podobě výkladu tarotových karet. Na Lvy čeká láska, Panny pohnou se svým osudem a Štírům se začne dařit!.

Původně byly tyto karty používány ke společenské hře, později z tarotových karet naši předci předpovídali budoucnost. Využijme tedy jejich magickou moc a podívejme se, co nás čeká v následující dny.

Beran (21.3. – 20.4.)

Královna pohárů je ryze ženskou kartou, která ztělesňuje tradiční ženské stránky osobnosti. Otevřete se tedy svým touhám a pocitům, svěřte se svým nejbližším s tím, co vás trápí a dopřejte si den plný harmonie, štěstí, lásky a klidu.

Býk (21.4. – 20.5.)

Vše před vámi nyní leží jako na dlani a je jen na vás, jak toho využijete. Otevřete se všem možnostem a příležitostem, které se vám naskytnou. Buďte otevření stejně tak jako karta Vesmíru, která vás bude ovládat po celý tento týden.

Blíženec (21.5. – 21.6.)

Tento týden není vhodný k tomu, abyste se pouštěli do příliš ambiciózních projektů. To však neznamená, abyste nic nedělali. Naopak karta Devítka holí vám poskytne spoustu síly a energie k tvořivým projektům. Radí vám však, abyste u větších projektů vše důkladně promysleli, než se do nich pustíte.

Rak (22.6. – 23.7.)

Sedmička pohárů vám radí, abyste se konečně podívali do svého nitra a zkusili najít chybu sami v sobě. Poslední dobou totiž máte tendenci vinit své blízké, ale možná je čas k tomu, abyste se zamysleli sami nad sebou. Nemyslíte?

Lev (24.7. – 23.8.)

Láska v podobě karty Milenci vás bude obklopovat po celý následující týden, a tak si ji užívejte plnými doušky. Své city k ostatním projevujte svobodně, nezadržujte je a pro nezadané se naskytne příležitost v podobě nové lásky, která bude začínat neplánovaným milostným setkáním.

Panna (24.8. – 23.9.)

Pokud vás osloví někdo, kdo potřebuje pomoci, karta Šestka disků vám radí, abyste mu vyšli vstříc, vaše dobro se vám vrátí. Dejte si však pozor na to, abyste si touto pomocí sami neuškodili. Neslibte to, co splnit nemůžete.

Váhy (24.9. – 23.10.)

Tento týden budete mít odvahu na to pohnout svým osudem. Pokud jste ve své práci či doma s něčím nespokojení, v klidu si o tom promluvte a uvidíte, že vám bude vyhověno. Karta Sedmička holí vám totiž pomůže zvítězit nad všemi nesnázemi.

Štír (24.10. – 22.11.)

Na první pohled se váš život nevyvíjí tak, jak byste si představovali. Tarotová karta Sedmička disků vám však radí, abyste byli trpěliví, protože úspěch k vám brzy přijde. Ve vztahové rovině se možná objeví nějaké překážky, spolu je však zvládnete překonat.

Střelec (23.11. – 21.12.)

Trojka holí je kartou, která vám říká, že tento týden budete stát na pevných základech a všechna vaše rozhodnutí, která učiníte, budou správná. Proto byste maximálně měli využít přízně této karty. Navíc se budete těšit velké pozornosti opačného pohlaví, pozor však na žárlivost.

Kozoroh (22.12. – 20.1.)

Nemyslíte, že je teď skvělá doba k tomu vyzkoušet něco nového? Osmička holí vám doporučuje, abyste se nebáli nečekaných událostí, dočkáte se i dobrých zpráv. Pozor si možná dejte jen na vaši zbrklost a unáhlené jednání.

Vodnář (21.1. – 20.2.)

Eso pohárů je kartou určitého spojení mezi dvěma osobami. Je symbolem partnerského propojení, proto byste tento týden měli pro svého partnera přichystat nějaké překvapení. Nezadaní by měli vyrazit do společnosti, jelikož se jim naskytne skvělá příležitost doslova osudného setkání.

Ryby (21.2. – 20.3.)

Rozmrzelost a protivná nálada si vás tento týden sama najde. Čtyřka pohárů vás varuje, že možná tato vaše celková nespokojenost vyústí v něco nového. Pokud to tak opravdu cítíte a máte to dobře promyšlené, spalte za sebou mosty a začněte znova. 

Zdroj článku:
  • Autorský text