Květinový horoskop na duben 2023: Levandule budou velmi riskovat, k Leknínům přijde láska

Květinový horoskop na duben 2023: Levandule budou velmi riskovat, k Leknínům přijde láska
Jste z tohoto roku nadšení a nemůžete se dočkat, co si pro vás připravil měsíc duben v roce 2023? Nedivíme se vám, a proto jsme pro vás dnes připravili květinový horoskop, který vám poví, jaká květina k vám sedí a co to pro vás znamená pro příští měsíc.

Květinový horoskop se může zdát jako hloupost, ale dejte mu šanci. Každá květina totiž v sobě skrývá neskutečnou moc a díky tomuto horoskopu na měsíc duben zjistíte, jakou silou bude ovládat tento měsíc právě vás.

Hořec (22. prosince-20. ledna)

Vaše ambice budou tento rok až skoro ve hvězdách a vaše pracovní úspěchy tomu budou odpovídat. Díky vaší houževnatosti a přizpůsobivosti budete nenápadně proplouvat výš a výš a nikdo vám nebude váš úspěch závidět.

Narcis (21. ledna-19. února)

Pro ostatní lidi budete jedním velkým tajemstvím. Tento měsíc se budete lidí stranit a vaše nálada na tom také nebude příliš dobře. Nakonec vám však pomůže určitý blízký přítel, který vás z této ponuré nálady vytáhne.

Pomněnka (20. února-20. března)

Vy budete tento měsíc obletováni lidmi. Budete ze sebe vyzařovat pozitivní energii a lidi to k vám bude jednoduše táhnout. Tito lidé u vás také budou hledat pochopení a potěšení, a tak většina z nich využije vaší schopnosti bedlivě naslouchat.

Levandule (21. března-20. dubna)

Levandule budou tento měsíc velmi riskovat a budou se pouštět do spousty ne úplně důvěryhodných věcí. Vaše nálada se tím tak úměrně zvýší a vaše sebevědomí poroste. Tento měsíc budete mít štěstí na dobré konce, ale jindy to tak končit nemusí. Buďte na sebe proto opatrní.

Vlčí mák (21. dubna-21. května)

Vy se budete, jako skoro každý měsíc, usmívat od ucha k uchu. Za toto bude moci i konečně teplé počasí a blížící se jaro, a tak se budete na svět dívat přes růžové brýle. Nezapomeňte však být i ostražití, protože nebezpečí na vás mohou číhat na každém kroku.

Úsměv od ucha k uchu, jaro má na vás pozitivní vliv
Úsměv od ucha k uchu, jaro má na vás pozitivní vliv | Zdroj: Rohappy/ Shutterstock

Tulipán (22. května-21. června)

Vy budete tento měsíc náchylní na to podlehnout špatným vlivům svého okolí. Zvláště kamarádi se vás budou snažit zlákat k zakázaným věcem. Odolávejte, jak to jde, protože s tímto chováním by vás poté následovat hrubý trest.

Kopretina (22. června-22. července)

Tento měsíc budete testovat svoji paměť. V měsíci dubnu vás totiž bude čekat veliká zkouška, která vás prověří nejenom fyzicky, ale i psychicky. Buďte tak připraveni se s touto velikou výzvou poprat a nesnažte se ji odkládat.

Slunečnice (23. července-23. srpna)

Slunečnice se budou na okolí usmívat jako sluníčka. Vaše dobrá nálada obohatí nejenom vás, ale i vaše okolí. Díky ní si tak najdete spoustu nových známých a bude to pro vás znamenat jistou životní změnu.

Lilie (24. srpna-23. září)

Tento měsíc budete čelit lži jednoho z vašich blízkých. Bude se jednat o lež poměrně silnějšího charakteru a je jen na vás, jak se s tím poperete. Vypadá to na to, že byste jim to měli ale odpustit.

Chryzantéma (24. září-23. října)

Budete podezírat své blízké ze zrady, kterou před vámi už nějaký ten čas tají. Tato zrada nakonec vyjde najevo, a tak bude jen na vás, jestli jim to odpustíte nebo ne.

Leknín (24. října-22. listopadu)

K leknínům přijde tento měsíc láska, ale kvůli jejich odmítavé povaze ji možná snadno přehlédnou. Musíte tak dávat veliký pozor na to, jak se k lásce postavíte a zda ji přijmete, a nebo se k ní postavíte odmítavě.

Růže (23. listopadu-21. prosince)

Vy, jako i růže, lákáte své nápadníky z dálky i z blízka. Když se ale odváží k vám přiblížit a prohlédnout si vaši krásu z blízka, všechny poté odpudíte. Pokud tedy netoužíte po vztahu, netrapte tyto nápadníky/nápadnice příliš. Snažte se jim to říct co nejdříve.