Ravenův horoskop pro zamilované na září: Blíženci, vám září přináší partnerský klid, Panny čeká milostné dobrodružství

Ravenův horoskop pro zamilované na září: Blíženci, vám září přináší partnerský klid, Panny čeká milostné dobrodružství
Ravenův horoskop pro zamilované na září je tu. Podívejte se, co si pro vaše milostné vztahy poslední letní a zároveň první podzimní měsíc přichystal.

Beran

Začátek září je velmi hektický, ale již po 9. září bude věnována pozornost otázkám partnerství. Ty se totiž začnou měnit. Pokud jste například plánovali podepsat smlouvu s partnerem nebo jste plánovali zasnoubení, můžete změnit datum, kdy tak učiníte. A věřte, že to bude ve váš prospěch. Konec měsíce bude znamenat velikou vzpruhu pro váš milostný život, máte se rozhodně na co těšit.

Býk

Ve vztahu se budete cítit velmi jistě, pozor na to, ať váš partner nenabude dojmu, že už o něj vlastně nestojíte. Pokuste se partnerovi proto nějak svou lásku a touhu dokázat, ideálně romantickým víkendem pouze ve dvou někdy v druhé půlce měsíce.   

Blíženci

Blíženci, vám září přináší partnerský klid a pohodu. Žádné velké partnerské rozepře se vás netýkají. Užívejte si společně strávených chvil s partnerem a neopomíjejte ani kamarády a rodinu. Osobně budete totiž trošku úzkostnější a být obklopen milovanými lidmi vám více než prospěje.

Rak

Raci, tento měsíc se s partnerem velmi sblížíte. Pokud ve vztahu byla nějaká nedorozumění či sváry, tento měsíc se vše vyjasní a uklidní. S partnerem si budete bližší než kdy dříve. Snažte se tuto atmosféru ve vztahu nezničit zbytečným vracením se k minulosti a užívejte si to, co máte tady a teď. 

Lev

Začátek září bude pro lvy, co se milostného života týče, naprosto nezapomenutelný. Kolem poloviny měsíce si dejte pozor na zbytečnou žárlivost a snažte se také vyhnout složitým vztahovým diskuzím, nemusely by totiž dopadnout ve váš prospěch. Pokud tuto fázi ustojíte, čeká vás na konci měsíce nezapomenutelná noc či víkend.

Panna

V září vás čeká mnoho milostných dobrodružství, pokud ovšem máte stálého partnera, snažte se vyhnout milostným románkům mimo vztah. Už tak na vás doléhají úzkosti a tímto byste si rozhodně nepolepšili. Vezměte místo toho partnera na nějaký zajímavý víkend, kde můžete bez výčitek veškerou sexuální energii vybít.

Váhy

S partnerem jste na jedné vlně, což je velmi dobrá zpráva. Komplikace mohou nastat u párů, které mají děti. Začátek školní docházky a případná změna školy může způsobovat více stresu, než si uvědomujete, zkuste se nad to povznést a uvědomit si, že partner není viníkem. Proto jej nepoužívejte jako hromosvod. 

Štír

Budete mít opět tendenci partnera opomíjet a upřednostňovat své zájmy. Není to letos poprvé a partnerovi brzy dojde trpělivost, dejte si na to pozor. Pomoci by mohly drobné projevy náklonnosti a lásky či milostná vyznání.

Střelec

Začátek měsíce září bude poněkud divoký, a to obzvlášť po sexuální stránce. Pak se ale situace změní a náhle se od sebe budete s partnerem vzdalovat. Nakonec (poslední zářijový týden) však opět naleznete společnou řeč a vše se vrátí do starých kolejí.

Společné chvilky v posteli, Zdroj: SasinTipchai / shutterstock

Kozoroh

V polovině měsíce si dejte opravdu velký pozor na ústa, ať svého partnera zbytečně neraníte. Mějte na paměti, že partner nemůže za vaše pracovní vyčerpání a frustraci a takové zacházení si rozhodně nezaslouží.

Vodnář

Milí Vodnáři, vy, kteří jste nezadaní, můžete právě v září najít nového vhodného partnera. Nevynechejte tedy žádnou příležitost k seznámení. Pokud vás kamarád pozve na večírek, kde kromě něj nikoho neznáte, odhoďte ostych a rozhodně běžte.

Ryby

Ryby budou tento měsíc hodně zahleděné do sebe. Zkuste zvážit, zda by nebylo dobré se o své trápení a starosti podělit s partnerem. Sdílená bolest je poloviční bolest. Koncem měsíce dojde k situaci, která prověří vaši partnerskou věrnost. 

Zdroje článku: