Horoskop na květen pro osamocené

Horoskop na květen pro osamocené
Květen je měsícem lásky, ale pro osamocené může být pohled na zamilované páry trochu nepříjemný. Najdete tento měsíc toho pravého, necháte si rozbít život nebo se necháte unášet romantickým snem?

Nepřemýšlejte o lásce jako o něčem, co hledáte, a uvědomte si, že láska někoho jiného na vás čeká. Přečtěte si, co vás v květnu potká.

Beran (21. 3. – 19. 4.)

V květnu pocítíte, že vaše sebevědomí vzplane více než za posledních deset let a stanete se magnetem na lásku. Vaše osamocené období je u konce, ale dejte si však pozor na schůzky s vlivným přítelem nebo kontaktem ve vaší síti. Mohlo by vám to přinést štěstí, ale musíte našlapovat opatrně, když tančíte na této nové kapitole.

Býk (20. 4. – 20. 5.)

Pocit samoty zažíváte převážně proto, že jste se v minulých měsících soustředili na své ambice, že jste obětovali svá přátelství a vztahy. Květen vám přinese pocit svobody a uvědomíte si, že jste hrdí na to, kým jste. Když vstoupíte do své síly, najdete lásku, kterou hledáte.

Blíženci (21. 5. – 20. 6.)

V posledních měsících jste se soustředili na to, abyste vstoupili do nové verze sebe sama. Bojovali jste proto, abyste byli svobodní, ale často se tak cítíte sami. Budete trávit hodně času tím, že se budete soustředit na to, jak vás lidé vnímají a zda jste s touto svou novou verzí spokojeni. Teprve až poté, co se nebudete soustředit na názory ostatních, můžete najít tu pravou lásku.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Ve vztazích se často vracíte do minulosti, což vám může způsobit pocit osamocení. Přemýšleli jste, jestli to bude pokračovat. A ano, bude. Karma a břemena, která si držíte, však stojí za to, pokud víte, jak také uspokojit své potřeby. Měsíc květen by vám naštěstí mohl dodat sebevědomí, abyste se ozvali a řekli si o to, co potřebujete. 

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Láska je vepsána ve hvězdách a vy konečně spatříte světlo. Nadcházející měsíc se na vás bude usmívat, jako byste konečně znovu našli jiskru ohně ve svém srdci. Všechny vaše vztahy budou vzkvétat. Dejte si však pozor na to, abyste na začátku měsíce nezačali příliš nostalgicky vzpomínat na bývalého partnera, staré lásky nebo staré časy, protože jste prostě opilí láskou.

Váhy (23. 9. – 22. 10.)

Romantika je váš životní styl. Upřednostňujete ji a kvůli toho se můžete často cítit sami. Květen by pro vás však mohl skončit tím, že se budete více soustředit na své povinnosti, rodinný a pracovní život než na jiskření lásky. Nezadané Váhy se mohou cítit pod vodou s prací navzdory svému hladu po vášni.

Štír (23. 10. – 21. 11.)

V květnu se rozhodnete, že se vám splní váš největší milostný příběh. Někteří Štíři potkáte spřízněné duše, jiní se zasnoubíte nebo oženíte a další budete přilévat benzín do svého života a zapalují plameny. Pamatujte: vaše láska je jako hrom a každý, kdo vás potká, už nikdy nebude stejný. Vstupte do květnqa s důvěrou a otevřete své srdce a svět se vám odmění.

Střelec (22.1 1. – 21. 12.)

Po letech změn a osamocení jste nyní připraveni usadit se v novém rytmu. O vztazích jste se naučili tolik, že je čas na vášeň a nové začátky. Pro některé střelce tento měsíc může znamenat nalezení nové lásky a pocit sounáležitosti.

Kozoroh (22. 12. – 19. 1.)

Minulost vás má naučit, že některé věci se s odstupem času stávají nádhernějšími. Nikdy ji však nemůžete znovu vytvořit, jinak by se opakovala bolest, kterou jste cítili. Neutápějte se v bolestech a samotě a vzpomeňte si na to, co jste se naučili. Nový měsíc vám přinese významné probuzení kolem pravé lásky a vášně. Prosejete svou minulost jako zrnka písku a uvědomíte si, že jste ztratili klenot. Vraťte ho zpět do svého srdce

Vodnář (20. 1. – 18. 2.)

Lásku prožíváte velice intenzivně a trápit se kvůli nim dokážete taky. City bohužel jen velmi neradi projevujete tak, aby to na vás bylo vidět. Přesto si i vy přejete, aby to ve vašem citovém životě alespoň jednou vypadalo trochu jinak a vy jste prožívali lásku, která nejenže krásně začne, ale která bude i příznivě pokračovat. Měsíc květen pro vás bude měsícem učení hovořit o vašich citech.

Ryby (19. 2. – 20. 3.)

Vstupujete do jednoho z nejšťastnějších období svého života a všechny vaše vztahy budou vzkvétat. Vaše sny, myšlenky a slova se v tomto měsíci stanou magickými, takže to, po čem toužíte, může být vaše. Budou vás obklopovat spřízněné duše, jako by je k vám přinesli andělé. Stanete se silnější a sebevědomější.

Zdroje článku: