Štíři, víte, jaké jsou nejlepší a nejhorší možnosti vaší kariéry?

Štíři, víte, jaké jsou nejlepší a nejhorší možnosti vaší kariéry?
Jste Štír? Práce je pro Vás velmi důležitá a snažíte se být ti nejlepší z nejlepších. Může se však stát, že se zaměříte na špatnou oblast. V tomto článku se dočtete, v jaké oblasti Vás čekají nejlepší vyhlídky na zdárnou kariéru a jaké byste se naopak měli vyhnout.

Nejlepší možnosti Vaší kariéry

Detektiv či policista

Jedna věc, v níž jste opravdu dobří, je zachycení podezřelého chování již v počátcích. Společně s Vaší vysokou inteligencí a důvtipem je toto skvělý podklad k zahájení kariéry v oblasti vyšetřování. Policista či detektiv, pokud si vyberete tuto cestu, stanete se opravdu úspěšnými.

Psychiatr nebo psycholog

Rádi nasloucháte problémům jiných lidí. Pokud lidem důvěřujete, vždy vymyslíte unikátní řešení, které ve většině případů trvale vyřeší uvedený problém. Pracovat v oboru psychologie a zároveň pomáhat lidem, kteří nevidí jasně cestu, která vede ke klidnějšímu životu, může být Vaše velmi úspěšná kariéra.

Štíři, můžete pomáhat párům. Zdroj: wavebreakmedia / Shutterstock

Párový terapeut

Rádi mluvíte o sexu a všem s ním spojeném. Z tohoto důvodu můžete pomáhat párům, kteří si mezi sebou nerozumí, protože jste schopni probírat beze studu intimní témata. Navíc dokážete odhalit problém dříve než ostatní lidé. Rádi poskytujete rady, abyste pomohli lidem vést spořádanější a šťastnější život, tak proč na tom nepostavit svou kariéru? Pokud se bavíte o neplodnosti či intimních problémech celkově, snadno zjistíte, proč vztahy ostatních opravdu nefungují, a můžete začít s nimi pracovat na nápravě.

Soudní lékař

Běžně a rádi se bavíte o smrti, není to pro Vás téma, které by mělo zůstat navždy tabu. Naopak, vyhledáváte příležitosti, během nichž můžete povídat o smrti déle než několik minut. Neštítíte se mrtvol, které zemřely několik dní zpátky. Při této profesi lehce zjistíte příčinu smrti a také můžete využít svůj um při nepříjemné komunikaci s pozůstalými.

Specialista na plodnost

Nejenže jste dobří v tom, že dokážete lidem podat špatné zprávy tak, aby se psychicky nezhroutili, ale v tomto případě se můžete dobrat odpovědi, proč to nejde tak, jak si páry představovaly. Specialista na plodnost potřebuje být výřečný a musí se dobrat příčiny neschopnosti otěhotnět, Vy jste na to odborníci i bez praxe.

Štíři raději komunikují s lidmi, než aby je poučovali z knih. Zdroj: Jacob Lund / Shutterstock

Nejhorší možnosti Vaší kariéry

Učitel

Kariéra založená na opakování faktů jako papoušek Vás nikdy nepřitahovala, a tudíž se s největší pravděpodobností učitelem či lektorem nikdy nestanete. Raději komunikujete s lidmi, než abyste je poučovali moudry z knih. Máte rádi diskuze, ne mlčící děti, které nesmějí ani pípnout.

Lékař

Podobně jako učitel, tato kariéra je zaměřená převážně na faktech a jediné kloudné vysvětlení, proč byste svou kariéru zaměřili tímto směrem, je dobré finanční ohodnocení. Tato profese je pro Vás hotové peklo, poněvadž nic z Vaší osobnosti se nedá uplatnit na lékařské pracovní pozici.

Zdroj článku: