Narodili jste se ve znamení Býka? Přečtěte si, jaká je Vaše povaha, schopnosti, klady i zápory

Narodili jste se ve znamení Býka? Přečtěte si, jaká je Vaše povaha, schopnosti, klady i zápory
Býci mají velmi přátelskou povahu. Každý by měl mít ve svém životě býka! A pokud jste to vy, buďte na to hrdí. Více informací o býcích si můžete přečíst v článku.

Jaký typ člověka je Býk?

Obvykle jsou spokojeni s tím, jak se věci mají. Ztělesňují stabilitu. Sedí v trávě a obdivují vánek. Když se zdá, že se všechno ostatní rozpadá, jsou oázou klidu, skálou spolehlivosti. Orientují se na fyzický svět. Mají sklon k uzemnění a logice. Milují rutinu a dbají na své pohodlí. Rádi mají vše pod kontrolou. Jsou trpěliví a stálí a jejich materialismus je prodloužením jejich snahy o stabilitu.

Jakmile se jednou dostanou do zajetých kolejí, je pro ně obtížné z nich vystoupit. Předmět v pohybu zůstává v pohybu. Objekt v klidu zůstane v klidu. Oceňují krásu. Naladěni na fyzický požitek. Mají rádi, když jsou věci předvídatelné.

Jsou naprosto spokojení, když jedí stále stejné jídlo nebo nosí týden v kuse stejné oblečení. Dávají přednost tomu, aby věci byly konzistentní, než aby byly chaoticky dobré. Rádi objevují, co je nejvíc baví, a pak to dělají do krajnosti.

Jsou to půvabní a pilní pracanti. Mohou být tvrdohlaví, neústupní a pevně nastavení, ale jsou také skvělými posluchači a velmi spolehliví. Býci mohou naprosto věčně pokračovat. Nikdy se necítí unavení. Jsou jako stroje. A ať se na ně vrhne cokoli, nevyhnutelně překonají překážky, protože se již připravili na všechny eventuality. Jsou to ručně stavěné nákladní vozy, které se nikdy nepokazí. Jsou neprůstřelnou vestou, která se nikdy neprotrhne.

Data: 19. dubna – 20. května

Prvek: Země

Vládnoucí planeta: Venuše

Vlastnosti: Chce se jen mazlit, každý den nosí stejné oblečení, nesnáší velké změny

Slavní: Karl Marx, Audrey Hepburn, William Shakespeare

Jaké jsou špatné vlastnosti Býků?

Špatné vlastnosti Býků souvisejí s jejich materialistickými sklony. Někdy jsou až příliš odhodlaní dosáhnout materiálního úspěchu. Nejsou imunní vůči chamtivosti. Mohou být lhostejní k potřebám druhých, pokud jsou motivováni k dosažení vlastních cílů. Nereagují na kritiku. Dokonce ani ne tak, že by na ni reagovali negativně, ale jako by byli z cementu a jakákoli zpětná vazba se od nich jen odrážela. Nepohnou se z místa.

Mohou se stát tvrdohlavými a neústupnými a mají problém naslouchat druhým lidem. Mohou být jako býk, který uvízl v bahně a není schopen vidět širší souvislosti. Jsou pomalí v jednání a mohou být příliš zaujati okamžikem, než aby viděli potenciál něčeho většího. Mohou být také lehkomyslní, zejména když jsou mladí. Bojují s přílišnou oddaností neřestem. Neznají umírněnost. Jakmile se rozhodnou, že se jim něco líbí, jdou do toho naplno.

Jak svést Býka

Pozvěte je na piknik do odlehlého háje. Ujistěte se, že pomazánka je bohatá a víno kvalitní. Řekněte slova: „Hledám někoho, s kým bych se mohl usadit.“ Vyzkoušejte si, že se vám to líbí. Po dvou týdnech chození se k sobě nastěhujte.

Zamilovávají se Býci rychle?

Býci nejsou ve své náklonnosti lehkomyslní. Zamilovávají se postupně. Mají velmi silné city. Když se zamilují, věci se relativně rychle stanou vážnými a trvají dlouho. Obvykle mají svůj vlastní rozum a spíše se zamilují, protože to cítí správně než z libovolného důvodu typu „jsou roztomilí“. Jejich milostný život je zakořeněn na základech uznání a úcty.

Býci si jsou velmi dobře vědomi lidí, které milují, a velmi rádi o nich přemýšlejí. Neříkají často „miluji tě“, protože by vám to raději dali najevo. Není pro ně snadné opustit někoho, koho milují. Neodejdou snadno a místo toho se snaží vše vyřešit, jak nejlépe dovedou.

Kdo je Býkův nejlepší přítel?

Býk se přátelí s každým. Ve skutečnosti si příliš nevybírají, s kým se přátelí. Pokud se k nim někdo chová hezky, je jejich přítelem. Mají tendenci se sdružovat s lidmi, kteří mají stejné zájmy a temperament. Netvoří nutně kliky, ale mají vrozený přehled o tom, s kým se budou hodit. Pokud si novým člověkem nejsou jisti, dají mu čas a prostor, aby zjistili, zda je hoden jejich času. Býci jsou velmi pomalí v posuzování.