Přimějte Berana, aby se do Vás zamiloval! Asi není možné nikoho přinutit, ale můžete získat alespoň potřebné sympatie

Přimějte Berana, aby se do Vás zamiloval! Asi není možné nikoho přinutit, ale můžete získat alespoň potřebné sympatie
Návod, jak přimět osobu, aby se do Vás stoprocentně zamilovala, neexistuje a není možné danou osobu přinutit, aby k Vám něco cítila. Nicméně se v její přítomnosti můžete začít chovat tak, abyste jí byli sympatičtější. V tomto článku se zaměříme na to, co dělat, abyste donutili Berana si Vás všimnout a přemýšlet o Vás.

Nechte ho, aby Vás lovil

Beran má rád, když může s někým soutěžit, což se odráží ve způsobu, jakým chce, abyste se důvěrněji seznámili. Nenechte se ulovit okamžitě, zjistil by, že nejste soutěživý typ, a rázem by o Vás přestal mít zájem.

Pokud by byl s člověkem, který není soutěživý, vztah by pro něj okamžitě přestal mít smysl, naopak by se pěkně nudil. A to přeci nechcete. Ztěžujte mu jeho záměr Vás ulovit, zamiluje se do Vás pravděpodobněji.

Začněte s ním flirtovat

Pokud si Vás Beran nevšímá, nejspolehlivější způsob, jak zařídit, aby si Vás všiml, je začít s ním nevinně flirtovat. Nesmíte to však přehánět, musíte mu dát pocit, že si Vás všiml on z vlastního rozhodnutí.

Stejně jako v předchozím bodě, i zde platí, že se nesmíte nechat okamžitě ulovit. Trocha těch „nevinných“ a nejednoznačných slov však neuškodí a zařídí, že o Vás začne mít zájem, nebo na Vás bude alespoň myslet, což pro začátek stačí.

Nechte ho, aby byl Vaším hrdinou

Projevujte mu mírnou náklonnost. Pokud Vám pomůže, dejte mu najevo, že si jeho pomoci vážíte a bez něho byste to nedokázali. Nechte ho, aby byl tím dominantnějším z vás dvou. Správně zvolený kompliment ho zahřeje u srdíčka a způsobí, že o Vás začne mít velký zájem.

Předstírejte, že něco nedokážete udělat a zrovna on je tím nejlepším člověkem z celého okolí, který by to mohl dokázat. Vždy mu pokorně poděkujte a pochvalte ho, jak je šikovný. To zvýší jeho sebevědomí a možná o Vás začne přemýšlet jako o potenciálním partnerovi.

zdroj: Rido / Shutterstock

Mluvte přímo k věci a buďte upřímní

Výše jsou popsány nevinné návrhy, díky kterým si Vás Beran všimne. Pokud však dojde ke komunikaci a zeptá se Vás na přímou informaci, kterou o Vás touží vědět, ujistěte se, že mu říkáte čistou pravdu a ani trochu si ji nepřibarvujete.

Pokud to mezi vámi bude vypadat nadějně, ale on poté zjistí, že jste mu neřekli úplnou pravdu, nebude mu to připadat roztomilé ani romantické, naopak o Vás lehce ztratí zájem. Beran si váží upřímnosti svého partnera i všech lidí kolem sebe, a pokud mu zalžete, projevíte se jako člověk, na kterého nemůže být spolehnutí.

Co říci Beranovi, aby o Vás začal stát

Neměli byste rozhodovat vždy sami za sebe, Beran ocení, když mu dovolíte rozhodnout se za Vás. Projevíte mu tak svou důvěru. Též mu naznačte, že bez něho byste byli v momentální situaci ztracení. Tím mu pochválíte jeho moudré rozhodnutí.

Zdroj článku:
  • autorský text