Když mají oba partneři zelené oči, hodí se k sobě?

Když mají oba partneři zelené oči, hodí se k sobě?
Napadlo vás někdy, že barva vašich očí určuje váš charakter? Podle výzkumu amerických vědců souvisí vnitřní síla člověka s barvou jeho duhovek. Ale co milostná kompatibilita, kterou lze na základě takové teorie stanovit? Hodili by se k sobě dva zelenoocí partneři?

Jací jsou zelenoocí lidé ve vztazích k druhým?

Soulad se sebou samým je pro zelenooké partnery to hlavní. Muž se zelenýma očima představuje neochvějnou oporu pro svou rodinu a je patronem všech, které chrání. Zelenooká žena zase vždycky přispěchá na pomoc těm, co ji potřebují. Tito lidé chtějí být milováni a svému partnerovi dávají spoustu lásky.

Zelenoocí partneři si skvěle rozumějí a podporují se

Když se sejdou dva lidé se zelenýma očima, měli by si dokonale rozumět v lásce i manželství. Jsou totiž oba upřímní a dokážou sdílet vše, co se odehrává v jejich duších, ba i ve sprše. V každé situaci se budou vzájemně podporovat a nikdy jeden druhého neodsoudí. Jestliže se jeden bude cítit špatně, může se bez obav vyplakat tomu druhému na rameno.

Neexistují pro ně žádná tabuizovaná témata konverzace. Upřímnost je základním stavebním kamenem oboustranné spokojenosti. Pokud máte vy i váš partner zelené oči, vždy se u toho druhého setkáte s pochopením a přijetím, ale zároveň si dejte pozor, abyste si od sebe čas od času odpočinuli. Budete-li spolu trávit každou volnou chvíli, nakonec si zevšedníte.

Budete-li spolu trávit každou volnou chvíli, nakonec si zevšedníte, Zdroj: Roman Samborskyi / Shutterstock

Dlouhodobý vztah může ohrozit nuda i žárlivost

Odměřený život a žárlivost by mohly jinak úspěšné soužití narušit. Zelenooký pár by tedy měl udělat všechno pro to, aby si společný život zpestřil a nezavdával žádné důvody k žárlivosti. Bude-li jí příliš mnoho, mohla by vyústit v permanentní boj a rozpory. V takových situacích bývají dovolené všechny zbraně. Zelenoocí partneři se čas od času pohádají i kvůli maličkostem, vždyť jsou to koneckonců skoro stejné povahy. Dlouhodobý závazek, třebaže postavený na důvěře a lásce, by časem mohl vyústit v nudu a kdysi vášnivé emoce se pozvolna otupí. Proto je třeba vztah neustále osvěžovat.

 

Zdroje: