Horoskop pro samotáře na srpen 2022: Blíženci zatouží po poznávání nových míst, Kozorozi se odhodlají k plnění svých snů

Horoskop pro samotáře na srpen 2022: Blíženci zatouží po poznávání nových míst, Kozorozi se odhodlají k plnění svých snů
Trávíte rádi čas sami? Jste spíše introvertní povahy? Nebo jste jenom měli náročný červenec a potřebujete si na chvilku odpočinout od lidí? V tom případě je tento článek přímo pro vás. Náš horoskop pro samotáře vám poradí, jaké aktivity jsou vhodné pro vaše znamení!

Beran

V srpnu budete mít energie na rozdávání, proto nezůstávejte za dveřmi svého bytu a vyrazte ven! Ať už zvolíte vysokohorskou turistiku nebo krátké procházky lesem, pobyt na čerstvém vzduchu vám prospěje.

Býk

Býci, potřebujete si odpočinout. S prací to tedy nepřehánějte. Dejte průchod vlně kreativní energie, která vás obklopí. Zkuste malování podle čísel nebo třeba skládání origami. Zkrátka něco, u čeho dokážete vypnout.

Blíženci

Blíženci v srpnu zatouží po poznávání nových míst. Nebraňte se výletům po Česku ani dovolené u moře. Nebojte se říct ne, pokud se k vám na takovou cestu bude chtít někdo přidat. Nemusel by totiž chápat vaši touhu po klidu. Zvolte jedině takovou společnost, která s vámi bude na stejné vlně.

Rak

Milí raci, byť si obvykle užíváte samotu, zkuste v srpnu opustit svoji ulitu. Možná vám nové, zdravé vztahy udělají lépe než prázdný byt. Pokud nechcete opouštět svou komfortní zónu, věnujte čas třeba józe nebo procházkám.

Lev

Srpen se stane pro lvi měsícem, kdy je vhodná doba na navrácení k sobě. Rozmazlujte se. Zkuste se poohlédnout po nějakém last minute zájezdu. Vystupte ze své komfortní zóny a zkuste například nějakou západní zemi.

Panna

V srpnu byste měli dbát více na vaše fyzické, ale zejména duševní zdraví. Pozornost, kterou dáváte ostatním si nyní zasloužíte vy sami. Proto si udělejte volno a relaxujte. Nemějte výčitky, pokud se vám bude chtít jen být doma a koukat na filmy. Zasloužíte si to!

Váhy

Stejně tak váhy by měly věnovat pozornost zejména sobě. Nechtě věci plynout a do ničeho se nenuťte. V srpnu budete mít spoustu času naplánovat si svou budoucnost. Využijte ji, ať se v budoucnu nemusíte příliš zabývat rozhodováním.

Štír

Vztahy štírů mohou být v srpnu napjaté. A to ať už se jedná o ty přátelské, milostné či rodinné. Proto nepodléhejte tlaku, který vás nutí trávit čas s lidmi. Potřebujete dobít svou energii, abyste jim v budoucnu mohli dávat maximum.

Střelec

V srpnu vás čeká mimořádný příliv energie a vitality. Zkuste o věcech tolik nepřemýšlet a zkrátka jednat. Cítíte, že si potřebujete rozšířit obzory, proto si zkuste na dovolenou vzít knížky, na které přes rok nemáte tolik času.

Kozoroh 

Toužíte prozkoumat spoustu nových oblastí života, ale dosud na nové zájmy nebyl čas. V srpnu se konečně odhodláte k plnění svých snů. Začít můžete zaplacením online kurzu, čtením knih či návštěvou míst, která vás už dlouho fascinují.

Vodnář

V srpnu vás možná pohltí touha vyrazit na výlet či dovolenou bez rodiny, přátel i přítele. Přestože pro vás nebudou mít pochopení, stůjte si za svým a vyrazte. Čas pro sebe nutně potřebujete.

Ryby

Nepříjemní lidé by vás v srpnu mohli rozčilovat více než obvykle, nemějte proto výčitky, když budete chtít trávit čas sami v pohodlí doma. Udělá vám radost vaření, sledování dokumentů či poslech oblíbených podcastů.  

Zdroje článku: