Čím bude říjnový úplněk, přicházející ve znamení Berana, zvláštní?

Čím bude říjnový úplněk, přicházející ve znamení Berana, zvláštní?
Kdy můžeme v letošním roce očekávat říjnový úplněk? Bude to přesně 9. října ve 22 hodin a 45 minut. Říjnový úplněk tentokrát přivítáme ve znamení Berana.

Říjnový úplněk, jinými slovy také dožínkový úplněk, přináší temnou a zároveň magickou sílu. Dožínkový úplněk bude mít zároveň vliv na naše zuby a celou hlavu. Dále může také ovlivnit tepny a jazyk.

Pokud má někdo problémy s migrénami či bolestmi zubů, měl by se před říjnovým úplňkem dovybavit léky od bolesti a měl by předem navštívit svého zubního lékaře. Během říjnového úplňku nám hrozí také úrazy. Měli bychom být proto opatrnější než kdykoliv jindy.

Říjnový úplněk bude ovlivněn znamením Berana, který mu dodá sílu a životní energii. Budete mít bojovnou náladu a budete cítit nápor energie. Pocítíte ohnivou aktivitu, průbojnost a chuť prosadit své já. Ukážete světu a svému okolí, že sami sebe a své názory dokážete prosadit a také si za nimi dokážete stát. Zaujmete svou originalitou, svým individualismem a svými zajímavými nápady.

Indiáni nazývají říjnový úplněk úplňkem loveckým. Je to z toho důvodu, že za jeho svitu pořádali lovy zvěře, kterou se zásobili na zimní období. Říjnový úplněk je také označován jako krvavý.

Zdroj: nednapa / shutterstock

Co nám může říjnový úplněk přinést? V první řadě je to odvaha a chuť prosadit se. Snažte se být za každou cenu trpěliví a nedejte šanci vztahovačnosti, pokud jí trpíte. Držte si zpět i svou agresivitu. Pokud emoce nezvládnete, můžete si zavařit na spoustu problémů. Během říjnového úplňku můžete pociťovat zvýšené napětí, impulzivitu a budete bojovat s pocity, že něco musíte, a budete neustále někam spěchat.

Vzhledem k tomu můžete jednat lehkomyslně a můžete si přivodit nejeden problém a komplikaci. Pokud řešíte závažná rozhodnutí, která vyžadují chladnou hlavu a preciznost, odložte je na pozdější období.

Pokud vás čeká podepisování smluv nebo rozhodování o jakýchkoliv závazcích, opět tyto úkony odložte na dobu po úplňku.

Během říjnového úplňku se budete pravděpodobně potýkat s hádkami a nepochopením ve vztazích. Při hádkách budete řešit věci, které nejsou zásadní a nejsou důležité. To ale uvidíte až zpětně a nejspíš si nebudete moct vzpomenout na důvod těchto hádek.

Říjnový úplněk velmi zásadně ovlivní partnerské vztahy. V tomto období se ve vašem životě může objevit nový vztah nebo vás stávající partner může požádat o ruku. Během říjnového úplňku můžete pocítit a prožít extrémní vášeň a zamilovanost. Prožijete bouřlivé emoce, které mohou velmi rychle zmizet. Tento stav nebude trvalý, ale bude nezapomenutelný. Jak už bylo řečeno, říjnový úplněk ovlivňuje hlavu. Dejte si velký pozor, abyste svou hlavu neztratili. V náporu emocí můžete snadno přijít o rozum.

Následně se můžete potýkat s melancholií a depresí. Proto je důležité, abyste si dopřáli čas pro relaxaci a odpočinek. Zajděte si třeba do sauny.