Nahlédněme společně do budoucnosti: Orisha horoskop na rok 2024

Nahlédněme společně do budoucnosti: Orisha horoskop na rok 2024
Rok 2024 se nám pomalu, ale jistě blíží a s ním přichází spousta nových příležitostí, výzev a změn v našich životech. Pro Vás, kteří věříte v Orishy a jejich vliv na osud a životní cesty, může být zajímavé podívat se, co nám může tento rok přinést.

Božstva a duchové Orishové představují v afrických, zejména v tradiční nigerijské, náboženské praxi významnou roli. Podívejme se, jak by mohli ovlivnit vaši cestu v roce 2024 podle toho, jaké jste znamení.

Yemoja (Ryby - 19. února - 20. března)

Yemoja představuje matku a ochránkyni všeho živého v tradičním nigerijském náboženství Yoruba. Rok 2024 může být pro ryby velmi emocionální. Yemoja vám může pomoci nalézt rovnováhu mezi emocemi a rozumem. Bude to pro vás rok plný prozkoumávání a ponořování se do hlouby vaší duše a hledání smyslu života.

Oshun (Beran - 21. března - 19. dubna)

Oshun znázorňuje bohyni lásky, krásy a prosperity. Pro berany bude rok 2024 o hledání nové lásky. Pokud jste nezadaní, může vám do cesty přijít i spousta nových nabídek na vztah. Oshun vám může přinést novou lásku do života nebo posílit stávající vztahy. Avšak můžete pocítit i nutkání více o sebe pečovat a hýčkat se, což má bohyně taktéž vyzařovat. Naskytnou se vám také příležitosti k financiálnímu růstu a rozvoji.

Oya (Býk - 20. dubna - 20. května)

Oya je bohyně bouře a změn. Býci by se měli připravit na turbulentní rok. Mohou se objevit nečekané změny a výzvy. Oya vám však poskytne sílu a odvahu, abyste se s nimi vyrovnali a vzešli z nich zase o něco silnější.

Shango (Blíženci - 21. května - 20. června)

Shango je prozměnu bůh hromu a války. Blížencům se naskytne v roce 2024 mnoho příležitostí k vyjádření svého názoru a prosazení se ve společnosti. Bude to rok komunikace a rozhodování. Shango vám pomůže najít váš vnitřní hlas, který vám prozradí, co opravdu  chcete a stát si za svými přesvědčeními.

Blížence čeká rok komunikace a rozhodování
Blížence čeká rok komunikace a rozhodování | Zdroj: SmartPhotoLab / Shutterstock

Obatala (Rak - 21. června - 22. července)

Obatala je bílý bůh, tvůrce a ochránce lidstva. Pro raky bude rok 2024 o rodině a domově. Může na vás čekat velká životní změna, jako je koupě domu nebo rozšíření rodiny. Obatala vám přinese klid a stabilitu.

Ogun (Lev - 23. července - 22. srpna)

Ogun představuje boha války a kovářství. Lvi budou mít v roce 2024 příležitosti k růstu a velkým úspěchům v kariéře. Ogun vám poskytne sílu a odhodlání k dosažení všech vašich cílů.

Olokun (Panna - 23. srpna - 22. září)

Olokun je bůh oceánu a tajemství. Pro panny bude rok 2024 o získávání nových vědomostí a hlubšího porozumění. Můžete se přihlásit na nejrůznější kurzy, semináře či přednášky. Čeká na vás duchovní růst a nabídka příležitostí k cestování.

Orunmila (Váhy - 23. září - 22. října)

Orunmila reprezentuje boha vědění a proroctví. Váhy budou mít v roce 2024 příležitosti k rozhodování a plánování. Orunmila vám pomůže najít správnou cestu a rozhodnutí. Neechte se jí vést avšechny vaše kroky povedou ke splnění mnoha vašich cílů.

Ogun (Štír - 23. října - 21. listopadu)

Ogun zastupuje jakožto bůh války a přeměny. Na štíry roce 2024 připluje velká spousta příležitostí k transformaci a obnově. Můžete se zbavit starých zátěží a konečně se postavit novým výzvám, kterým budete čelit s vysokým odhodláním.

Ochosi (Střelec - 22. listopadu - 21. prosince)

Ochosi je bůh lovu a spravedlnosti. Střelci budou mít v roce 2024 příležitosti k dobrodružství a objevování nových horizontů. Můžete se zapojit do humanitárních projektů nebo cestovat po nejrůznějších zákoutí světa.

Yemaya (Kozoroh - 22. prosince - 19. ledna)

Yemaya se stala matkou a ochránkyní všeho živého. Na kozorohy čeká v roce 2024 velké množství příležitostí k rozvoji svého vnitřního potenciálu a péče o druhé. Můžete se stát vůdčími osobnostmi ve své komunitě.

Ochun (Vodnář - 20. ledna - 18. února)

Ochun je bohyně lásky a krásy. Pro Vodnáře bude rok 2024 o kreativitě a seberealizaci. Štěstí vám bude přáno plnými doušky, budete moct objevit svůj umělecký talent nebo se angažovat v projektu, který vám přinese radost.

Pamatujte, že Orishové jsou jen jedním z mnoha způsobů, jakými můžete hledat váš osobní smysl a vedení ve svém životě. Vaše vlastní rozhodnutí, jednání a snaha budou také hrát klíčovou roli, na to, co právě vás v roce 2024 obohatí a bude po celý rok naplňovat. Nezapomeňte žít v souladu s vašimi hodnotami a být otevření novým příležitostem, které k vám neustále proudí a v přijdou v budoucnu, když je budete nejméně očekávat.