Nejšťastnější den příštího týdne podle Vašeho znamení: Kozorozi jednou na vlně experimentů a na Blížence čeká nečekané překvapení

Nejšťastnější den příštího týdne podle Vašeho znamení: Kozorozi jednou na vlně experimentů a na Blížence čeká nečekané překvapení
Příští týden bude obecně pro většinu znamení relativně dobrý. Bude vhodný ke zkoušení nových věcí a sbírání nových zkušeností. Představivosti se meze nekadou a pokud již delší dobu s něčím otálíte, teď je vhodná doba se do toho pustit.

Beran (21.3. - 20.4.)

Pro Berany bude dnem, který jim může přinést velké štěstí úterý. Pravděpodobně Vám v tuto chvíli jen chybí důležité informace, ale jejich zdroj je již na blízku. Mějte důvěru a vyčkejte, nové poznatky Vás v mnohém uklidní a navedou tím správným směrem.

Býk (21.4.-21.5.)

Připravit, pozor, teď! Nastal nejlepší čas chopit se příležitosti a následovat volání srdce! Zejména ve čtvrtek Vás to bude přímo nutit vzít osud do vlastních rukou a převzít zodpovědnost za svůj život. Beze strachu se této potřebě poddejte a uvidíte, že Váš život se téměř ihned změní k lepšímu.

Blíženci (22.5.-21.6.)

Na Blížence čeká ve středu neočekávané překvapení. Vrátí se jim síla do žil, budou plní radosti a životní energie. Ač možná předcházející dny nebudou úplně jednoduché, ve středu se budete cítit opravdu naplněni a bohatí ve všech sférách. 

Rak (22.6.-22.7)

Ve středu dojdete k poznání, že jste do této chvíle nenaplňovali svůj plný potenciál a odhalí se Vám nové neprobádané možnosti. Dokážete toho mnohem víc než si myslíte. Věnujte se svému poslání!

Lev (23.7.-22.8.)

Lvi by se na rozdíl od ostatních znamení měli držet na uzdě. Netlačte na pilu, nespěchejte a vyčkejte na nejvhodnější okamžik ohledně rozhodnutí, která se Vám teď honí hlavou. Když zkrotíte svou impulsivitu, v neděli Vám to přinese zasloužené ovoce.

Pokud se vám honí hlavou nějaké rozhodnutí, nespěchejte a vyčkejte na nejvhodnější okamžik
Pokud se vám honí hlavou nějaké rozhodnutí, nespěchejte a vyčkejte na nejvhodnější okamžik | Zdroj: IgorVetushko / Depositphotos

Panna (23.8.-22.9.)

Měli byste si zachovat odstup. Zaměřte se na svá přání a neberte si věci přehnaně osobně, již v sobotu uvidíte, že jste pod ochrannou vyšší moci, která nedovolí, aby se Vám stalo něco špatného. Naplní Vás to pokorou a nekonečnou láskou.

Váhy (23.9.-23.10.)

Zejména v neděli se bude Vahám dařit na co sáhnou. Obzvláště v oblasti mezilidských vztahů bude tento den magický. Pokud dojde k novým seznámením, bude se jednat o osoby, které budou mít ve Vašem životě velký spirituální význam.

Štír (24.10.-22.11.)

Úterý bude pro Štíry velmi positivní den. Naskytne se Vám pomoc, kterou jste již dlouho potřebovali a ovládne Vás díky ní nový pocit jistoty a porozumění.

Střelec (23.11.-21.12.)

V pondělí a úterý budete mít hravou náladu! Budete velmi příjemnými společníky a lidé budou vyhledávat Vaši přítomnost. Dopřejte jim svůj čas, bude to pro všechny strany léčivé a obohacující.

Kozoroh (22.12.-20.1.)

Kozorozi jsou již delší dobu v období vhodném pro experimenty. Zaměřte se na to po čem opravdu toužíte a zahoďte podlední zbytky strachu. Nebojte se vrhnou do věcí po hlavě, poslouchejte svou intuici, radí Vám dobře! A to zejména ve čtvrtek.

Vodnář (21.1.-20.2.)

V sobotu uděláte nejlépe, když si uděláte čas na přátele a známé. Nebojte se zúčastnit společenských akcí, velmi si to užijete a možná se Vám otevřou nové nečekané možnosti. Budete se cítit ve své kůži, zažijete pocit oblíbenosti a to Vám přidá na sebevědomí do dalších dní.

Ryby (21.2.-20.3.)

Ve středu se opravdu nemusíte bát snít! To co si v tento den osoby ve znamení Ryb usmyslí, to se stane skutečností. Možná v sobě máte bláznivé tužby a představy, v tento den se zhmotní!

Zdroj článku:
  • Autorský text