Jak se naučit znovu randit a oslovit opačné pohlaví?

Jak se naučit znovu randit a oslovit opačné pohlaví?
Pokud jste se svým partnerem už nějaký ten pátek, není vždy nejjednodušší tento vztah ukončit. Rozchod nikdy není zábavný, ale po čase pocítíte, že je znovu čas si někoho najít. Ale už opravdu nevíte, jak na to. Po krku stéká studený pot a vy jste najednou nejistí a máte trému. Tohle se vám už dlouho nestalo! Jak na seznámení?

Natrénujte si to!

Mluvit s cizími lidmi je někdy opravdu těžké. Zvláště, když je vám protějšek opravdu sympatický a vy chcete udělat dojem. Zkuste to tedy nejdříve virtuálně. Natrénujte si svou konverzaci na sociálních platformách a zjistěte, co při seznamování s ostatními lidmi vlastně chcete říct a co ne. Na chatu je totiž jedna skvělá věc, a tou je backspace! Vždy můžete nějakou blbost, která by z vás vypadla, jednoduše vymazat. To v reálné konverzaci bohužel možné není.

Zdroj: Autor: fizkes / Shutterstock

Každý jsme jiný

Tak zjistíte, co není vhodné na sebe hned prozradit a budete si to pamatovat, až přijde na řadu seznámení „face to face“. Budete už tak mít nacvičeny i ty nejlepší lichotky, o kterých na online platformě zjistíte, že opravdu fungují. Všechno je jenom otázkou praxe a perspektivy. Pokud jste opravdu stydliví, oslovte dopředu více protějšků, protože každý jsme samozřejmě jiní a co se líbí jednomu, nemusí se zase líbit druhému. Je třeba tak najít takový ten „zlatý střed“ komunikační úrovně.

Jdeme na to!

Věc číslo jedna – dýchejte! Než danou osobu oslovíte, 10× se zhluboka nadýchněte. Okysličíte si tak mozek a vaše tělo, a hlavně mysl se zklidní.

A je to tady … nastal den D a vy máte opravdovou schůzku. Nebo jste prostě jen narazili na někoho, kdo vás zaujal a nechcete ho jen tak nechat odejít. Věc číslo jedna – dýchejte! Než danou osobu oslovíte, 10× se zhluboka nadýchněte. Okysličíte si tak mozek a vaše tělo, a hlavně mysl se zklidní. Dále si uvědomte, že objekt vašeho zájmu je také jen obyčejný člověk, který může mít přesně ty samé pocity, co máte vy.

Tak seberte všechnu svou odvahu, a hlavně – v klidu!

Zdroj: autorský text